marietta no i jak z kredytem, udało sie?
misiunia te ceny działek nie sa wysokie tylko kosmicznie wysokie

k8sad oj to ciezko jedna reka sie posługiwac, a przy moim Antku nie wyobrazam sobie
. Oby szybko wsio z nia ok było
. Jak napisałas o tym rowerze to sobie przypomniałam jak sie bylo dzieckiem to non stop jakies kolizje na rowerze były, ale najczesciej konczyło sie na potłuczonych kolanach
u nas znowu ze zasnieciem nie było problemu, ale dla odmiany obudził sie po 1 (akurat sie połozyłam
) i marudził ze 2 godziny. Ale co mu było nie wiem, obstawiam zęby albo swedzenie po komarach. Troche posmarowałam mu te bable fenistilem, i kimal razem z nami do 5.
Beniaminko własnie myslałam jak tam Julcia bez cycola. Ale chociaz dobrze ze obiadki zjada. Z piciem to moze sprobuj jak pisza dziewczyny taka butelke z dziubkiem, u nas załapal od razu
asiek wcale Ci sie nie dziwie ze czasowo nie wyrabiasz, tylko jak zawsze podziwiam multimamusie
Piszecie o tych butelkach z dziubkiem, u nas tez Antos od razu zalapal
. Z niekapka pił, ale podobnie jak u Tosi, gdy pic bardzo mu sie chciało, i to w sladowych ilosciach. Zakupiłam tez bidonik z rurka, super sprawa. Tez od razu ciagnał, tylko na poczatku zapominał połykac i sie krztusił. Teraz ok jest. Mamy taki:
CANPOL Super BIDON z Rurką 370 ml 4 Kolory POZNAŃ (1719829498) - Aukcje internetowe Allegro
Mykam bo sis z dzieciakami przyjechała:-)
misiunia te ceny działek nie sa wysokie tylko kosmicznie wysokie

k8sad oj to ciezko jedna reka sie posługiwac, a przy moim Antku nie wyobrazam sobie
. Oby szybko wsio z nia ok było
. Jak napisałas o tym rowerze to sobie przypomniałam jak sie bylo dzieckiem to non stop jakies kolizje na rowerze były, ale najczesciej konczyło sie na potłuczonych kolanachCo za ranekMały wczoraj mimo czopka długo walczył zanim zasnął. Dzisiaj rano obudziła go kupa i już chciał się bawić ale widzę, że jeszcze niedospany. Ale czasami już tak ciągnie aż do obiadu. Po godzinie Max zmienił się już w wyjca i dałam go do łóżeczka. Teraz śpi a ja mogę napić się KAWY![]()
![]()
u nas znowu ze zasnieciem nie było problemu, ale dla odmiany obudził sie po 1 (akurat sie połozyłam
) i marudził ze 2 godziny. Ale co mu było nie wiem, obstawiam zęby albo swedzenie po komarach. Troche posmarowałam mu te bable fenistilem, i kimal razem z nami do 5. Hej
Dzisiaj ostatni dzien późnej popoludniówki w pracy i dobrze, bo dziecko mi się wieczorem głodzi, nie chce tknąć nawet butli z piciem, odciągam ale jak widzi smoczek na butli to dostaje furii, wczoraj złapała za sutek tatę i nic a nic nie leciało, zasypia w płaczu i ja karmię ją około 23 jak wracam, niedobrze. Zjada za to 3x dziennie zupkę, obiadek, ziemniakibo nic butlowego nie tyka, niekapka tez nie ruszy, matko jak to prztrwac, to odstawianie nie bedzie łatwe.
Miłego dnia,postaram sie nadrobic w weekend![]()
Beniaminko własnie myslałam jak tam Julcia bez cycola. Ale chociaz dobrze ze obiadki zjada. Z piciem to moze sprobuj jak pisza dziewczyny taka butelke z dziubkiem, u nas załapal od razu
ale mnie tu dawno nie było....
jakos mi dziwnie po tak długiej przerwie pisać :/
macierzyństwo razy dwa plus praca na cały etat powodują że brak mi czasu na forum(((((
ale moze małymi kroczkami znów się tu zadomowie)
asiek wcale Ci sie nie dziwie ze czasowo nie wyrabiasz, tylko jak zawsze podziwiam multimamusie

Piszecie o tych butelkach z dziubkiem, u nas tez Antos od razu zalapal
. Z niekapka pił, ale podobnie jak u Tosi, gdy pic bardzo mu sie chciało, i to w sladowych ilosciach. Zakupiłam tez bidonik z rurka, super sprawa. Tez od razu ciagnał, tylko na poczatku zapominał połykac i sie krztusił. Teraz ok jest. Mamy taki:CANPOL Super BIDON z Rurką 370 ml 4 Kolory POZNAŃ (1719829498) - Aukcje internetowe Allegro
Mykam bo sis z dzieciakami przyjechała:-)