Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
czesc laseczki
Dziewczynki a ile czasu spedzacie na spacerku. Bo ja tak do godziny, i to jak wiatru nie ma. A jak ostatnio przeczytałam ze Pysia była z mała na dworzu 4 godz. to sobie tak mysle, czy Antos za malo nie jest na swiezym powietrzu
dzięki Saruś, pewnie trądzik :-) super, ze u Was też minęło :-) kurcze, nudzi mi się.., co widac po ilości postówpoodkurzałam, pozmywałam, ugotowałam zupkę (na śmietanie, a co?? :-)) ni mam czas dla siebie.. tylko nie wiem co robić :-)
Tosiu..bierz wóżek i przydreptaj do nas;-)
fajnie, że wysypka minęła. Mówiłam że to nie od mleka
Ja do pipologa jadę 8listop. i trochęsięboję, bo ....zaczęłam krwawićjuż od kilku dni
Gaja serdecznie Ci współczuję...naprawde jak czytam Twoje opowieści to jakbym widziała siebie z małym MiśkiemNa pocieszenie...to minie. Marne, ale zawsze jakieś
Onionku, zazdroszczę ci imprezki;-)
A co do mleczka to Misiek był na bebiku i wsio było ok. najlepsze jest to, że jak chciałam się doradzić pediatry co do mleka to stwierdził, że wszsytkie są takie same
a mój optymizm wczoraj gdzieś pod wieczór sobie poszedł. Weszłam na stronę fundacji od porażonych splotów i jak pooglądałam te dzieci z pokrzywionymi rękami i wyobraziłam sobie moją niunię, że tak ja zeszpecili na całe życie to wyłam do północyco z tego że urodziłam zdrowe dziecko...no co z tego jak lekarze zrobili swoje!!! chyba będę ich skarżyć
![]()
Beniaminko, ja też mam Azalię.. biorę już tydzień i żadnych skutków ubocznych nie odnotowałam :-) tzn wmawiam sobie, ze przez to przestałam chudnąćbiorę w samo południe, co by mi się kojarzyło :-)
. Od jutra wydłuzam czas przebywania na swiezym powietrzu
.U mnie dzieciaki sa maxymalnie ile się da na swiezym powietrzu. Jakbym mogła to cały dizeń łaziłabym po ulicach![]()
.Onionek, Guusia moja tez tak wyma****e raczkami. Czesto az sie podrapie. Juz nie wiem sama czym, bo paznokcie ma krociutkie.
Beniaminka dziekuje za odpowiedz.
Na spacer wychodze codziennie po 2-3 godziny. Jedynie odstrasza nas deszcz. Wtedy pakuje mala do wozka i stawiam ja przy otwartym oknie.
Tosia zaprawialas zupy przez ten czas, gdy nie jadlas mleka i pochodnych?? Jesli tak to jak?
Aaa jeszcze mi sie przypomnialo. Niedawno w dzien dobry tvn Zawitkowski pokazywal, co zrobic gdy dziecko sie zachlysnie. Mysle, ze warto obejrzec:
Gdy dziecko się zakrztusi.... - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN