reklama

wrzesień 2011

Hej dziewczyny :-)
Zyczymy zdrowka dla chorowitek
Co do pasow to uwazam ze warto zapinac. Gipsowy brzuszek fajny ale trzeba miec na niego miejsce. Obsluga poza kolejnoscia przyznam ze czasami by sie przydala ale tutaj nie ma czegos takiego :-(
Sawi dołączam sie do gratulacji :-)
No i nie wiem co jeszcze mialam napisac.

A co u nas bylam z moim maly na rocznym szczepieniu w tygodniu przeszlo w miare gladko poza marudzeniem. Dalej jestem zmeczona i spiaca a brzuch sobie rosnie.
Milego dnia

reklama
Cześć!
No właśnie mi też jakoś brakuje jej postów..Może się bidula rozchorowała - teraz tyle tych diabelnych wirusów lata, że nie trudno nic załapać..Oby to było tylko chwilowe milczenie...

Co do fotela bujanego to mi właśnie mąż chce sprezentować (zawsze mówił, że jak zajdę w ciążę to dostanę fotel bujany), już ostatnio w sklepie byliśmy i oglądaliśmy, chciałam się zgodzić, a później słyszałam opinie, że niepotrzebny, że i tak nie będzie używany i spasowałam trochę...Ale w głowie nadal siedzi i myślę, że w następny weekend pojedziemy i kupimy bo jak się przymierzałam do niego w sklepie to super mi się na nim siedziało;-)

Oby dzisiejszy dzień szybko zleciał i jadę do domu do łóżka wygrzewać się i nie dać chorobie!

Miłego dnia życzę!

Cześć..
Widzę, ze wszystkie zauważyłayśmy brak koleżanki..ja też się jakiś czas temu zastanawiałam czemu tak ucichła?? bo raczej należała do tych aktywnych:-) dziuba odezwij się !!
ellancz pewnie, ze jest to miłe jak ktoś przepuści albo ustąpi miejsca- ale raczej w zaawansowanej ciązy, kiedy już widać..bo teraz to raczej nie ma na co liczyć..

Fotel bujany..fajna rzecz, ja nigdy nie miałam. W zeszłej ciązy kupiłam sobie ten fotel fatty, bo jakoś sobie ubzdurałam, że mega wygodny..no fakt wygodny, tylko jak na niego usiadłam, to miałam problem żeby się podnieść z tym wielkim brzuchem;-)..no i zajmuje dużo miejsca.

Juz dzisiaj piątek..jak ja lubię ten dzień..

aniawos ja tez uwielbiam piątki:)) jeszcze tylko parę godzin i laba:-)

tylko szkoda, że pogoda ma się zepsuć, ale może wyskoczę jutro na jakieś "zakupowe szaleństwo", bo portki ciążowe pilnie potrzebne i staniki tez gniotą:zawstydzona/y: mam wrażenie że zaczynam wyglądać jak smok, haha

Oj wiem co czujesz. Wogóle strasznie szeroka się jakoś zrobiłam. Trzeba zacząć się rozglądać za jakimiś tunikami, bo te boczki w upiętych bluzkach zaczynają mnie denerwować.

cześć dziewczynki:-)

ja też czuję się jak smok!!!! świetne porównanie;-) cycki to mi tak urosły że szok.... ja miałam duże bo E a teraz to już chyba skali brak... wylewają mi się ze staników a najgorsze jest to że nie mogę dostać stanika dla siebie!!!!!

też zauważyłam brak koleżanki:-(

No moje cycki też się ze stanika wylewają, a na prawde nie mam dużych. Przed ciążą kupiłam sobie dwa pieknie dopasowane staniczki z Esotiqa..niby jeszcze dobre, ale obwód mam 70cm i pewnie za jakiś czas zacznie uciskać. Ale coś tam jeszcze w szufladzie znajdzie się 75, takze może uda sie bez kupna stanika:-) ja też już robie się duża..ciązowe portki plus golfik do pasa i ciążę widać jak nic...nie ma opcji, że sie objadłam..już mam brzuchol..i z jednej strony fajnie, bo jak się najem, to już nie ma opcji wciąganie:-p w końcu mogę chodzić z wywalonym brzucholcem..wciąganie zacznę od września:-D

U nas też pogoda do doopy, zimno, wieje, nie ma słonka..a na weekend zapowiadają kurdę śnieg..mam nadzieje, ze do nas nie dotrze..

co do pogody to właśnie w tv usłyszałam że wiosna wróci po weekendzie!!!! ;-);-);-) więc nie jest tak źle

aaaaaa chciałam się pochwalić że po 2 dniach zamartwiania się wczoraj odbyłam poważną rozmowę z S i wyjaśniliśmy sobie wszystko.... i naprawdę jest ok:-):-):-)

reklama
:-) witam sie piatkowo kochane brzuchatki ja juz czuje sie lepiej po zastrzykach przechodzi bol moge juz chodzic,:-) piszecie o ruchach ja jeszcze nie czuje jedynie szczypanie kolo pepka! piersi troche ustopily od niedawna a tak mnie szczypaly ze szok! :tak::tak::tak: nie stety po wizycie nic sie nie dowiedzialam czy to chlopczyk czy dziewczynka nozke mial zalozona wiec sie wstydzi i nie bylo widac,mam nastepna wizyte 27 kwietnia nie wiem jak sie nazywa ale bedzie trwala dluzej niz od tych zwyklych poniewa bedzie wykrywac wady np jak -dawn....itp. mam nadzieje ze wszystko bedzie ok ,noi moze z wielkim szczesciem sie dowiem czy to on lub ona? ja jak narazie nic sie nie zmienilam takze wogole nie widac po mnie ze jestem w ciazy hahaha!!!!!to tylo o mnie .zycze pieknego dnia i milych spacerkow .;-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry