Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dobrze, że chociaż mróz jest delikatny. Zobaczymy czy taki krajobraz wytrwa do Świąt- fajnie by było, tak klimatycznie, w ogóle jak jej teraz Ninka to jakoś bardziej czuje to ,że idą Święta, może też przez to ,że będą w końcu spędzane w większym gronie ,bo tak to tylko we 4 w domku rodzinnym byliśmy, a teraz w swoim mieszkanku organizujemy dla rodziców i teściów oczywiście
zapowiada się super, tylko trzeba jakoś logicznie sie podzielić kto ma co przygotować :-) prezenty mam w 90% brakuje mi jakiegoś jeszcze małego upominku dla mamy .. może coś jeszcze wpadnie mi do głowy.
jestem taka ciekawa jaką Ninka będzie miała minkę jak posmakuje marcherwkowego czy jabłkowego przecieru
waży 6100kg więc chyba w sam raz. Teraz taka jak po poprzednim szczepieniu sporo śpi, ale przynajmniej mogę Was w tym czasie poczytać i przygotować obiadek, pranko zrobić, bo przyszła paczka z ubrankami z allegro (uwielbiam to )
bo mała już definitywnie skończyła z 62.witam,
jakoś czasu mi brak, Maks non stop domaga się uwagi a jak chce się drzemnąć to najpierw aria spazmowa i dopiero potem usypia :/ właśnie usnął mi na rękach bo darł się jak głupi :/ aż małż uciekł do innego pokojuja z utęsknieniem czekam kiedy on choć z godzinę pośpi w dzień a tu dupa blada :/ on podobny do Miłka z charakteru i nie zdziwię się jak pójdzie w ślady brata i około roku żadnej drzemki nie będzie miał (Miłosz skutecznie to nas usypiał i wychodził z łóżka).
Do tego jakiś zastój w piersi mi się zrobił i boli aż czerwone w tym miejscu mam, masuję przed karmieniem i gorącą tetrę kładę ale nie pomaga :/

Witam wieczorowo!
Muszę się pochwalić naszą kruszyną która pół dnia marudziła i jakaś humorzasta była, ale mamusia jej tłumaczyła że chce iść na zakupy i będzie musiała zostać z babcią i być grzeczna żeby babcia się nie stresowała. Więc jak ją położyłam o 16 to wstała przed chwilką:-):-) |Jestem z niej dumna i niby dzieci nie rozumieja...

Hej dziewczynyNie wiem, czy dam radę Was nadrobić, za chwilę zabieram się do czytania. Hanita już śpi i mam nadzieję, że pośpi sobie znowu do rana :-) Wczoraj zasnęła o 20:15 i spała do 6:10!
Ja się położyłam przed północą i obudziłam się dopiero razem z nią, jak spojrzałam na zegarek to byłam w szoku, bo zawsze budzę się ok. 4-5, a właściwie budzą mnie moje piersi - twarde i ciężkie, które aż się proszą, żeby im ulżyc... I Hania śpi, a ja siedzę w kuchni i odciągam... Potem już tylko czekam, aż się obudzi, bo i tak nie umiem zasnąć... Więc się dzisiaj zdziwiłam, że nie tylko Hania, ale i piersi dały mi pospać ;-) Do południa Hania też sobie jeszcze podrzemała, więc okna mam umyte, ale od 13 aż do teraz nie spała ani minuty... Ona chyba sobie już taki rytm dnia sama wyznaczyła, bo tak jest codziennie, że drzemka jest do południa, a po południu nie ma mowy... Ale sobie dzisiaj ze mną duuużo pogadała, rozmowna była bardzo :-)
Zmykam czytać BB :-)
hey
u mnei tez kryzys mleczarni, gabus wisi caly czas i dobrze bo produkcja musi sie wzmocnicw nocy budzila sie 4razy....
a w trojmiescie-Narnia;-);-);-)i ciagle pada![]()
. Stwierdziła że oni już mają bigos (pewnie kupny) i słoik jak stał w tunelu tak stoi pewnie do teraz. Olała to od góry do dołu
. Raz ostatni jej zawiozłam cokolwiek z mojego garnka.