reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Witam się dziewczyny, nie było mnie wczoraj bo byłam w delegacji. Ale w środę miałam to drugie badanie USG i wszystko się potwierdziło. W jak najlepszym porządku przeziernośc karkowa w normie 1,7mm, serduszko 166 /minutę i cała jestem happy i spokojna przede wszystkim...
A i dziś powiedziałam w końcu w pracy także mam taki radosny dzionek chwalenia się :-) Szef bardzo się ucieszył, nie wiem czy nie sztucznie, pogratulował no i nie będzie wiązał ze mną planów w drugiej połowie roku.
Poza tym głowa mi dziś pęka i jakiś taki dyskomfort czuję ale jestem mega radosna ;-)

mb_1- witaj w gronie co do mdłości koleżanka miała całą ciążę, ale takie przypadki to chyba jeden na milion :-)
Ja dziś mam trochę powera do sprzątania więc znikam myć schody, które przez te pluchę i psie łapki wyglądają tragicznie samo błotko w koło

Ja na razie śmigam w dresach na brzuch, bo lubie ciepełko, ale na lato to zapewne rybaczki pod brzuszek bo sie w takich na brzuch ugotuję.Na wiosnę to jeszcze jeansy kupie takie na brzusio, przydadzą się i na wieczorny letni spacerek po plaży oraz w chłodniejsze letnie dzionki:-D

Pysia, zazdroszczę spacerów po plaży... :-) Nieopodal Redy bo w REWIE jest nasze ukochane wakacyjne miejsce, w tym roku o wyjeździe nad morze możemy sobie tylko pomarzyć :-(
ja zaraz zmykam do lekarza z małym, bo już trzeci dzień gorączkuje, w nocy 40 stopni. moje pierwsze wyjście z domu od tygodnia, mam nadzieję, że nic się nie wydarzy złego

Ostatnia edycja:
Olgadom oby to nic powaznego;-)
Witam mb1:-)
Gratuluje udanych wizyt dziwczynom;-):tak:
Co do owoców to ja mam mega romans z winogronem:szok::-D Mogłabym codziennie, juz nawet obczaiłam gdzie maja super słodki, bo kwasny bleee
Mnie cos głowa dzis pobolewa, chyba przez pogode bo dzis u nas pochmurnie, ale za to tak pieknie ptaszki spiewają:-)

Olgadom- ja mam swoje małe urocze molo w Pucku więc mam gdzie pospacerować.Wiosna i latem to, aż miło przejść się tam gdy w koło budki z lodami i goframi :-D

Dziewczyny narobiłyście mi takiego smaka z tymi truskawkami że nie omieszkałam zakupic i mrożone i pierogi z truskawkami i wszystko już wszamałam <mniam> truskawki rozmroziłam i zjadłam z jogurtem, resztę zrobiłam w galaretce, a pierogi z jogurtem, hmmmm już dawno takich nie jadłam...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry