reklama

wrzesień 2011

reklama
Generalnie, DUZO ZDROWIA wszystkim naszym chorujacym maluchom zycze, bo tu ciagle ktores chorobsko dopada!:tak:

BigChild, jesli to faktycznie bardziej diagnozujesz jako skurcze a przynajmniej jako cos bardzo nieprzyjemnego i zdarza Ci sie to czesto a nie 1-2 razy w ciagu dnia to ja bym na Twoim miejscu przynajmniej zadzwonila do lekarza i sie poradzila co to moze byc. Co prawda masz wizyte za 5 dni ale ja bym tak dlugo nie czekala. Nie ma nic gorszego niz sie zamartwiac niepotrzebnie. Twoje zdenerwowanie i myslenie o tym raczej dziecku nie pomoze a moze tylko zaszkodzic waszemu zdrowiu.

Tutaj kazda narzeka na jakies bole, klucia czy inne. To chyba nic zlego, przynajmniej jak to sie pokrywa z jakimis plamieniami i bolem ze bez tabletki ani rusz. Mam nadzieje :)

To fakt, najwazniejsze zeby sie tym nie denerwowac i nie zamartwiac. Jesli tak spokojnie do tego podchodzisz, to na pewno nie jest to nic powaznego. Musisz sama ocenic na ile potrzebujesz konsultacji lekarza :-)

cześć dziewczynki:-)
u mnie kolejna ciężka noc... ale miło jest spojrzeć za okno i widzieć piękne słoneczko... ja raczej na spacery nie wychodzę bo chora jestem i nie chcę się doprawić!!!!

jeśli chodzi o mój nastrój to sama nie wiem czy jest lepiej czy nie!!!! wieczorem S wróci do domu to czeka nas ciężka rozmowa!!! sama nie wiem jak to się zakończy!!!

dziękuję za wsparcie jest ono dla mnie bardzo ważne!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

cieszę się ewelna że twoje dziecko już lepiej się czuje:-)
i życzę zdrowia dla wszystkich chorych maluszków!!!!

cześc
moja bestyjka sobie urządza dyskoteke tak o 2 w nocy i całkiem mocno juz czuć maluszka. Jak będzie miała tak jak Kinga to o 3 w nocy będzie mi robiła pobudkę i do 4 albo i 5 szalała ;)

co do niepokoi i bóli to zgadzam sie z tym zeby zadzwonić do swojego lekarza i sie poradzić, zawsze to będziesz spokojniejsza. Na pewno nic groźnego ale lepiej dmuchać na zimne ;)

u nas śliczna pogada. Kina teraz śpi po zupce ja jem zupę na obiad i szykuję sie ze jsk wstanie idziemy znów na spacer do parku.
miłego dnia

U nas dziś w końcu pogoda zapowiadająca piękną wiosnę, aż się chce uśmiechać :-), robię dziś wielkie pranie, bo takie słoneczko, że może na balkonie schnąć i jakoś tak lubię zapach świeżo upranych rzeczy ;-)
BigChild ja od wczoraj mam takie kłujące bóle, też mało przyjemne, tym bardziej, że martwię się, że może mieć to związek z wczorajszym rannym szaleństwem mojej małej panienki (mocno mi ucisnęła łokciem na brzuch), pocieszam się tym, że nie mam żadnego krwawienia i poza tymi lekkimi bólami nic mi nie jest, może to po prostu macica...
Ewelina super wiadomości o synku :-), oby już zupełnie chorubsko odpuściło :tak:
Życzę miłego popołudnia mamuśki, ja lecę zupę dać mojemu łobuziakowi ;-)

Motylla zdrówka dla siostrzenicy, będzie dobrze!
Zdrowia także dla wszystkich schorowanych dzieciaczków.
Nas odwiedziła dzisiaj koleżanka jak poszła położyłam młodego do spania i śpi a Ja troszkę odpoczywam bo daje Mi ciort w kość już czasami nie wyrabiam :-(
Jak wstanie to też się chyba wybierzemy na jakiś spacerek ...

Coś weny dzisiaj brak ....

cześć dziewczyny, u mnie też piekna słoneczna pogoda ale na weekend niestety zapowiadają śnieg i obnizenie temperatury :wściekła/y:
Zrobiłam pyszną sałatkę brokułową ale cały dzień mi się teraz odbija majonez. Na obiad ryż z warzywkami będzie, samo zdrowie :-) A popołudniu jedziemy do mojej babci bo ma dzisiaj urodzinki:-)
Zdrówka dla Was i dla Waszych pociech :-)

reklama
Dziewczyny,
dzisiaj w radio słyszałam ciekawy reportaż o zapinaniu pasów przez kobiety w ciąży, i tam eksperci wypowiadali się jednoznacznie, że takie zapinanie może zrobić więcej dobrego niż złego, a przepisy o ruchu drogowym na ten temat są przestarzałe i dotyczyły samochodów bez poduszek powietrznych. Co Wy o tym sądzicie?

Ps. dużo zdrowia dla wszystkich zasmarkańców.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry