Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Udanego wyjazdu życzęsłuchajcie, wpada S do domu, oświadcza że jytro o 20.00 wyjeżdżamy w góry![]()
S się już w pracy ustawił żeby mieć wolne, znajomi pobrali urlopy, a że ja mam szkołę w weekend to sie nikt nie zapytał... ale się cieszę w sumie, bo to ostatni gwizdek żeby gdziekolwiek jechać, w dodatku nasz pierwszy prawdziwy wyjazd od ślubu (w sam raz prezent na prawie 3.rocznicę ślubu![]()
)
a więc jutro Żywiec welcome tooooo![]()

Witaj:-)Witam serdecznie wszystkie wrześniowe mamusie! Chciałabym się do Was przyłączyć. PTP to 03 września![]()
Jestem pod wrażeniem tych 606 stron...nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać... Wiecie, trochę czuję się jakbym wchodziła pomiędzy dobrze znające się przyjaciółki.Mam nadzieję, że i mnie zaakceptujecie. Pozdrawiam!
Pewnie maleństwo chce rodzicom zrobić niespodziankę co ma między nóżkamiSpojrzałam na Listę Wrześniowych MAM i muszę powiedzieć, że Wam dziewczyny zazdroszczę, że już wiecie, kto tam pod serduszkiem siedzi... Strasznie chciałabym wiedzieć...a nasz maluszek taki wstydzioch, że chowa i nie chce pokazać, co ma między nóżkami. Mała bestia![]()
.
i jeszcze z tostami...
Szczęśliwej drogi Dziuba !!!!!
Ja to uwielbiam krem z pieczarek z groszkiem ptysiowym