Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Witam popołudniową porą
... a mnie jak na złość dopada chyba przeziębienie, od wczoraj wieczór z nosa leci jak z hydrantu i jakiś kaszel się sporadycznie pojawia. Poszła w ruch ciepła herbatka z cytrynką i miodkiem.
Powolutku szykuję się na wizytę u mojej gin, zobaczymy co powie, muszę się podpytać co tu zażywać by się wzmocnić i odgonić choróbsko. Czytałam że syrop z cebuli jest dobry ale na samą myśl ciarki przechodzą brrr.
Gośka_W : teżsłyszłam różne opinie o zapinaniu pasów w samochodzie przez ciężarne, większość negatywnych , podobno szkodzi, gdzieś czytałam że można nie zapinać pasów ale powinno się mieć zaświadczenie od lekarza że jest się w ciąży w razie kontroli drogowej. Ja zapinam , czuję się bezpieczniej i mój T też nie wyobraża sobie mnie w nie zapiętych pasach:-)

. I kto to wymyślił, że pasy mogą zaszkodzić??? czy to jest w jakiś sposób udowodnione????ja uważam że pasy trzeba zapinać ... i ja je zapinam!!!! też uważam że więcej mogą dobrego zrobić niż złego;-)