• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

Sylka - strasznie mi przykro!!
[*] dla Twojego maleństwa!!

aniawos - sto lat sto lat!! samych najpiękniejszych chwil życzę :)

Big Child - ja 4D wcale nie miałam i nie będę robić, szkoda mi kasy, moja gin ma dobry sprzęt w gabinecie, wszystko ładnie zawsze widać, więc nie potrzebuję dodatkowych wrażeń. A najbliższe badanie w pon, o ile będzie to połówkowe.

reklama
PROSTUJĘ :))
NIE JA MAM URODZINKI TYLKO MÓJ MĄŻ DWA W JEDNYM..URODZINKI I IMIENINKI...ZYCZENIA PRZEKAŻĘ MĘŻOWI:-)

Ale rzeczywiscie tak to napisałam, ze wyszło, ze ja mam...
bigchild połówkowe miedzy 20- 24 tyg. ja idę jakoś w 21.
misiako najpierw przydałby się pedicure:-) mój mężuś chętnie by mnie od środka wymasował;-) ale jak mnie tak ciągnie to jakoś nie w glowie mi takie masaże..ale dzisiaj chyba mu zrobie mu prezent urodzinowy:-)

Jak czytam to widzę, ze jie tylko mnie wszystko ciągnie..bo to właśnie nie ból, tylko takie ciąganie...
Spadam do sklepu, do potem...

Hej dziewczynki! Powiedzcie mi kiedy dokladnie robi sie usg polowkowe? I to 4D zeby wykluczyc wady wszelkie? Jedno 4D juz mialam w 12 tygodniu.

Mnie lekarz mówił, że połówkowe zrobimy w 22 tygodniu, bo powinno je się zrobić tak jak napisała aniawos między 21 a 24 tygodniem. Już sie doczekać nie mogę, bo teraz w Wielki Czwartek tylko "macanko" będę mieć hehe a USG właśnie następnym razem.

Zatrudnij męża do masowania stóp i łydek to bardzo pomaga. Mój sam się wyrywa, bo jest zakochany w moich stopach, więc wymyśliłam że mu je wydzierżawię na 99 lat ale musi o nie dbać:-D
A szef faktycznie jakiś niekumaty, ale teraz jest juz przynajmniej uświadomiony:cool2:

Miłego dnia:-)

Hahaha, mój mąż też szaleje na punkcie moich stóp. Nie miałabym nic przeciwko, gdybym nie miała łaskotek :D Przedwczoraj w amoku prawie odgryzł mi małego paluszka, a wczoraj wpadł na pomysł, że będzie mnie łaskotał między palcami za pomocą patyczka z wacikiem. To już fetysz :P
Hej dziewczynki! Powiedzcie mi kiedy dokladnie robi sie usg polowkowe? I to 4D zeby wykluczyc wady wszelkie? Jedno 4D juz mialam w 12 tygodniu.

Ja będę miała robione w 20 tc. Już nie mogę się doczekać.

Wszelkie wady to po porodzie dopiero chyba;-)
Ja właśnie też nie wiem kiedy robić. 26.04 ide do mojego gina, więc zrobi mi usg i mam nadzieje,że powie co tam sie ukrywa.
Siostra mi mówiła że najlepiej dokładnie w 20 tygodniu, bo ona była w 22 i czegoś tam nie umieli jej zmierzyć. Ja sie gina zapytam bo pasowałoby mi tak w 22 t zrobić. Zamiast do mojego gina poszłabym na 4d.
Mój A. i córcia nie moga sie już doczekać.

Sylka - strasznie mi przykro!!
[*] dla Twojego maleństwa!!

aniawos - sto lat sto lat!! samych najpiękniejszych chwil życzę :)

Big Child - ja 4D wcale nie miałam i nie będę robić, szkoda mi kasy, moja gin ma dobry sprzęt w gabinecie, wszystko ładnie zawsze widać, więc nie potrzebuję dodatkowych wrażeń. A najbliższe badanie w pon, o ile będzie to połówkowe.

U nas film 4d zrobił furrorę wśród znajomych i rodzinkii. Ponieważ z Majcią nie mam ani jednego zdjęcia, to teraz szaleje na maksa bo nie planuje więcej dzieci.

PROSTUJĘ :))
NIE JA MAM URODZINKI TYLKO MÓJ MĄŻ DWA W JEDNYM..URODZINKI I IMIENINKI...ZYCZENIA PRZEKAŻĘ MĘŻOWI:-)

Ale rzeczywiscie tak to napisałam, ze wyszło, ze ja mam...
bigchild połówkowe miedzy 20- 24 tyg. ja idę jakoś w 21.
misiako najpierw przydałby się pedicure:-) mój mężuś chętnie by mnie od środka wymasował;-) ale jak mnie tak ciągnie to jakoś nie w glowie mi takie masaże..ale dzisiaj chyba mu zrobie mu prezent urodzinowy:-)

Jak czytam to widzę, ze jie tylko mnie wszystko ciągnie..bo to właśnie nie ból, tylko takie ciąganie...
Spadam do sklepu, do potem...

Ania to się podszyłaś pod urodziny hahaha
Co do masaży to my się z A. masujemy i przytulamy przynajmniej 2,3 razy w tygodniu. Ostatnio jednak chyba troche przegięliśmy i go odpędzałam, więc dzisiaj chyba się oddam:-D:-D
A Ty tez zlituj sie niech ma mąż z okazji urodzin super prezent. Nie ma chyba lepszego dla faceta:tak:;-):-D

Hahaha, mój mąż też szaleje na punkcie moich stóp. Nie miałabym nic przeciwko, gdybym nie miała łaskotek :D Przedwczoraj w amoku prawie odgryzł mi małego paluszka, a wczoraj wpadł na pomysł, że będzie mnie łaskotał między palcami za pomocą patyczka z wacikiem. To już fetysz :P

Ja będę miała robione w 20 tc. Już nie mogę się doczekać.

Ja też mam łaskotki, ale potrafie wyłączyć:-D Taki fetysz jest fajny i sexy, przynajmniej dla mnie;-)

Mi lekarz mówił że najlepiej w 22 tyg.
Ja się już doczekać nie mogę, tym bardziej że od 1 marca nie widziałam mojego maluszka :(

Asia już niedługo, szybko zleci:-)

Ja byłam na masażu i cos chrupnęło więc chyba będzie dobrze.
Pożyczyłam sobie też od położnej aparacik do mierzenia tetna płodu i słuchałam jak bije serduszko maluszka. Od razu lepiej:tak:
Teraz będę ich nachodzić raz w tygodniu, bo daleko nie mam:-D

Mam dla Was pocieszającą wiadomość. Po prawie 4 miesiącach ciąży mam 2kg na plusie :wściekła/y: Dziś rano stanęłam na wadze i tu zonk. Zaczęło się. Teraz będzie tylko coraz więcej. Także nie martwcie, nie tylko Wy tyjecie.

ja mam 11 maja, więc będzie to początek 22 tygodnia. Ale nie będę miała 4D, tylko zwykłe.

Mi lekarz mówił że najlepiej w 22 tyg.
Ja się już doczekać nie mogę, tym bardziej że od 1 marca nie widziałam mojego maluszka :(

ja od 6 marca :-(, a następne własnie dopiero 11 maja, i chyba czmychnę do innego gina zobaczyć czy wszystko ok, bo 6 tyg to dla mnie trochę długo, a mój gin idzie sobie na urlop :szok:

Mam dla Was pocieszającą wiadomość. Po prawie 4 miesiącach ciąży mam 2kg na plusie :wściekła/y: Dziś rano stanęłam na wadze i tu zonk. Zaczęło się. Teraz będzie tylko coraz więcej. Także nie martwcie, nie tylko Wy tyjecie.

ja 1 kg na plusie, jest dobrze, choć na samym początku - 6 kg

reklama
No ja mam wizyte 16 maja a wczesniej to za tydzien po L-4. Mysle ze tego maja to bedzie 21 tydzien czyli idealnie. Kurcze to juz bedzie polmetek! jeee
Wogole macie zlecane badania krwi co miesiac? Bo ja mialam tylko chyba 10 tygodnia i koniec. Dziwne co nie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry