gaja23
multimama '02 '06 '10
witam,
Maksior sobie gada obok to ja szybkim tempem czytam co u was
Mój młody tez koło 4 stwierdził, że jest wyspany najpierw gadał - teraz ma etap gotowania klusek w garnku
Tak grucha aż bańki z ust puszcza
- potem już zaczął kaszleć, co znaczy okazać mu zainteresowanie a jak nie reagowałam to wyk, dałam cyca i usnął ale coś koło 6 :/ no i o 7 wyspany.
Co do apetytu też wydaje mi się, że znacznie mniej je, bo nawet nie ssie długo, w nocy to bardziej jak u justyny85 traktuje mnie jak smoczek bo czuję, że te wodniste wypije bo w sumie samo leci a potem delikatnie ssie cyca żeby broń boże nic mu nie poleciało :/ A smoczka wypluwa i marudzi :/
Maksior sobie gada obok to ja szybkim tempem czytam co u was
Mój młody tez koło 4 stwierdził, że jest wyspany najpierw gadał - teraz ma etap gotowania klusek w garnku
Co do apetytu też wydaje mi się, że znacznie mniej je, bo nawet nie ssie długo, w nocy to bardziej jak u justyny85 traktuje mnie jak smoczek bo czuję, że te wodniste wypije bo w sumie samo leci a potem delikatnie ssie cyca żeby broń boże nic mu nie poleciało :/ A smoczka wypluwa i marudzi :/
pewnie chwyciła tego wirusa co ja, no ale teraz jest już prawidłowej temperatury
mam nadzieję,że będzie jak z moim synem który choruje wieczorami, czyli ma temp. itd a rano jak wstaje jest zdrów. Noc go wprost sama leczy

wszędzie go pełno i hałasuje
U nas cały czas pada śnieg W musi codziennie odśnieżać,na podwórku mamy już takie hałdy śniegu że dzieciaki na tyłkach zjeżdżają
Ale mam dziś lenia wstawiłam pranie i nic więcej mi się nie chce mój W umył gary a teraz robi obiadzik a ja siedze w laptopie i udaje że muszę małą lulać w wózku;-) a ona smacznie śpi MIŁEGO DNIA