Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tofilesia, ja w nocy mam to samo, mam tak obolały brzuch, że nawet przy zmianie pozycji budzę się z bólu, może maluchy nam ugniatają już jakieś organy czy ośrodki nerwowe i tak to na nas działa? ;-)
Zwolnij tempo, odpoczywaj dużo, a jak sie da to moze idź na l4. Dobrze ze poszłaś do przychodni i jestem z Ciebie dumna. Mój gin mówi ze lepiej 3 razy tam być niepotrzebnie niz raz nie pojechać i by sie coś stało. nie wypominaj sobie ze jesteś panikara, tylko bardzo troskliwa mamusia i będziesz najlepszą mamą dla Swojego dziecka bo dbasz o nie najlepiej jak możesz. Będzie wszystko dobrze. Główka do góry.Kurcze nie wiedziałam ze Wy tez tak macie z tym brzuchem w nocy. MI dzis wnocy zrobił sie tak twardy brzuch ze spanikowąłam, obudziłam sie i nie wiedzialam co robić, nie wiedzialam jak sie ułozyć. Był strasznie twardy i jakoś tak ciągnął. W pracy nie moglam sie w ogole skupić a miałam pilne zdanie do 12tej i wiedziałam ze zawalę to. Pobiegłam więc szybko do przychodni. Myslalam ze mnie oleją, ale ze wzgleduna poprzednie poronienia odrazu sprawdzili tetno dziecka a potem ruchy na ktg. Ponieważ ruchów nie czuje wiec musieli to sparwdzic. Pokazli na wykresie na szczescie ze ruchy są. Lekarz kazał wziac w razie czego luteine (!) i zwolnic troche. Powiedzial tez ze do 24 tygodnie moze mi si etak jeszcze dziać i ze najwaznijsze ze z szyjką nic sie nie dzieje, ze maluch sie nie pcha więc się troche uspokoiłam ale powiem Wam ze panikara jestem jak cholera.

Kurcze nie wiedziałam ze Wy tez tak macie z tym brzuchem w nocy. MI dzis wnocy zrobił sie tak twardy brzuch ze spanikowąłam, obudziłam sie i nie wiedzialam co robić, nie wiedzialam jak sie ułozyć. Był strasznie twardy i jakoś tak ciągnął. W pracy nie moglam sie w ogole skupić a miałam pilne zdanie do 12tej i wiedziałam ze zawalę to. Pobiegłam więc szybko do przychodni. Myslalam ze mnie oleją, ale ze wzgleduna poprzednie poronienia odrazu sprawdzili tetno dziecka a potem ruchy na ktg. Ponieważ ruchów nie czuje wiec musieli to sparwdzic. Pokazli na wykresie na szczescie ze ruchy są. Lekarz kazał wziac w razie czego luteine (!) i zwolnic troche. Powiedzial tez ze do 24 tygodnie moze mi si etak jeszcze dziać i ze najwaznijsze ze z szyjką nic sie nie dzieje, ze maluch sie nie pcha więc się troche uspokoiłam ale powiem Wam ze panikara jestem jak cholera.
cześć... jestem po wizycie... a jutro mam usg połówkowe
mam też wyniki testu PRISH-A i jestem poza normą czyli nie ma żadnego ryzyka!!!! :-):-):-)
ja mam jakieś bakterie więc będą robili posiew moczu, i mam za dużo leukocytów...
syla76 uważaj na siebie i nie przemęczaj się!!!!!