reklama

Wrzesień 2010...

reklama
Czesc dziewczynki, ja dzis generalnie pierwszy raz zwymiotowalam..wspolczuej tym co maja to na codzien, ja wczoraj wieczorem zjadlam duzo smazonego i wogole ciezkostrawnego...to byl blad jak widac :-)

;-)
Dzien dobry:) Dziekuje mamusie za przywitanie:) poczytalam troche Wasze wypowiedzi i przyznam ze fajna atmosfere stworzylyscie:) Korzystajac z okazji chcialam zapytac czy usg genetyczne ma kazda kobieta? bo nie orientuje sie w tym niestety:(
A i mam problem z suwaczkiem..:( pozdrawiam serdecznie:)
Witamy nowa mamusie:tak:
Co do badan genetycznych to robi je chyba kazdy doswiadczony lekarz miedzy 11-14 tyg ( ale sa to badania nieinwazyjne czyli tylko teoretyczne)

Co do suwaczka wejdz na suwaczek , ktorejs z nas zrob taki jak ci sie podoba nastepnie nw forum z lewej strony sa ustawienia- edytuj sygnature i wlej tam i zapisz

Czesc dziewczynki, ja dzis generalnie pierwszy raz zwymiotowalam..wspolczuej tym co maja to na codzien, ja wczoraj wieczorem zjadlam duzo smazonego i wogole ciezkostrawnego...to byl blad jak widac :-)
A nie jadlas witamin dla kobiet w ciazy rano? Ja tak mialam w ciazy z synem zawsze wymiotowalam po witaminkach , tym razem nie biore zadnych i mam tylko mega mdlosci.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cześć dziewczyny. Widzę, że troszkęsię tu porobiło smutno...
dorotka no współczuję nerwów i stresu, dziewczyny dobrze piszą, będzie dobrze!
A co masz z cukrem?? Też Ci wyszedł??????
Sara trzymam kciuki!!!
U mnie nic się nie dzieje i nawet nie mam za abrdzo co pisać:eek: dni mijają, ja mam mega lenia przez kilka dni w ogóle w domu mnie nie było bo mielismy trochę roboty. cały tydzień M jest w domu i jest suuper! Już w środę idę na usg i nie mogę siędoczekać!! Ale jak to zawsze ejst...stres powoli isę już udziela:sorry:

na czczo 105 mialam chyba w pierwszym badaniu

w ciazy z julia mialam 103 po obciazeniu,nie jem prawie slodkiego i mierze cukry raz w tyg do obciazenia,a po obciazeniu zobaczymy co dalej,narazie to moze nie cukrzyca,ale jakas nietolerancja glukozy napewno i jeszce to toxo wskazuje na trwanie u mnie w tej chwili choroby

zalamana jestem mowie Ci,oszaleje do porodu chyba
no i za 2 tyg zaczynam ten antybiotyk

Dorotka dziekuje za suwaczek:) podoba mi sie:) ja tez robilam wynik na tokso ale jeszcze nie konsultowalam go z lekarzem jednak na moj babski rozum wyniki se ujemne..musze teraz uwazac na wszystko:( a Ty sie nie martw..pewnie leki wszystko unormuja i bedzie dobrze..musi byc dobrze:)
Saraa dziekuje za odpowiedz..jak bede na wizycie to zapytam ginka i wszystko sie dowiem..
Wlasnie przed chwila wrocilam z mc donaldsa..wow lody wciagnelam migiem..heh..

dorotka kurcze...przekichane....Zawsze coś:sorry: A do porodu jak stąd do....:confused2::confused2: zobaczymy co ci gin powie...może jakoś cie uspokoi.
a cukier tak wcześnie ci wyszedł..ja w tamtej też miałam cukrzyce ale póki co teraz mi wyszło 77 więc odetchnęłam..no ale jeszcze mi pewnie wyjdzie..
ruszaj sie duzo i nie jedz owoców za bardzo...ale sie porobiło...

Saraa

Nie zazywam wogole witmin dla kobiet w ciazy oprocz kwasu foliowego i iodu, chcoiaz wspomnialam ginowi to jeszcze zdanych witamin mi nie przepisal.... mam nadzieje ze to sie juz nie powtorzy :tak:

Za tydzien w piatek mam badanie usg juz nie moge sie doczekac normalnie :-)

hmm..ehh ten suwaczek.

malogos musisz sobie go wkleic w edytuj sygnature :tak::tak::tak:
w ustawieniach twojego konta

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kasiona ja tez nie zazywam zadych wit oprocz kwasu foliowego bo moj gin twierdzi ze wyniki sa dobre i narazie mam wybrac kwas do 12 tc..sama sie dziwie bo myslalam ze trzeba brac wit..moze jeszcze przepisze cos..puki co jem duzo owocow i warzyw..
Dziekuje juz sie udalo:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry