Jakoś te gipsowe odlewy brzucha nie robią na mnie wrażenia, no i co z tym potem zrobić, przecież to spore jest, a jako wystrój mieszkania nie widzi mi się ;-)
Ania jechałyśmy tak wcześnie, żeby być właśnie na tą 7 i powiem ci, że po godzinie wcale nie było mniej, tylko jeszcze dochodzili ludziska. W sumie wyszłyśmy stamtąd o 8, ale byłyśmy zdane na komunikację miejską a przez te ranne korki tyle nam zeszło. Nie było źle, bo Nelka towarzyskie dziecko, więc ze wszystkimi dziećmi musiała się poprzytulać i zagadać :-),a ja mogę czekac, mi to nie przeszkadza, ale jednak miło kiedy ludzie przepuszczają ciężarne, zwłaszcza w końcowych miesiącach, jak jest już naprawdę ciężko.
Ja zawsze przepuszczam dziewczyny z brzuchem, żeby miały lżej, a ten przepis czy ustawa to już chyba od dawna jest, przynajmniej tak mi się wydaje, chociaż powiem wam, ze w poprzedniej ciąży jak stałam w kolejkach np na poczcie juz w zaawansowanej ciąży, to ludzie od razu wzrok odwracali i udawali, że są raptem czymś zajęci, albo że zupełnie mnie nie widzą. Nie domagałam się nigdy, żeby mnie przepuszczali, ale jednak to takie przykre...
Ewelina super, że wracasz do świata żywych :-), fotel bujany też bym chciała, ale to jednak trzeba mieć kawał miejsca żeby go postawić ;-)