Bry dziewczyny wieczorowa pora.
aniawos widzisz, niepotrzebnie sie martwilas. Rowny gosc z tego Twojego szefa :-) witaj na zwolnieniu !!
dziuba kazdy facet ma swoje wady i zalety :-) super niespodzianka, dacie jakos rade na drodze na pewno miłego odpoczynku!
wrzesniowa witaj. Odwazna jestes jesli chcesz czytac od poczatku co tutaj sie dzialo
ewelinak jak tam dzien sportu minal w szkole?
kardamon ta sukienka w kwiatki - super - az szkoda ze nie mam zadnego wesela przed porodem bo bym ja sobie chetnie kupila
uffff ale dzien. Rano czulam sie fatalnie ale o tym juz napisalam w innym watku. Balam sie ze nici beda z wyjazdu bo mi ginka nie pozwoli ale ona powiedziala ze takie samopoczucie to norma i mam po prostu duzo pic, jeszcze raz duzo pic i jesli to nieszczesne zelazo bedzie mi tak dokuczac to zeby na kilka dni odstawic tabletki zebym sobie urlopu nie psula :-) Mala dostala pozwolenie na wyjazd wiec jutro o tej porze bedziemy wdychac wieczorna bryze nadchodzaca z oceanu. Mam tylko nadzieje ze przezyje jakos droge. Wiadomo na lotnisku trzeba min godzine wczesniej byc, potem lot prawie 4 godziny no i jeszcze transfer do hotelu jakas godzinka. Na szczescie przerwy beda pomiedzy poszczegolnymi etapami ale mimo to troche sie obawiam

Zobaczymy!
Jedziemy do hotelu w ktorym juz bylismy 2 lata temu wiec odchodzi nam stres zwiazany z wielka niewiadoma jaka jest hotel i miejsce pobytu. Nawet sie ciesze ze znowu tam bedziemy. Cisza, spokoj i nawet nie tak upalnie jak w Hiszpani wiec powinno byc super :-)
Pielegniarka mi powiedziala ze jak nastepnym razem przyjde czyli w 30tc to zrobi mi CTG

ale ten czas leci...
Przede mna w ciagu nastepnych 2 miesiecy kolejny raz jeszcze toxo i badanie na gronkowca (z tego co zrozumielismy)
Dziewczyny, macie dbac o siebie i o swoje malenstwa i nie stresowac sie niczym i duuuuzo wypoczynku

Udanych wizyt wam rowniez zycze i tym ktore jeszcze nie wiedza co w brzuszku nosza, zeby w koncu sie dowiedzialy :-)
Odezwe sie pod koniec czerwca jak wrocimy i odkopie sie z postow na forum