Hej dziewczynki! Powiedzcie mi kiedy dokladnie robi sie usg polowkowe? I to 4D zeby wykluczyc wady wszelkie? Jedno 4D juz mialam w 12 tygodniu.
Wszelkie wady to po porodzie dopiero chyba;-)
Ja właśnie też nie wiem kiedy robić. 26.04 ide do mojego gina, więc zrobi mi usg i mam nadzieje,że powie co tam sie ukrywa.
Siostra mi mówiła że najlepiej dokładnie w 20 tygodniu, bo ona była w 22 i czegoś tam nie umieli jej zmierzyć. Ja sie gina zapytam bo pasowałoby mi tak w 22 t zrobić. Zamiast do mojego gina poszłabym na 4d.
Mój A. i córcia nie moga sie już doczekać.
Sylka - strasznie mi przykro!!
[*] dla Twojego maleństwa!!
aniawos - sto lat sto lat!! samych najpiękniejszych chwil życzę
Big Child - ja 4D wcale nie miałam i nie będę robić, szkoda mi kasy, moja gin ma dobry sprzęt w gabinecie, wszystko ładnie zawsze widać, więc nie potrzebuję dodatkowych wrażeń. A najbliższe badanie w pon, o ile będzie to połówkowe.
U nas film 4d zrobił furrorę wśród znajomych i rodzinkii. Ponieważ z Majcią nie mam ani jednego zdjęcia, to teraz szaleje na maksa bo nie planuje więcej dzieci.
PROSTUJĘ
)
NIE JA MAM URODZINKI TYLKO MÓJ MĄŻ DWA W JEDNYM..URODZINKI I IMIENINKI...ZYCZENIA PRZEKAŻĘ MĘŻOWI:-)
Ale rzeczywiscie tak to napisałam, ze wyszło, ze ja mam...
bigchild połówkowe miedzy 20- 24 tyg. ja idę jakoś w 21.
misiako najpierw przydałby się pedicure:-) mój mężuś chętnie by mnie od środka wymasował;-) ale jak mnie tak ciągnie to jakoś nie w glowie mi takie masaże..ale dzisiaj chyba mu zrobie mu prezent urodzinowy:-)
Jak czytam to widzę, ze jie tylko mnie wszystko ciągnie..bo to właśnie nie ból, tylko takie ciąganie...
Spadam do sklepu, do potem...
Ania to się podszyłaś pod urodziny hahaha
Co do masaży to my się z A. masujemy i przytulamy przynajmniej 2,3 razy w tygodniu. Ostatnio jednak chyba troche przegięliśmy i go odpędzałam, więc dzisiaj chyba się oddam

A Ty tez zlituj sie niech ma mąż z okazji urodzin super prezent. Nie ma chyba lepszego dla faceta

;-)
Hahaha, mój mąż też szaleje na punkcie moich stóp. Nie miałabym nic przeciwko, gdybym nie miała łaskotek

Przedwczoraj w amoku prawie odgryzł mi małego paluszka, a wczoraj wpadł na pomysł, że będzie mnie łaskotał między palcami za pomocą patyczka z wacikiem. To już fetysz
Ja będę miała robione w 20 tc. Już nie mogę się doczekać.
Ja też mam łaskotki, ale potrafie wyłączyć

Taki fetysz jest fajny i sexy, przynajmniej dla mnie;-)
Mi lekarz mówił że najlepiej w 22 tyg.
Ja się już doczekać nie mogę, tym bardziej że od 1 marca nie widziałam mojego maluszka
Asia już niedługo, szybko zleci:-)
Ja byłam na masażu i cos chrupnęło więc chyba będzie dobrze.
Pożyczyłam sobie też od położnej aparacik do mierzenia tetna płodu i słuchałam jak bije serduszko maluszka. Od razu lepiej

Teraz będę ich nachodzić raz w tygodniu, bo daleko nie mam