reklama

wrzesień 2011

reklama
Hejka! Też widziałam ten program o zapinaniu pasów i się zgadzam. Na razie nie ma problemu, bo brzuch nie ciśnie, a potem zobaczymy, może kupię ten adapter. Ale jak już ktoś powiedział strasznie naciągają ceny jeśli coś jest ciążowe i trochę mnie to złości, ale cóż poradzić.

Ludzie nie straszcie, że ma być znowu zimno:szok: łee ja dopiero wczoraj lżejsze buty wyjęłam z szafy.

Buziaki

Witam
jestem w szoku jak dużo w tym miesiacu dzieciaczków, które już ma rodzeństwo :-)

Nasz maluch to też będzie nasze drugie dziecko.. Ala ma w tej chwili 23 miesiące.

postaram się byc na bieżąco :-)
pozdrawiam

A ja od tygodnia nie mam mdłości:-) skutek niestey jest taki ze nadrabiam zaległości. Ciagle wymyslam w głowie co bym jeszcze zjadla. Teraz zastanawiam sie nad tostami albo jajecznica. Boje sie ze niestety bedzie i to i to.

Co do spodni ciazowych to wyżej juz tej gumy nie mogli zrobic. Wkurza mnie to strasznie. Kupiłam rozmiar 38 i teraz żałuje ze nie 36 bo jeszcze jest duzo za duży. Dzis sie jeszcze rozciagnely i mysle czy nie kupię jeszcze jednych 36:dry:
Bo ta gumę strasznie widać jak zwisa zwłaszcza podmczyms obcislym.

Ide sie najesc moze jutro juz bedą te spodnie dobre:-D

Ja też od dwóch tygodni nie mam żadnych objawów ciąży, no poza zgagą, ale ona jest praktycznie codziennie, więc już się do niej przyzwyczaiłam.

Ale pamiętam jak w drugim miesiącu miałam taki tydzień, że minęły mi wszystkie dolegliwości ciążowe, czułam się jak przed, wmówiłam sobie że coś złego się stało z Maleństwem i prawie się od tego rozchorowałam. Nie macie pojęcia z jaką radością biegłam do łazienki jak wszystko wróciło do normy.
Ta nasza wyobraźnia czasem może nam życie utrudnić.

Bluetooth dzięki za rady, chyba wypróbuję jednak ten syropek z cebuli,soczek z malin już kupiony, pani doktor też poradziła, a na katarek inhalacje- gorąca woda plus sól.

U mnie na razie koniec ze spacerkami, dostałam przykaz leżenia na 3 tyg od mojej pani doktor - wszystko opisałam w wątku "wizyty u gina". Obłożę się książkami i będę nadrabiać zaległości:-) żeby nie zwariować. Mimo wszystko jestem dobrej myśli, optymizm to podstawa.

hej,
pasy zapinam, szczerze mówiąc, to głupio mi się jeździ bez. Adapter chciałam kupić, ale nawet używane są drogie, więc nie wiem, czy sobie nie odpuszczę.
Dzisiaj mnie cały dzień coś kłuje w boku brzucha. Małż mnie wyciągnął na spacer, ale po przejściu kilku kroków tylko się nasiliło. I tak gniję od 14tej w łóżku. Jak leżę, jest lepiej.
nalka nie strasz tym śniegiem!
misiako poszukaj sobie portek z elastycznymi wstawkami po bokach zamiast wysokiej gumy. Nie wiem jeszcze jak się sprawują w późniejszej ciąży (poprzednio takich nie miałam), ale na teraz są fajne.
miłego wieczorku wszystkim życzę

Ostatnia edycja:
Czytam na bierząco ale jakos weny bak:sorry2: mimo że u mnie piękna pogoda prawie lato:-D i może przez to bo z małą latamy po dworku a to ciężka robota uganiac sie za takim małym rozbujnikiem:tak: przychodze do domu i padam.

Co do pasów to ja niestety ostatnio nie zapinam bo mnie mdli jak mam zapęte> Nie mam bladego pojęcia o co chodzia ale po prostu nie wyrabiam:baffled: jak odepne pasy jest ok.
Buziole i zdrowia

reklama
sawi bardzo serdecznie ci gratuluję... ty już masz 17 tydzień:-) super ale czas leci:-)

ja po cichu liczę że będę miała chłopca!!!! oczywiście jeśli będzie to dziewczynka to też się ucieszę :-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry