reklama

wrzesień 2011

reklama
Bry ;-) sawi gratuluję córeczki, niech rośnie zdrowa i duża ;-) Ja też bym już chciała wiedzieć czy synek czy córeczka nawet już imiona mamy wybrane ;-)
Jak będzie córeczka to Amelka a jak synek to Jasiu ;-)
Co do zapinania pasów to Ja też się czuję bezpieczniej jak mam je zapięte, też muszę czuć że mnie"przygniatają" do fotela hihi

Cześć,
u nas pochmurno i okropnie wieje..
sawi super wiadomosć, gratulacje.
Igocencja leż, czytaj, odpoczywaj..
misiako no te portki pod obcisłą bluzkę nie wygladają za dobrze, guma wisi..ja wczoraj miałam szerszą bluzkę, było ok, dzisiaj mam obcisły golf i widac tą gumę, złożyłam ją na pół, moze ciut lepiej..ale bez szału..też sie zastanawialam czy nie poszukać jeszcze czegoś mniejszego..ale nie w h&m bo tam wszystkie te gumy takie ogromne..
ola zdrówka..
Mnie cały czas pobolewa gardło, nie jest to jakiś duży ból, ale czuję ze je mam;-) ale ja w sumie to gardło takie mam..jak tylko zawieje, to zaraz je czuję..kiedyś jak byłam mlodsza to ciagle miałam anginę, teraz sporadycznie, ale często je właśnie "czuję"...
Ciągnie mnie trochę dół brzuszka..ale nie jest to ból, wiec się nie martwię..

No i chyba mi hormowny buzują, bo wczoraj moja siostra zwracała mi uwagę, ze cały czas warcze i jestem złośliwa dla P. ciagle o coś się czepiam..pewnie tak, ale to jakoś silniejsze ode mnie:eek:..mąż spokojnie to znosi, chyba perspektywa wyjazdu na 4 dni tak go cieszy, ze nie zwraca na moje fochy uwagi...i dobrze..

Dziękuję Dziewczyny za życzenia zdrowia!
Aniawos - ja właśnie też tak mam z gardłem - ledwie mnie dmuchnie już mam problemy..Teraz mnie niby nie boli, ale czuje je zawalone po brzegi;-( i na zatokach też takie pełne uczucie mam;-(
Och jak tak będzie to od 13.04 biorę zwolnienie oddaję w pracy i zostaję w domu dla Naszego dobra...

Hej Dziewczyny - ja tylko na chwilę, bo nie mam siły animyśleć ani pisać. Mój Synek miał raczej wirusa - bo od wczoraj ja mam wysoką gorączkę, potworny ból głowy i brzucha. Bez żadnych mdłości, wymiotów czy biegunki - po prostu potworny ból i zero apetytu. Od wczoraj od obiadu nic nie mogę przełknąć. Przy tym czuję się taka słąba, że nie mam siły ręką ruszyć. Muszę się zwlec z łóżka i zawieźć chłopców do szkoły. Mam nadzieję, że najmłodszy da mi sznsę poleżeć.
Gratuluję udanych wizyt i życzę Wszystkim zdrówka i dobrego samopoczucia.

Czesc dziewczyny,
Wy to macie pisane :szok: Jeszcze sie dobrze dzien nie zaczal a juz dwie strony wyprodukowalyscie :tak: Znowu sie zaniedbam w czytaniu jak pojde w nastepnym tygodniu do pracy ale nic na to niestety nie poradze :crazy:
Mi wczoraj wieczorem dla odmiany kaszel zmutowal w lejaca sie wode z nosa wiec tez mialam wesola noc ale mam wrazenie ze nawet niezle spalam pomimo tego ze czesto sie budzilam.
Od poniedzialku cieszylismy sie juz ze moje mdlosci i wymioty minely a tu dzisiaj niespodzianka. Wlasnie moj wychodzil do pracy jak mna tak rzucilo, ze dobrze ze w lazience bylam. Troche sie przestraszyl ale z drugiej strony ucieszyl, bo oczywiscie tez sie zastanawialismy czy wszystko ok, ze sie tak z dnia na dzien dobrze czuje. Czekam na rozwoj wypadkow i zobaczymy czy to jednorazowa akcja byla czy caly dzien cokolwiek nie zjem to oddam do muszli klozetowej :crazy:
U mnie sloneczko i wiosennie czego wszystkim rowniez zycze!

dziekujemy za gratki :)

ja cieszę sie straszne że córeczka,bardzo chciałam dla Emilki siostrzyczke

ale dziś pogoda pochmurna :(
na 13 szczepieni z Emi
ja ledwo zipie,tak mnie rozkłada choroba
w weekend nie pójdę do szkoły bo pozarażam ludzi no i nei wyrobie siedzieć tyle,musze się wykurowac

Kobietki, powiedzcie mi w jakich sklepach znajdę ubrania ciążowe? Czy jakiś oprócz H&M ma je też w swojej ofercie? Bo tam byłam wczoraj i niestety max rozmiar spodni ciążowych jakie mieli to był 40, a niestety moja dupka w nie się nie zmieści. Kurcze nie bardzo wiem gdzie zajrzeć za takimi rzeczami, nigdy wcześniej nie zwracałam na to uwagi.

reklama
Agusia_x - ja kupiłam sobie spodnie ciążowe takie rurki w C&A - i mieli też większe rozmiary więc na pewno coś tam wybierzesz, bo mieli i jeansy i rurki i takie eleganckie na kancik...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry