Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
. Pracuję nadal w kauflandzie i mam dość....wysiadam zdrowotnie....A i próbuję schudnąc i tez nic mi się nie udaje....także większość spraw u nas to po staremu. Szukamy roboty za granicą i chcemy wyjechać razem,bo tu w Polsce jest coraz gorzej....za samo mieszkanie 37 m...płacimy 500zł kredytu plus 400zł czynszu....powiem szczerze,ze wolałabym być na wynajętym za te pieniądze u nas można wynająć nawet 3 pokoje....,a tak gniezdzimy sie i cięzko jest....wiem,ze i ciesze się ,że mamy swój kąt....ale przed nami jeszcze spłata 23 lat...także kredyt pewnie pójdzie w góre jak nic bo w przeciągu 4 lat poszedł o 100% w górę....Ok...uciekam do przacy-ślę buziaczki dla was....i dla waszych maleństw...

to Antek w tydzien nie wypija. Ubolewam nad tym bo juz mi brakuje pomysłow na sniadania i kolacje. 
Koncerny mlekowe zarabiaja na takich jak on a rodzice bankrutują heh

no ale fakt zazwyczaj nie widzę , zauważam już "po"
. 

babo! Pisz częściej 

No i też zaczynamy przygodę z przedszkolem, ale od września. Już się boję bo pamiętam jak to w żłobku było i z czym 'to się je'. Mam cichą nadzieję, że swoje już odchorował ;-) Jutro idziemy na dzień otwarty i mocno wierzę, że się zakocha w tym miejscu i będzie z przyjemnością tam chodził.
, ja mam dwie siostrzyczki i nie wyobrazam sobie inaczej.
. Z reszta mało siedze w domku bo Antek tyle co otworzy oczy to juz by na dwór wychodził, ile ja sie musze nagadac zeby wszedł do domu, a i tak zazwyczaj jest ryk. A samego go nie zostawie bo za duzo niebezbieczenstw na niego czycha. 

, ja z blizniaczka moja lałam sie dopoki nie wyszła za mąz i sie nie wyprowadziła
.