kalcha
Fanka BB :)
taka ja łączę się z Tobą w tym ogromnym bólu... przyjmij ode mnie wyrazy współczucia... nie wiem co Ci napisać jedynie moge powiedziec że musisz byc silna kochana
[*]
lilu tak bardzo sie ciesze ze wszystko ok u was po USG i że trafiłaś na takiego super lekarza!!!!
tosia no to biedulko sobie nie pospalas, ja nasza gwiazde dzis usypialam ponad godzine!!! waleczna kobieta
U nas nocka w sumie ok lala obudzila sie o 23 i pozniej przed 5 a i mielismy niespodziewane sprzatanie w srodku nocy albo bardziej nad ranem mianowicie nasz piesek o 5.30 wlaczyl odkurzacz
bo w kontakcie zostal wlaczony a on sobie lapka trafil w odpowiedzni przycisk i co i kazdey myslal ze ktos cos rozwalil i sprzata i sobie tak odkurzacz wyl przez 15 minut 
miłego dnia mamuśki!!!
[*]
lilu tak bardzo sie ciesze ze wszystko ok u was po USG i że trafiłaś na takiego super lekarza!!!!
tosia no to biedulko sobie nie pospalas, ja nasza gwiazde dzis usypialam ponad godzine!!! waleczna kobieta
U nas nocka w sumie ok lala obudzila sie o 23 i pozniej przed 5 a i mielismy niespodziewane sprzatanie w srodku nocy albo bardziej nad ranem mianowicie nasz piesek o 5.30 wlaczyl odkurzacz
bo w kontakcie zostal wlaczony a on sobie lapka trafil w odpowiedzni przycisk i co i kazdey myslal ze ktos cos rozwalil i sprzata i sobie tak odkurzacz wyl przez 15 minut miłego dnia mamuśki!!!