HEJ, WITAM :-)
Tak...radość i smutek.Prawdziwe oblicze naszego życia.
Lilu kochana ogromne gratulacje i jakże się ciesze, że wszystko Ok, chłopaki dzielne, ucałuj malenkie piętki od cioci z BB. Bądzcie zdrowi.
Gizelko, przyjmij wyrazy współczucia, to takie trudne i zawsze ...za wcześnie. Dla Twojej Mamusi
[*] niech spoczywa w spokoju.
U nas Ok, bunt jak i u was, słodycze średnio lubi, w ogole mało jeśc lubi, jedynie owoce schodzą, mleka mm wcale, czasem serek twarożek, danonków nie podaję, budyń od obiedy. Wciąż atakuje mnie o cyca, chociaz niby w kwietniu zakonczylysmy karmienie, ale wiecie...ona wciaz pamieta a ja uległa jestem. Więc nam się jeszcze zdarza pocycolić.
Ida nam piątki, marudna, palce pakuje do buzi, kupy luźne i toksyczne co widac po pupie, w dzien chodzimy bez pieluchy ale spanie i spacery nadal z pampkiem, czesciej sie udaje do nocnika ale to tylko gdy czuwam, jesli nie....woli na podłogę. Mówi tez i duzo i mało, najlepiej jak sama chce, aby jej nie pytac, bo sie wstydzi ;-) Najładniej mówi Klara, z francuskim "r", inne imiona to Bulia, Ja (wszystkie konczace sie na Ja) wilk, paw, nie ma, ma mniam, ce (chce) brum, bach, ała, wow, dzię (dziękuję) , jen (jeden) i tsi (trzy) , seśc(szcześć) uwielbia czytac i liczyc, hehe oczywiscie nie potrafi ale wciaz coś liczy . Coraz sprawniejsza ruchowo, wspina sie sama na slizgawki po drabinkach, zjezdza, biega, skacze, uwielbia trampoliny, schody. I auta.... mały rajdowiec :-) Bawi się w chowanego, sama chowa przedmioty lubi tez szukać. i najbardziej naswiecie kocha mini zoo, uwielbia zwierzaki :-)
Pozdrawiam wszystkie Wrzesnióweczki :-)