Saraa
Fanka BB :)
Dzien dobry wszystkim ! U nas sniegu nawalilo z 10 cm . Ja chce juz wiosny!!!!

Musze tez spadac na bazarek ale innego rodzaju , ide sobie kupic polska kielbaske.
Trixi widze , ze szal zakupow dla dzidzi cie ogarnal. A zagladasz czasami na wyprzedaz do
www. hm.com albo www.mytoys.de. Tam mozna super rzeczy dla bobasow kupic taniej.

Musze tez spadac na bazarek ale innego rodzaju , ide sobie kupic polska kielbaske.
Trixi widze , ze szal zakupow dla dzidzi cie ogarnal. A zagladasz czasami na wyprzedaz do
www. hm.com albo www.mytoys.de. Tam mozna super rzeczy dla bobasow kupic taniej.

na początku bałam sie, że spanikuje i bede musiała go jeszcze uspokajać (poród w 30tc). Cały czas był ze mną. Spał na fotelu trzymajac mnie za ręke, pomagał mi sie umyć, uczesać.. cały czas był na moje zawołanie. Sam czas rozwierania przeleżałam na ktg bo wiadomo lekarze walczyli ze skurczami. M leżał koło mnie, uspokajał mnie. Jak odpieli mnie od ktg pomógł mi wstać z łózka i to na nim wisiałam czekając na pełne rozwarcie. Potem samo parcie podginał mi głowę i o dziwo nie wiem skad wiedział że to mi pomaga!!! dmuchał i powtarzał polecenia położnej. Jak mały wychodził to informował mnie ile Michalka już wyszło
a to mi dawało siły, bo myslałam, że będę tak rodzić i rodzić i nigdy nie skończę...

Mam nadzieje że wizyta poprawi mi humor, póki co idę odreagować przy żelazku - bo mnie zasypało ciuchami niewyprasowanymi. Milego dnia dziewczynki!!;-)