Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzien dobry
.........Mam nadzieje xze nie zrobi na stole u lekarza ;-)![]()

, maly niefajnie czadu daje

hehhe a miałam się was o coś zapytacMój Olaf jest najzwyczajniej w świecie rudy! u mnie nikogo w rodzinie bliskiej i dalekiej nie ma rudego, u mojego S. tez nikogo , i nie wiem czy to wogóle jest możliwe
?? taki mały słodki rudy złosnik mi rosnie
dobrej nocki życzę![]()

geny przeskakuja

witam,
nocka koszmar!!!! karmiłam 7 razy w tym o 3 i po 5 nie chciał spać i wył :/ Musiałam go w rożku telepać a nie chcę tego uczyć tylko mój T. na 6 do pracy i nie chciałam żeby wył. Teraz sobie śpi paskud mały.
Normalnie dętka jestem a tu Miłosz już marudzi o śniadanie. Nawet nie wiecie jak ja czekam, aż Maks pości w nocy tak żeby tylko z 2 x się obudzić a tu dupa coraz gorzej :/
moja właśnie zrobiła taką po same pachy na usg bioderek- masakra, jak na złość a ja ze stresu to cała aż się zgrzałam bo nie wiedziałam jak się za nią zabrać bo z każdej strony jej wypływałoa nie chciałam pobrudzić śpiochów!!!

Znalazła sobie dobry momencik, a lekarz pewnie ubawiony ;-)
;-)

No ładnie :-)Znalazła sobie dobry momencik, a lekarz pewnie ubawiony ;-)
Tfu, tfu mam nadzieje ze moja panna takiej niecnoty sie nie dopuści, ale kto ja tam wie, Ona cały tatuś;-)
Tosiu, tak 1 usg, trzymajcie kciukaski
Anja, uwielbiam Cię czytać, dobre! Wszystko to kwestia podejscia, podoba mi sie ! :-)
Hejka mamuśki!!!
Guśka u nas to samo już chyba ze dwa tygodnie ...mała je tyle co kot napłakał z 60ml i dupa
i tak samo jak Olafek jest niespokojna, chce jeść a nie je, rzuca sie jak dzikus, sama nie wie czego chce albo właśnie wręcz przeciwnie to ja nie wiem o co jej chodzi!!!!??? juz się zastanawiałam nad zmianą mleka?? ale przecież ładnie jadła na początku i nic jej nie było!!??