reklama

Wrzesień 2010...

Hej..
Ja zaczelam dzien od kanapek z twarozkiem ziarnistym i dzemem truskawkowym ;-)
Wczoraj wieczorem zapodałam sobie rowzniez uczte truskawkowa - mrożonki przeszly w stan staly, wiec je zmixowalam i zjadlam wszystko. Moja ciaza uplywa zdecydowanie pod haslem: truskawy :-)
Wydaje mi sie, ze mdlosci calkowicie zginely :-)
Kerna - mam pytanie o ta żurawine: czy juz cos zakupilas w tym kierunku (byc moze gdzies niedoczytalam), ja chyba tez bylabym zainteresowana taka kuracja zurawinowa hehe :-) Ale nie wiem, czy jakas herbatke kupic, czy suszone zurawiny..?
Pozdrowionka

reklama
Witam przy kawusi :) Calineczka trzymam kciuki !!! Wyglada na to ze jestem jedna z nielicznych ktora nie wie co to mdlosci :) Zapachy tez mi nie przeszkadzaja ,ale nie ma nic za darmo czesto mialam plamienia i wiekszosc czasu przelazalam w lozku - a to dla mnie najwieksza kara :) wiec juz sama nie wiem co lepsze :) :)

Dziekuje za mile przywitanie :-), ja mam wielka ochote na nalesniki. Mecza mnie od wczoraj, ale nie chcialam ich smazyc o 22 :zawstydzona/y:
A jak dajecie sobie rade w pracy? Bo ja mam problemy zeby sie na czyms skupic. Wokol mam pelno karteczek, zeby nie zapomniec czegos zrobic.

Dziekuje za mile przywitanie :-), ja mam wielka ochote na nalesniki. Mecza mnie od wczoraj, ale nie chcialam ich smazyc o 22 :zawstydzona/y:
A jak dajecie sobie rade w pracy? Bo ja mam problemy zeby sie na czyms skupic. Wokol mam pelno karteczek, zeby nie zapomniec czegos zrobic.
Ja odkad powiedzialam o ciazy - jestem traktowana nieco ulgowo :-)
Jakos staraja sie mnie nie zameczac, w krysysowym momencie dnia moge liczyc na pomoc wspolpracownikow. Oczywiscie staram sie tego nie wykorzystywac hehe :-D, zeby nie wyczerpac calego ich limitu dobroci. Ogólnie wychodze z zalozenia, ze lepiej wykonac swoja prace powoli i dokladnie, przede wszystkim bez zbednego stresu ;-) Jednak rzeczywiscie cieżko czasem sie skupic na czyms.. :rofl2:

Witam przy kawusi :) Calineczka trzymam kciuki !!! Wyglada na to ze jestem jedna z nielicznych ktora nie wie co to mdlosci :) Zapachy tez mi nie przeszkadzaja ,ale nie ma nic za darmo czesto mialam plamienia i wiekszosc czasu przelazalam w lozku - a to dla mnie najwieksza kara :) wiec juz sama nie wiem co lepsze :) :)

Trixi wspolczuje, ja musialam przelezec tydzien. Z dwojga zlego wole te mdlosci ;) Po tygodniu w lozku czulam sie jakbym byla chora.

Roztargnienie jest chyba normalne w ciąży. Zawsze byłam poukładana i o niczym nie zapominałam a teraz nie wyjdę do sklepu bez listy zakupów ;-) Cały czas coś gubię, o czymś zapominam itp. ale nie martwię się tym bo moja mama miała podobnie i z czasem to przeszło (po 1-szym trymestrze)

Witam jzu po sniadanku!!

Wlasnie zjadlam kanapeczki z pasta rybna i wypilam herbatke(kawka jeszczcze beee i chyba tak zostanie do konca ciazy)
Wiecie co dziewczyny juz takie mam odtrosty ze kurcze przydalo by sie juz pomalowac wlosy ale troche drygam bo czesto czytam zeby w ciazy nie malowac wlosow ale juz mnie wkurzaja te odrosty i chyba zakupie sobie dzisaj farbe i pomaluje jutro!!!
Zaraz ide sie wyprysznicowac:-) tylko poczytam co tam u was slychac.
Wczoraj przyjzalam sie piersiom i nie wiem czy mam zwidy czy nie ale qrcze chyba rostep mi sie zrobil:wściekła/y:bo naprawde cycuszki to mi urosly jak tak dalej pojdzie bede pod koniec ciazy miala BALONY!!!:-)
U nas w irlandii dzisaj tak piekna pogoda z xrana ptaszki spiewaja niebo bez chmurki KOCHAM TAKA POGODE az chce sie zyc!!!zeby juz tak zawsze bylo :-) pozdraiwam i mil;ego dnia laseczki!!!

Witam:) wczoraj byłam na u gina i wszystko jest w porzadku, badania tez wszystkie dobre, bialka w moczu nie ma ufff... cisnienie tez w normie i nie przytylam :) Dzidzia jest dosc leniwa jak to D mówi ma to po mnie:-D, ale tez odkrylam zlosliwosc u tej malej istoty bo jak ekran widzial narzeczony to jest lekko poruszyla jak mi pokazal lekarz to poszla na chwilowa drzemke:) Ale ciesze sie ze u niej wszytko dobrze ma prawie 7cm i dobrze sie ma:)
Co do obrony to ja takze bede sie bronila z brzuszkiem:tak:Mam nadzieje ze bedzie jakas taryfa ulgowa dla nas:-)
Zaraz ide zjesc sniadanko i sie ogranac bo dalej w pizamce chodze:)

Ja też roztargniona w pracy, to co robiłam do tej pory 2 godz zajęło mi wczoraj pół dnia, 10 razy musiałam się przyglądać czy dobrze wypisałam:tak:

A ja dalej mam zasłabnięcia, wczoraj ze sklepu uciekłam bo o mały włos zemdlałabym przy kasie, małż musiał zakupy spakować:-(

reklama
Ja też roztargniona w pracy, to co robiłam do tej pory 2 godz zajęło mi wczoraj pół dnia, 10 razy musiałam się przyglądać czy dobrze wypisałam:tak:

A ja dalej mam zasłabnięcia, wczoraj ze sklepu uciekłam bo o mały włos zemdlałabym przy kasie, małż musiał zakupy spakować:-(
Mnie sie tez zrobilo wczoraj slabo w pracy.. z 10 minut stalam przy otwartym oknie :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry