Hej kochaniutkie mała śpi więc mam chwilke zeby nadrobic.
Sytuacja
gizelki straszna poplakalam sie jak wiekszosc czytajac osttaniego jej posta :-( Życie nas nie rozpieszcza jak widać
angelus szok z tym sylwestrem Twoim, ale dobrze ze nie zwlekałaś i wszystko sie dobrze potoczylo!!! kilka zastrzyków i bedzie ok
jojo najlepszego z okazji urodzinek!!!! Aby dzieciaczki dobrze sie chowały i miłości nigdy Wam nie zabrakło!!!
lilu nie opowiadaj głupstw na kciuki zawsze można liczyć zwlaszcza nasze magiczne!!!! Zaciskam!! Wierze że będzie dobrze!!
kerna faktycznie komisja błyskawiczna, ojj jak dobrze by było gdyby wszedzie sprawy burokratyczne itp. mozna bylo tak gladko załatwić... ehh niedoczekanie.
monika chodzi o plakaty i ulotki z prośbą o 1 % dla Laury od naszej Kerny
tutaj możesz pobrać jeśli chcesz
skrzacie tak sie ciesze że ten cały zespól znikł rewelacyjna wiadomość!!!!!
I więcej nie pamiętam... Ehh ja dziś zostawiłam Hanie na 4h w domu z mężem i udalam się do fryzjera no szok wielki że nie dzwonili że coś nie tak a jak odpoczełam... fantastyczna sprawa, nasza gwiazda wczoraj marudna jak nie wiem dzis troszke lepiej ale chyba zabki ida bo juz widze punkcik na dole A WLASNIE GRATULUJE PIERWSZYCH ZABKOW!!!! zobaczymy jak nam to pojdzie oby bez temperatur itp.
Miłego dnia mamuśki!!!