reklama

wrzesień 2011

Dziś nawet Was nie czytam... ( no może oprócz mojego ulubionego wątku kulinarnego :-) )

Już drugi dzien pakuję mieszkanie do pudełek - jako że robimy generalną rewolucję budowlana to musze wszystko zabezpieczyć, a mąż wynieść gdzie się da... piwnica, garaz, do sąsiadów ha ha ha

także uciekam dalej do pudełeczek, a później poczytam wszystko.

reklama
Hej
Ja tez mam do zrobienia krew mocz i do tego grupe krwi i toxoplazmoze to pewnie sporo krwi mi ubędzie hehe
Z tego co pamiętam to badania w poprzednich ciążach miałam tak chyba ze trzy,cztery razy

ja mocz robię co 4 tygodnie a krew co 8 tygodni... to chyba standard przy dobrych wynikach... wizytę mam na 28.04 i wtedy będę wiedziała kiedy połówkowe!!!!

u nas pogoda do bani, zimno i deszcz...

wczoraj u mnie była koleżanka z Irlandii przywiozła mi kocyk taki super wypaśny i obiecała że jak będę wiedziała kto siedzi w brzuszku to mam jej dać znać to mi tam ciuszki pokupuje bo dużo tańsze i jakościowo lepsze!!!! :-):-):-):-)

Witam dziewczęta!

Mam mniej czasu, żeby do Was zaglądać, ale tęsknie to staram się być w miarę na bieżąco, mimo, że duuużo piszecie:-D. Ostatnio zmęczenie znów mnie dopada i trochę kręgosłup pobolewa, ale na szczęście nic poważnego. Czekam na kolejną wizytę u gina za tydzień i już zaczynam się robić niespokojna, bo dawno nie sprawdzałam co u mojego maluszka. Jutro lecę zrobić badania krwi, bo ostatnio marnie mi wychodziły płytki krwi, więc mam to na oku. Poza tym zastanawiam się czy nie zrobić jeszcze raz na toksoplazmozę, żeby sprawdzić czy jest ok. Ile razy w ciąży powinno się to powtarzać? Bo ja tylko na samym początku robiłam i było ujemne.

Gratuluję serdecznie mamusiom, które już czują swoje pociechy w brzuszkach!!! Ja czekam;-)

Dzoana jeśli toxo miałąś ujemne to nie ma potrzeby powtarzania.Ja też jutro chciałam zrobić badania
W pierwszej ciąży ruchy będziecie pewnie czuć ok 20 tyg.Ja teraz czuje też nie zaczęsto takie jakby pękające bąbelki może kilka w ciągu dnia

Ostatnia edycja:
reklama
ja krew i mocz miałam badane w lutym i teraz też dostałam skierowanie więc wypada co dwa miesiące. Teraz jeszcze mam badanie na przeciwciała, poczytałam o tym w necie i mam pytanie: mój mąż nie zna swojej grupy, czy powinien zrobić badanie na grupę krwi? Ja mam B Rh+

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry