reklama

wrzesień 2011

reklama
witam was
udalo mi się trochę nadrobić, ale wszystkiego nie dam rady.
Mnie rozłożyło choróbsko :( cały dzień umierałąm, gardło boli, gorączka, wszystkie mięście bolą. koszmar. rano do lekarza, bo wczoraj nie chcieli mnie przyjac :(

Ja pasy zawsze zapinam, bez tego czuję się jakoś dziwnie i wpadam w panike, musi mnie cos przygniatac do siedzenia zebymmogla spokojnie jechac.

dużo zdrówka dla dzieciaczków.

Sawi gratuluję córci:-) teraz to już chyba wszystkim nam leci ta ciąża, bo na początku ja byłam przerażona, bo tak mi sie ciągnął każdy dzień, ale teraz już jest fajnie.
Wiecie co narzekałam, że mam mały brzusio, ale tak mnie ostatnio wywaliło, że nawet rano już mam kuleczkę i ciężko mi nie raz się z łóżeczka pozbierać, a co dopiero później będzie.

U mnie dziś niby ładnie, ale chmury i wieje:( ja czekam na taką prawdziwą wiosnę z zielona trawką, kwitnącymi kwatuszkami itd...rozmarzyłam się:-)

Kasiula ja tez z rana mam kuleczke a wieczorem to juz wielka kule :P
Ide w pon na wizyte ciekawe czy zrobi mi usg. Niby mialam 15.03. te 4 D ale ja sie boje czy jest ok itp same wiecie. A ide na NFZ to moze lekarz grymasic. Chcialam zeby zobaczyl czemu mam takie klucia czasami w brzuszku, ktoras pisala ze sie jej szyjka skraca... Boje sie.

Sawi przyjmij gratulacje i ode mnie. Moja następna wizyta będzie w 16 tygodniu, może maluszek też już pokaże co tam chowa. A tak nadal przekomarzam się z mężem, że będzie córeczka a on, że synuś. Hihi.

U mnie dziś piękna pogoda. Mimo, że wczoraj zapowiadali wielkie zachmurzenie na dziś. A tu błękitne niebo. Także może i ten weekend nie będzie tak straszny jak zapowiadają. Oby.

Cześć Dziewczyny!

Sawi - GRATULACJE!!! Też bym chciała usłyszeć taką wiadomość z ust mojej lekarki;-) Ale na to mam jeszcze czas - powiedziała ostatnio, że jej się nie spieszy do określania płci, bo skupia się na rozwoju - a na płeć przyjdzie czas - poczekam bo co innego nam zostało;-)

Ale miałam ciężką noc - jakoś mnie tak brzuch bolał, ugniatał - budziłam się co chwilę, głowa mnie boli od samej nocy do teraz chce uniknąć tabletek, ale nie wiem czy wytrzymam..
No i niestety jakby mnie przeziębienie łapało - na pewno "skorzystałam" z zarazków rodziców;-( Byle tylko mnie nie rozłożyło na amen..
Po pracy herbatka z malinkami, cytryną i do łóżka!

Miłego dnia życzę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry