reklama

wrzesień 2011

reklama
kacha - taaakich mężów szuka się w komediach romantycznych!! :-D uwierz, na co dzień nie jest taki wielkoduszny ;)

witam nową wrześniówkę, na pewno się u nas odnajdziesz!! znasz płeć dziecka?

ja żegnam się na dziś, śmigam się pakować!!

U mnie dziś ładnie dzień mija:) WYdałam kupę pieniędzy i kupiłam dwie kiecki na nadchodzące weselicha... Obie z HappyMum i ku mojemu zdziwieniu.. mój biust 90H zmieścił się w rozmiar XL... jedno X... masakra... nie wiem kiedy ostatnio nosiłam jednoX hehe zazwyczaj XX albo xxx, bo kawal ze mnie baby:)
A sukienki takie: d280b.jpgd335.jpgtę drugą, to któraś z Was już ma... wydaje mi się, że bedzie wygodna...

Spojrzałam na Listę Wrześniowych MAM i muszę powiedzieć, że Wam dziewczyny zazdroszczę, że już wiecie, kto tam pod serduszkiem siedzi... Strasznie chciałabym wiedzieć...a nasz maluszek taki wstydzioch, że chowa i nie chce pokazać, co ma między nóżkami. Mała bestia;)

Ostatnia edycja:
Kardamon, a możesz zdradzić cenę tych sukienek? Ja za 3 tyg idę na wesele, a jeszcze nic nie mam i tak szukam i szukam.
Co prawda koleżanka, która teraz urodziła, powiedziała,że może mi pożyczyć swoją ze ślubu cywilnego, ale jakoś boję się,że coś mi kapnie, albo gdzieś wybrudzę. Nie ma jednak jak coś swojego.

Kardamon ta druga kiecka bardzo mi sie podoba.

Mi sie udało bo przyjaciółka dała mi nowa sukienkę bo na nia jest za mala. Dzis byłam u krawcowej zeby ja troche skrocila a ona poleciała po całości i skróci ja prZed kolano żebym cytuje nie wyglądała jak ciotka. Mam obawy czy to nie bedzie za krótko bo szpile do tego wysokie mam czerwone. Idziemy na wesele juz w ta sobote wiec za duzo czasu na zmiany nie bedzie. Mam nadzieje ze do oczepin doczekamy bo ostatnio padam przed 23.

Dziuba w Żywcu fajnie jest hej;-) my mamy rzut beretem. Mała na pewno da rade a z ta kolderka lepiej nie ryzykuj. U nas nie dawno był wypadek którego nie przeżyła 6 nie zapieta dziewczynka. Wypadła przez okno:-(
Nie warto ryzykować. Wiadomo dzieciaki marudza w fotelikach ale to juz lepiej częściej zrobic postój.

Miłego wieczoru:-)

Dziewczyny dziękuję za przywitanie :happy2: dziuba127 pod serduszkiem rośnie mi synuś na potęgę, wiercipięta straszny i "wyprzedza swoich rówieśników" (podobno)- jak twierdzi mój gin :-)
misiako ja gdzieś z niedalekich stron jestem skoro do Żywca masz blisko...

kardamon sukienki piękne... ja też zaliczyłam niedawno wesele, i komunię dzień po...był maraton. Także nanusia82, polecam Reserved na zakup sukienki w razie czego, dałam 159zł, odcinana pod biustem, mówiąc nieskromnie wszystkim się podobała. ;-)

reklama
Bry dziewczyny wieczorowa pora.

aniawos widzisz, niepotrzebnie sie martwilas. Rowny gosc z tego Twojego szefa :-) witaj na zwolnieniu !!

dziuba kazdy facet ma swoje wady i zalety :-) super niespodzianka, dacie jakos rade na drodze na pewno miłego odpoczynku!
wrzesniowa witaj. Odwazna jestes jesli chcesz czytac od poczatku co tutaj sie dzialo :-D
ewelinak jak tam dzien sportu minal w szkole?
kardamon ta sukienka w kwiatki - super - az szkoda ze nie mam zadnego wesela przed porodem bo bym ja sobie chetnie kupila :-D

uffff ale dzien. Rano czulam sie fatalnie ale o tym juz napisalam w innym watku. Balam sie ze nici beda z wyjazdu bo mi ginka nie pozwoli ale ona powiedziala ze takie samopoczucie to norma i mam po prostu duzo pic, jeszcze raz duzo pic i jesli to nieszczesne zelazo bedzie mi tak dokuczac to zeby na kilka dni odstawic tabletki zebym sobie urlopu nie psula :-) Mala dostala pozwolenie na wyjazd wiec jutro o tej porze bedziemy wdychac wieczorna bryze nadchodzaca z oceanu. Mam tylko nadzieje ze przezyje jakos droge. Wiadomo na lotnisku trzeba min godzine wczesniej byc, potem lot prawie 4 godziny no i jeszcze transfer do hotelu jakas godzinka. Na szczescie przerwy beda pomiedzy poszczegolnymi etapami ale mimo to troche sie obawiam :baffled: Zobaczymy!
Jedziemy do hotelu w ktorym juz bylismy 2 lata temu wiec odchodzi nam stres zwiazany z wielka niewiadoma jaka jest hotel i miejsce pobytu. Nawet sie ciesze ze znowu tam bedziemy. Cisza, spokoj i nawet nie tak upalnie jak w Hiszpani wiec powinno byc super :-)
Pielegniarka mi powiedziala ze jak nastepnym razem przyjde czyli w 30tc to zrobi mi CTG :szok: ale ten czas leci...
Przede mna w ciagu nastepnych 2 miesiecy kolejny raz jeszcze toxo i badanie na gronkowca (z tego co zrozumielismy)

Dziewczyny, macie dbac o siebie i o swoje malenstwa i nie stresowac sie niczym i duuuuzo wypoczynku :tak:Udanych wizyt wam rowniez zycze i tym ktore jeszcze nie wiedza co w brzuszku nosza, zeby w koncu sie dowiedzialy :-)
Odezwe sie pod koniec czerwca jak wrocimy i odkopie sie z postow na forum :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry