reklama

wrzesień 2011

reklama
No aż tak źle nie jest. Ja poprostu tak czasami mam. I to nie wina ciąży, bo przed też tak było. I myślę, że nie dosięga to tylko mnie, a większość tak ma, że przychodzi taki okres kiedy człowiekowi się nic nie chce i najlepiej nie wychodziłby z łóżka. Do tego chmury za oknem i negatywny nastrój gotowy. Ale tak jak pisałam wcześniej, to minie za parę dni i wszystko wróci do normy.

Cześć Dziewczyny,
piekne słonko u mnie od rana, wiosenne ubranko i dobry humorek:-) i UWAGA!! mam ciążowe portki:-) trochę mi ta guma odstaje, ale bluzka zakrywa takze nie widac aż tak bardzo. Pasek też obowiązkowo, bo jak chodze to spadają..ale fajne są.

miniaaa zycze optymizmu, będzie dobrze, wszystko się poukłada...
ewelinak1 ja jakoś nie przyswoiłam info, ze jesteś sama, ale jesli dobrze zrozumialam z ostatnich postów to tak...super silna z Ciebie babka..no i zdrówka dla synka, choroba dziecka to na prawde najgorsza rzecz..chcesz pomóc, a nie wiesz jak...ale z dnia na dzień musi być lepiej..
big child ja też się cieszę, ze już środa..czwratek, piątek i weekend:-) chociaż od poniedziałku mój mąż jedze na 4 dni do Szczyrku i będe sama..nie lubię, ale mam nadzieję, ze szybko zleci..

Mój mąż wczoraj wieczorem był w szoku, ze tak mi wysadziło brzuch.."przecież 3 dni temu takiego nie miałaś"..no nie, sama jestem w szoku..ale ok, przecież jestem w ciąży..przy Idze miałam mniejszy, też już było coś widac, ale jakoś tak mniej..i pępek..już taki brzydko, płaski się zrobił..
ewelinak1 fajny ten link co wkleiłaś..o wadze.

HeJ:-)

U nas niestety dzis szaroburo i ponuro. Wczoraj bylO pięknie, a na weekend zapowiadają śnieg z deszczem:dry:
Wczoraj tez sie wkurzylam bo odkrylam ze ktoś mi wgniotl i przerysowal całe drzwi od strony pasażera. Ech poczekam moze jeszcze sie coś zdarzy i zrobię z ac w koncu jeszcze nigdy nie korzystalam.
Zaraz zbieram sie do pracy bo dzis do 17 siedzę.
Majcia kazała sobie wydrukować zdjęcie gumisia , bo odkąd widziała na USG to bez przerwy całuje mi brzuch i każe odpoczywać. Co mi oczywiście pasuje.
Wczoraj byliśmy tez u mojej siorki, jej synek skończył miesiąc. Zapomnialam juz ze dzieci sa takie małe, ale dałam rade go przewinac i trzymać. Jak widać tego sie nie zapomina:-D siorka przytyla 20 kg i powiem Wam ze sporo jej jeszcze zostało, przy corkach tyle nie przybrała tak ok. 15.

Ania no czas najwyższy na brzuszek. Mnie od wczoraj tez przybyło. Śmieje sie ze to po tym USG tak mi nawiercil. Ja tez mam plan ubrać dzis ciazowki, ale mam z h&m a tam ta guma jest dość szeroka wiec chyba lekko ja podszyje. Tak własnie zauważyłam ze mnie o 3 tygodnie prawie wyprzedzasz.

Mycha głowa do góry. Po burzy zawsze jest słońce:-)

Big Child od środy juz tylko chwila do piątku:-)

Agusia ja tez mam takie okresy wypalenia w pracy. Chyba jak każdy. A potem nagle góry mogłabym przenosić:-D

misiako no ja też mam z h&m..i ta guma rzeczywiscie mega wielka..pod same cycki mi sięga:tak: fajne uczucie jak córcie całują brzuchy co? moja tez codziennie caluje, glaszcze, puka do dzidzi...

A weekend u nas też ma być brzydki, już tylko 3-4 stopnie i deszcz..

Tez mam spodnie z hm i sa mega wysokie :D Moj to sie smieje ze jak mi cycki opadna to bede miala takie wiecie w sam raz, bez bluzki bede chodzic bo bede miec spodnium hihiih. Żart.

Jestem bardzo szczęśliwa - od rana mój synek ma tylko 37 stopni gorączki :-) Jest mega poprawa.
Od razu chce się żyć :)
Po tych przeżyciach - mam strasznego lenia dzisiaj - a że wolne - wykorzystuję to. Leżę w łóżku.
Pozdrowienia ciepłe dla Wszystkich :-)

A ja czuje takie pulsowanie w brzuchu,takie pukanie,aleto nie jest przyjemne i czasem to sie zegne wpol od tego. Ciekawe co to. Jakies skurcze czy cos. Albo male przygotowanie na kopniaki, ale to chyba jest przyjemne, no a to co czuje to takie malo przyjemne.

reklama
Witajcie. Syn śpi więc jest chwila spokoju. Wybaczcie ale nie czytałam co u was. Jakoś weny brak, może dlatego, że moja siostrzenica jest w szpitalu ma zapalenie płuc a dopiero ma 3 miesiące.:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry