Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
motylla skąd maluchy łapią takie świństwa?? zdrówka dla niuni.. ewelinak no to super:-) big child no raczej na początku jest to przyjemne..takie gilanie, nie boli..
Generalnie, DUZO ZDROWIA wszystkim naszym chorujacym maluchom zycze, bo tu ciagle ktores chorobsko dopada!
BigChild, jesli to faktycznie bardziej diagnozujesz jako skurcze a przynajmniej jako cos bardzo nieprzyjemnego i zdarza Ci sie to czesto a nie 1-2 razy w ciagu dnia to ja bym na Twoim miejscu przynajmniej zadzwonila do lekarza i sie poradzila co to moze byc. Co prawda masz wizyte za 5 dni ale ja bym tak dlugo nie czekala. Nie ma nic gorszego niz sie zamartwiac niepotrzebnie. Twoje zdenerwowanie i myslenie o tym raczej dziecku nie pomoze a moze tylko zaszkodzic waszemu zdrowiu.
Tutaj kazda narzeka na jakies bole, klucia czy inne. To chyba nic zlego, przynajmniej jak to sie pokrywa z jakimis plamieniami i bolem ze bez tabletki ani rusz. Mam nadzieje
To fakt, najwazniejsze zeby sie tym nie denerwowac i nie zamartwiac. Jesli tak spokojnie do tego podchodzisz, to na pewno nie jest to nic powaznego. Musisz sama ocenic na ile potrzebujesz konsultacji lekarza :-)
cześć dziewczynki:-)
u mnie kolejna ciężka noc... ale miło jest spojrzeć za okno i widzieć piękne słoneczko... ja raczej na spacery nie wychodzę bo chora jestem i nie chcę się doprawić!!!!
jeśli chodzi o mój nastrój to sama nie wiem czy jest lepiej czy nie!!!! wieczorem S wróci do domu to czeka nas ciężka rozmowa!!! sama nie wiem jak to się zakończy!!!
dziękuję za wsparcie jest ono dla mnie bardzo ważne!!!!!
cieszę się ewelna że twoje dziecko już lepiej się czuje:-)
i życzę zdrowia dla wszystkich chorych maluszków!!!!
cześc
moja bestyjka sobie urządza dyskoteke tak o 2 w nocy i całkiem mocno juz czuć maluszka. Jak będzie miała tak jak Kinga to o 3 w nocy będzie mi robiła pobudkę i do 4 albo i 5 szalała
co do niepokoi i bóli to zgadzam sie z tym zeby zadzwonić do swojego lekarza i sie poradzić, zawsze to będziesz spokojniejsza. Na pewno nic groźnego ale lepiej dmuchać na zimne
u nas śliczna pogada. Kina teraz śpi po zupce ja jem zupę na obiad i szykuję sie ze jsk wstanie idziemy znów na spacer do parku.
miłego dnia
U nas dziś w końcu pogoda zapowiadająca piękną wiosnę, aż się chce uśmiechać :-), robię dziś wielkie pranie, bo takie słoneczko, że może na balkonie schnąć i jakoś tak lubię zapach świeżo upranych rzeczy ;-) BigChild ja od wczoraj mam takie kłujące bóle, też mało przyjemne, tym bardziej, że martwię się, że może mieć to związek z wczorajszym rannym szaleństwem mojej małej panienki (mocno mi ucisnęła łokciem na brzuch), pocieszam się tym, że nie mam żadnego krwawienia i poza tymi lekkimi bólami nic mi nie jest, może to po prostu macica... Ewelina super wiadomości o synku :-), oby już zupełnie chorubsko odpuściło
Życzę miłego popołudnia mamuśki, ja lecę zupę dać mojemu łobuziakowi ;-)
Motylla zdrówka dla siostrzenicy, będzie dobrze!
Zdrowia także dla wszystkich schorowanych dzieciaczków.
Nas odwiedziła dzisiaj koleżanka jak poszła położyłam młodego do spania i śpi a Ja troszkę odpoczywam bo daje Mi ciort w kość już czasami nie wyrabiam :-(
Jak wstanie to też się chyba wybierzemy na jakiś spacerek ...
cześć dziewczyny, u mnie też piekna słoneczna pogoda ale na weekend niestety zapowiadają śnieg i obnizenie temperatury
Zrobiłam pyszną sałatkę brokułową ale cały dzień mi się teraz odbija majonez. Na obiad ryż z warzywkami będzie, samo zdrowie :-) A popołudniu jedziemy do mojej babci bo ma dzisiaj urodzinki:-)
Zdrówka dla Was i dla Waszych pociech :-)
Dziewczyny,
dzisiaj w radio słyszałam ciekawy reportaż o zapinaniu pasów przez kobiety w ciąży, i tam eksperci wypowiadali się jednoznacznie, że takie zapinanie może zrobić więcej dobrego niż złego, a przepisy o ruchu drogowym na ten temat są przestarzałe i dotyczyły samochodów bez poduszek powietrznych. Co Wy o tym sądzicie?