reklama

wrzesień 2011

kardamon - 90h???? :szok::szok: myślałam że moje 80g już jest szczytem możliwości!! :laugh2::laugh2:

witam sie z rana, moi jeszcze śpią, wykorzystam chwile i ide na spokojnie kawkę wypić, bo dużo spraw musze pozamykać przed wyjazdem. Buźka i wszystkim miłego dnia!

reklama
Bluetooth życzę udanego wyjazdu, spokojnej podróży bez żadnych niemiłych niespodzianek i też uważaj na siebie, czekamy jak wrócisz i trochę poopowiadasz jak było ;-) :tak:

A tak poza tym witam się wczesnym rankiem :tak:
Coś spać nie mogę, wstałam razem z mężem jak wstawał do pracy, w nocy też kiepsko spałam, w ogóle już jakoś licho śpię co się obracam z jednego na drugi bok to się za każdym razem budzę - ciężki też brzuszek już i ciężko się obrócić, ruszyć itp.! :tak: ;-) Synek jeszcze sobie śpi, Mi też pewnie za 2-3godz. papa będzie się darła :-p i będzie Mi się chciało spać, ale jakoś wytrzymam :tak: :-)

U Nas pogoda się zmieniła, wczoraj troszkę popadało i po południu i w nocy też, dziś jest o wiele chłodniej ale jak dla Mnie to pasuje, jakiś czas może tak być przynajmniej jest jakieś lepsze powietrze, lepiej się oddycha i w ogóle... ;-)

No to póki co na tyle, postaram się w ciągu dnia zerkać i pisać bo ostatnio nie najwięcej czasu na to było ...
Miłego dnia życzę :tak: :-)

Przepraszam, że tak post pod postem ale najpierw napisałam, potem was czytałam z wczorajszego dnia i chcę troszkę odpisać co niektórym .... :zawstydzona/y:

MEGANE cabrio 2005r klima, 2L 16V!!! Bardzo ŁADNA! (1662357983) - Aukcje internetowe Allegro taki, tylko ze czarny, w środku czerwony :)

byłam u gina, płeć potwierdzona, wszystko w normie, mała waży 1200g, trochę za dużo, ale jeszcze jest ok. Idę spaaaaaaać!!
dobrej nocki wszystkim!

Dziuba autko super, oby się sprawdziło bo jednak 3-drzwiowe to czasami ciężko tym bardziej jak ma się dziecko wiem coś o tym, ale ważne żebyś Ty była zadowolona, super że malutka rośnie i że wszystko ok :tak:

Bluetooth i ja życzę udanych wakacji.

Mnie dziś rano obudziło koszenie trawy. Normalnie od 7ej już jechali tymi swoim maszynami. Umarłego by obudzili.
Wczoraj wieczorem się wystraszyłam, bo znowu pojawiło się plamienie. Wychodzi na to,że nie mogę się przemęczać i figlować ze sprzątaniem w domu, bo wtedy szyjka się odzywa.
Teraz muszę siedzieć w domu, bo mają przyjść wymieniać wodomierze.

Miłego dnia kochane:)

No to nanusia uważaj na siebie, nie forsuj się i nie przemęczaj, maleństwo najważniejsze i lepiej żeby za wcześnie nie wyszło na świat :tak:

bluetooth dołączam do życzeń udanego urlopu i niezapomnianych wspomnień:-)

Co do skurczy to ja wczoraj zaczęłam brać nospe bo coraz bardziej mi dokuczają a moja gin powiedziała, że musze ją zażywac jak nie chce urodzić wcześniej:-(

Dziewczyny chciałam Was o coś zapytać: czy odważyły byście się na praktyki miesiąc przed porodem? dodam, że to praktyki w zerówce i musiała bym z dziecmi na wycieczki jezdzić. Mam szanse odbyć je w sierpniu w szkole na dyżurach w "0" i to po znajomości, mama by mi załatwiła i nie musiała bym siedzieć tam po 8 godzin ale musiała bym z Ewcią jezdzić. Mam okropny dylemat bo to duża szansa a po porodzie nie wiem jak praktyki zalicze z niemowlakiem i dzieckiem w przedszkolu które na godziny musze odebrać:-(
Boje się iść w sierpniu bo teraz mam skurcze a jak będę musiała latać na wycieczki w upał autobusami i pilnowąc gromadkę 6 latków to chyba od razu na porodówce wyląduje:-( Co byście zrobiły, zaryzykowały czy lepiej nie?

Sińka jednak maleństwo jest najważniejsze i Ja bym chyba dała sobie spokój z praktykami w takim terminie o jakim piszesz, a jak sama wiesz to jednak są dzieci za nimi nie zadąrzysz :no: a sierpień - ciepło, upały końcówka ciąży jeszcze byś na jakiejś wycieczce zaczęła rodzić to byś dopiero sobie i wszystkim stresa zafundowała :tak: :baffled: jestem za tym jak radziły Ci dziewczyny, może da radę żebyś nie chodziła na całą praktykę a i da radę że Ci podpiszą że zaliczyłaś :tak: :happy:

słuchajcie, wpada S do domu, oświadcza że jytro o 20.00 wyjeżdżamy w góry
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
S się już w pracy ustawił żeby mieć wolne, znajomi pobrali urlopy, a że ja mam szkołę w weekend to sie nikt nie zapytał... ale się cieszę w sumie, bo to ostatni gwizdek żeby gdziekolwiek jechać, w dodatku nasz pierwszy prawdziwy wyjazd od ślubu (w sam raz prezent na prawie 3.rocznicę ślubu :) )
a więc jutro Żywiec welcome tooooo :)

No to dziuba udanego wyjazdu i super że mąż taką niespodziankę Ci zafundował, też bym się gdzieś wybrała ale czy to wypali, czy mąż dostanie jakikolwiek urlop to nie wiem :baffled: okaże się za jakiś czas ... :dry:

Witam serdecznie wszystkie wrześniowe mamusie! Chciałabym się do Was przyłączyć. PTP to 03 września :)
Jestem pod wrażeniem tych 606 stron...nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać... Wiecie, trochę czuję się jakbym wchodziła pomiędzy dobrze znające się przyjaciółki. ;) Mam nadzieję, że i mnie zaakceptujecie. Pozdrawiam!

Wrześniowa witaj. Podziwiam, że chciałaś wszystko przeczytać bo tutaj wystarczy przez 1 dzień nie zaglądać i już ma się zaległości ciężkie do nadrobienia :-p a co dopiero tyle strona, zanim doszła byś do drugiej połowy to pewnie po części już byś nie pamiętała co było w 1 połowie :-p :tak:

No to na tyle, lecę jakieś śniadanko przygotować, pewnie synek niedługo wstanie .. :tak::-)

słuchajcie, wpada S do domu, oświadcza że jytro o 20.00 wyjeżdżamy w góry
shocked.gif
shocked.gif
shocked.gif
S się już w pracy ustawił żeby mieć wolne, znajomi pobrali urlopy, a że ja mam szkołę w weekend to sie nikt nie zapytał... ale się cieszę w sumie, bo to ostatni gwizdek żeby gdziekolwiek jechać, w dodatku nasz pierwszy prawdziwy wyjazd od ślubu (w sam raz prezent na prawie 3.rocznicę ślubu :) )
a więc jutro Żywiec welcome tooooo :)
Dziuba to wybierasz sie w moje strony:) ja do zywca to juz prawie rzut beretem mam:):) zycze udanego wypoczynku:*:*:*:*

Witam serdecznie wszystkie wrześniowe mamusie! Chciałabym się do Was przyłączyć. PTP to 03 września :)
Jestem pod wrażeniem tych 606 stron...nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać... Wiecie, trochę czuję się jakbym wchodziła pomiędzy dobrze znające się przyjaciółki. ;) Mam nadzieję, że i mnie zaakceptujecie. Pozdrawiam!

Witam serdecznie nową mamusię:)

dzisiaj zapowiada sie ładny dzionek, więc wyskocze npewno z Niki na spacer:) po południu przyjezdza do mnie szwagierka wiec nie bede sie nudzić:D
od dzisiaj mamy pieska w mieszkaniu...własciwie opiekuje sie nim bo przyjaciółka wyjechała na wakacje i jest z nami.
i naszła mnie ochota na krokiety więc dziś bede je robić na obiad :D

miłego dnia wszystkim :*:*:*

kate - to wpadajcie na weekend, jak zobaczysz babe z wielkim brzuchem a obok nieokiełznane dziecko latające we wszystkie strony i zapewne całe brudne od loda - to my!! Fajnie że dzień się miło zapowiada, nie będziecie się nudzić!!

kate - to wpadajcie na weekend, jak zobaczysz babe z wielkim brzuchem a obok nieokiełznane dziecko latające we wszystkie strony i zapewne całe brudne od loda - to my!! Fajnie że dzień się miło zapowiada, nie będziecie się nudzić!!

dziuba prawdopodobnie bedziemy w zywcu w weekend bo z tamtąd mam teściów i pewno bedziemy na niedzilnym obiadku :Pno chyba ze moj szanowny małzonek zdecyduje sie w koncu na zoo w chorzowie to teściów sobie odpuścimy :P:P:Pjak coś to ty mnie napewno tez rozpoznasz:P tez wielki brzuchol i zaglądająca wszędzie panienka u boku:) prawdopodobne tez jest ze bedzie umorusana od lodów:P i ciąglę krzycząca mamo zobacz, mamo chce to!!!!!! :P:P:P:):):):)

Cześć wczoraj pisałam i mnie wywaliło..
też witam wszystkie na zwolnieniu..pierwsza moja myśl wczoraj, co ja będę robić...najlepiej byłoby posprzątać, ale nie chcę się forsować, bo zaraz są skurcze, także odpuściłam..chociaż dzisiaj chyba odkurzę, bo syfek na podłodze...
Wczoraj u kosmetyczki relaksik..pazurki, stópki, brwi zrobione, potem pojechałam do męża do pracy i czekając na niego weszłam do sklepu i zakupiłam spodnie białe, lniane, nieciążowe, ale z gumą w pasie, także super, a że to 40 rozmiar to ponoszę spokojnie do końca ciąży..potem może zwężę i będą dobre na "po ciąży":-)
bluetooth już nas pewnie nie czytasz, ale udanego urlopu życzę, wypoczywaj i wdychaj ciepłe powietrze za mnie również;-)
dziuba super wyjazd..no kawałek drogi Was czeka, ale co tam, dacie radę. Co do wyciągania z fotelika, ja też wiem, że nie wolno, ale zdarzyło mi się kilka razy małą wyciągać, jak była młodsza i nie mogłam jej wytłumaczyć, że musi tam siedzieć, więc na trochę wyciągałam..staram się nie, ale jak bardzo marudziła..to tak...
sińka rzeczywiście trudna decyzja, ale ja chyba osobiście nie dałabym rady w 9 miesiącu latać za gromadką 6-latków..może uda Ci się załatwić jakoś "pokrętnie" te praktyki..powodzenia.
wrześniowa witaj i pisz..:-)

Reszty nie pamiętam..

W piątek mamy rocznicę ślubu..i nie wiem jaki prezent mężowi zrobić..muszę coś wymyślić, bo coraz mniej czasu..

reklama
To ja Dziewczyny sie chowam z moim 75E... A w szoku byłam, ze taki rozmiar - widzę, że na szarym koncu jestem ;-)
Kochane podróżniczki - zyczę wpsaniałych wakacji - udanego wypoczynku.

Ja niestety druga noc nie przespana - dzisiaj czuję się jak po porządnej imprezie ;-) Niesamowite. Mrowienie od kręgosłupa, aż po czubki palców u stóp. W ubikacji chyba z 10 razy...
A dzisiaj pełnia i pełne zaćmienie księżyca (będzie najlepiej widoczne o 21.20 polskiego czasu) - mam nadzieje, że nie wpłynie to na sen i że tym razem padnę ze zmęczenia.
Oczywiście Zosieńka czuwa razem ze mną - fikołki, podskoki, szaleństwa... A teraz sobie spokojnie spi.
Coś czuje, że nocna panienka mi się szykuje :tak:

Miłego dnia Kochane

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry