reklama

wrzesień 2011

Trixi - dobry pomysł. Taka lista będzie prosta w "czytaniu" - każdy łatwo sie odnajdzie :)
Tusienka - trzymam kciuki za Twoją Mamę i za Ciebie - żebys za mocno się nie stresowała.
Pisałam o wejście na zamknięty wątek, ale minęło już kilka dni - i nic. Czy mam coś jeszcze zrobić?
Miłej soboty Kochane :)

reklama
Trixi - dobry pomysł. Taka lista będzie prosta w "czytaniu" - każdy łatwo sie odnajdzie :)
Tusienka - trzymam kciuki za Twoją Mamę i za Ciebie - żebys za mocno się nie stresowała.
Pisałam o wejście na zamknięty wątek, ale minęło już kilka dni - i nic. Czy mam coś jeszcze zrobić?
Miłej soboty Kochane :)
wysłałam do ciebie zaproszenie i cały czas mam w oczekujących wiec nie wiem w czym problem,moze po prostu przyjmij zaproszenie...

trixi fajny pomysł!!!!

ja dzisiaj też uderzyłam od rana ze sprzataniem, tyle mam dzisiaj siły że szok...pucuje wszystko jak leci:)) zaraz się ubieram i idę na zakupy na targ po warzywa i owoce i może kupie te kolorowe kwiatuszki prymulki poustawiam w domu i zrobi sie tak wiosennie:-)

u Was też taka cudna pogoda za oknem??

witam sie i ja:) ja miałam ambitny plan umyć okna ale pogoda się popsuła wieje i zimno więc sobie odpuszczę.. ogarnę dom... wieczorem znajomi przychodzą m.in. koleżanka która rodzi 21.03 w pierwszy dzień wiosny:) ale ma fajnie ja już sie nie mogę doczekać kiedy dzidzia będzie z nami...

Witam się rankiem :)
U nas pogoda ładna, słoneczko świeci ale wiaterek wieje.
Ja z koleina nic nie mam dziś ochoty tylko się pobyczyć.
Wczoraj miałam dzień porządków, sprzątałam wszystkie szafki w sypialni + małe przemeblowanie:happy2:
Także dziś sprzątnę tyle o ile (w sumie od wczoraj nie nabrudziliśmy zbytnio a dopomocy w sprzątaniu mam dziś M:tak:)

sawi ja również poproszę o dostęp do zamkniętego :tak:

Ostatnia edycja:
:-)witam sie sobotnio u mnie leje deszcz okropnie no ale jest 14 stopni ciepla,glodna jestem jak wilk nachodzi mnie na zapiekanke,prawie wrocilam do zdrowia noga troche pobolewa no ale da sie zyc,nie narzekam.:tak:popoludniu ide na zakupy musze sie ruszyc z domu ,moze cos zakupie dla dzidziusia unisex bo jeszcze nie wiem czy ch,dz:no:dopiero kolo 21 marza sie dowiem.zycze wam milej soboty slonecznej i cieplej kochane brzuchatki.:-):-):-)

U nas też zimno, bez słonka, paskudnie..a miało być tak pięknie..w moich marzeniach oczywiście..słonko i spacerki..a na razie chodzimy z Igą w pidżamach i tyle:-)
Ja wieczorkiem do teatru, będzie jakaś sztuka z okazji festiwalu sztuki kobiecej z Widawską, Delągową i jeszcze kimś tam, nie pamiętam..ale fajnie ciszę się.

Ja mycie okien załatwiłam już z moją siostrą. Zapłacę jej kasę i umyje..studentce kasiora się przyda a ja będę miała z głowy okna:-) przyjeżdża w przyszłym tygodniu i bierze się do roboty.

cześć dziewczynki:-)
u mnie pada jest pochmurnie i ponuro... nie mam siły na nic... właściwie dopiero z łóżka się zwlokłam!!!!

brak mi pomysłu na obiad!!! może coś podpowiecie:-):-):-):-)

a jutro przyjeżdża do mnie przyjaciółka z nowym facetem i będzie schabowy!!!! hehehe:-D:-D:-D:-D

muszę się ubrać i iść do sklepu po jakieś jedzenie!!! ale mi się nie chce . zazdroszczę tym z was które mają siły na wojaże sprzątające:szok::-):-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry