reklama

wrzesień 2011

Sawi i ja się dołączam do gratulacji :-)
Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Ewelina okropnie współczuję, oby szybko ci przeszło, straszne co to się dzieje na wiosnę!!!
U mnie dziś pobudka o 5.30, bo na badania musiałam jechać do dalszej przychodni i to z małą, bo oczywiście nie mam jej z kim zostawić. W tej przychodni na naszym osiedlu jest notka, że kobiety ciężarne wchodzą poza kolejnością, a tam... trzeba czekać, nikt cię nie przyjmie z tak "błahego powodu", a tłum taki, że szokkk! No, ale jakoś zleciało i przed 10 byłyśmy w domu ;-). Teraz trochę mnie zamula, chyba położę się razem z małą na popołudniową drzemkę :tak:

reklama
Sawi i ja się dołączam do gratulacji :-)
Wszystkim chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka. Ewelina okropnie współczuję, oby szybko ci przeszło, straszne co to się dzieje na wiosnę!!!
U mnie dziś pobudka o 5.30, bo na badania musiałam jechać do dalszej przychodni i to z małą, bo oczywiście nie mam jej z kim zostawić. W tej przychodni na naszym osiedlu jest notka, że kobiety ciężarne wchodzą poza kolejnością, a tam... trzeba czekać, nikt cię nie przyjmie z tak "błahego powodu", a tłum taki, że szokkk! No, ale jakoś zleciało i przed 10 byłyśmy w domu ;-). Teraz trochę mnie zamula, chyba położę się razem z małą na popołudniową drzemkę :tak:

A niedawno dowiedziałam się że podobno w Polsce obowiązuje jakaś ustawa zgodnie z którą kobiety w ciąży są obsługiwane poza kolejnością. Może potem poszukam to wkleję linka:-)

cześć dziewczynki:-)
u mnie pogoda taka sobie... jest ciepło bo koło 11 stopni i co jakiś czas wychodzi słonko jednak wieje dosyć silny wiatr!!!!

ja dziś byłam u dentysty... mam kolejną próchnice usuniętą:-) zęby mi się jakoś nie zaczęły bardziej psuć... na razie jest ok:-)

ani w nocy nie mogła spać ani rano... więc jestem wykończona!!!

dziś pierwszy raz ubrałam swoje czarne ciążowe spodnie i zaskoczyło mnie to że pas jest regulowany!!!! nie przyszło by mi to do głowy:-) hehehehe....

nalka to już jest chyba od dawna, bo ja słyszałam o tym jak byłam w ciązy z Igą..ale szczerze to nigdy z tego nie korzystałam. Z drugiej strony ciąża to nie choroba i poczekać tez można..
ellancz no trochę poczekałyście, ale czemu tak rano jechalaś? ja zauważyłam, że u nas właśnie od 7 kolejki a potem jakoś po godzince już luzik..tylko z drugiej strony na glodniaka, to najlepiej wczesniej...

Pojechałam przed chwilą do reala, bo były fajne plastikowe domki dla dzieciaków do ogrodu, ale mega przecena z 1299 na 400 zł..i co? pani powiedziała, ze rano przed otwarciem kolejka i domki zeszły w 2 minuty..wkurzyłam się, bo akurat chcemy małej teraz taki domek kupic..no ale moje gapiostwo..wczoraj pamiętałam i dzisiaj dopiero koło południa mi się przypomniało..

Hej:-)

U nas dzis słoneczko, ale zimno. Byłam z córcią pobrać krew na alergeny i jestem z niej bardzo dumna:tak: Miała pobieraną z żyły i ani drgneła, bardziej ja byłam blada. Ja się pobierania nie boję , ale jeśli chodzi o robienie cos Majci to zawsze panikuje.
Wyniki będą w piatek albo w poniedziałek, jestem bardzo ciekawa co wyjdzie.

Ania ja dzis kupiłam spodnie z polskiej firmy Branco i jestem zachwycona. Mają niska gumę i ładnie sie dopasowują.O takie właśnie mi chodziło. Są też fajne rybaczki i spodnie lniane, krótkie i długie. Nie chcę za dużo kupować, ale na te lniane się chyba skuszę jak będzie cieplej. Teraz nie cisnę brzuszka i mogę fajnie wyglądać. Te z h&m to chyba skrócę tą gumę, bo oprócz tego bardzo mi się podobają. Co do c&a to ja nie umiałam tam dla siebie nic znależć i za wielkie rozmiary dla mnie były.

misiako agdzie takie portki znalazłaś? gdzies na sklepach? jakoś nie kojarzę firmy..ja jescze lniane rybaczki mam z poprzedniej ciazy, w ogóle nie zniszczone to się przydadza, ale takie długie lniane też fajne..
a co mała alergiczka? moja też na coś ma na pewno, ale dokładnie nie wiem na co..bardziej podejrzewam coś i eliminujemy z menu, ale na 100% nie mam pewnoći. Też sie zastanawiałam nad testami z krwi..

dopisane

znalazłam firme na necie...u nas nie kojarzę żeby gdzieś były ciuszki tej firmy..zostaje mi c&a..moze coś uda sie wyszperać..

Ostatnia edycja:
Ania ja kupowałam to u nas w sklepie dla ciężarówek , w galeriach raczej tej firmy nie ma niestety.
W poprzedniej ciąży miałam spodnie z bebefiled i oni też maja fajnie dopasowane gumy i mozna kupić online.
Co do córci to ma podejrzenie astmy i szukamy róznych przyczyn, żeby ją zdiagnozować lub wykluczyć. Ja jestem prawie pewna że to nie astma:no:
Po ciązy też sobie zrobię takie panele alergiczne. Bo od paru dni nochal mam pełny i oczy mi łzawią.Nigdy nie byłam alergiczką ale miałam problemy z zatakomi i czasem anginy.

Od paru dni czuje też pierwsze ruchy bąbelkowo-motylkowe:-)

misiako GRATULUJE tych bąbelko-motylkow

ja przed wczoraj tez odczuwalam cos dziwnego ale nie jestem pewna to moja pierwsza ciaza na tym etapie wiec niedoswiadczona jestem hehe

Ostatnia edycja:
reklama
Gratuluje wszystkim, ktore juz czuja swoje malenstwo!

Ja zamiast babelkow-motylkow czuje bardziej jakby mi krab w brzuchu chodzil :-D szczegolnie jak sie z boku na bok przewracam to za chwile czuje takie szpileczki jak sie z jednego boku na drugi przemieszczaja :-D Fajne uczucie trzeba przyznac :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry