Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-) Synek jeszcze sobie śpi, Mi też pewnie za 2-3godz. papa będzie się darła
i będzie Mi się chciało spać, ale jakoś wytrzymam
:-)
:-)
MEGANE cabrio 2005r klima, 2L 16V!!! Bardzo ŁADNA! (1662357983) - Aukcje internetowe Allegro taki, tylko ze czarny, w środku czerwony
byłam u gina, płeć potwierdzona, wszystko w normie, mała waży 1200g, trochę za dużo, ale jeszcze jest ok. Idę spaaaaaaać!!
dobrej nocki wszystkim!

Bluetooth i ja życzę udanych wakacji.
Mnie dziś rano obudziło koszenie trawy. Normalnie od 7ej już jechali tymi swoim maszynami. Umarłego by obudzili.
Wczoraj wieczorem się wystraszyłam, bo znowu pojawiło się plamienie. Wychodzi na to,że nie mogę się przemęczać i figlować ze sprzątaniem w domu, bo wtedy szyjka się odzywa.
Teraz muszę siedzieć w domu, bo mają przyjść wymieniać wodomierze.
Miłego dnia kochane![]()

bluetooth dołączam do życzeń udanego urlopu i niezapomnianych wspomnień:-)
Co do skurczy to ja wczoraj zaczęłam brać nospe bo coraz bardziej mi dokuczają a moja gin powiedziała, że musze ją zażywac jak nie chce urodzić wcześniej:-(
Dziewczyny chciałam Was o coś zapytać: czy odważyły byście się na praktyki miesiąc przed porodem? dodam, że to praktyki w zerówce i musiała bym z dziecmi na wycieczki jezdzić. Mam szanse odbyć je w sierpniu w szkole na dyżurach w "0" i to po znajomości, mama by mi załatwiła i nie musiała bym siedzieć tam po 8 godzin ale musiała bym z Ewcią jezdzić. Mam okropny dylemat bo to duża szansa a po porodzie nie wiem jak praktyki zalicze z niemowlakiem i dzieckiem w przedszkolu które na godziny musze odebrać:-(
Boje się iść w sierpniu bo teraz mam skurcze a jak będę musiała latać na wycieczki w upał autobusami i pilnowąc gromadkę 6 latków to chyba od razu na porodówce wyląduje:-( Co byście zrobiły, zaryzykowały czy lepiej nie?
a sierpień - ciepło, upały końcówka ciąży jeszcze byś na jakiejś wycieczce zaczęła rodzić to byś dopiero sobie i wszystkim stresa zafundowała
jestem za tym jak radziły Ci dziewczyny, może da radę żebyś nie chodziła na całą praktykę a i da radę że Ci podpiszą że zaliczyłaś

słuchajcie, wpada S do domu, oświadcza że jytro o 20.00 wyjeżdżamy w góry![]()
S się już w pracy ustawił żeby mieć wolne, znajomi pobrali urlopy, a że ja mam szkołę w weekend to sie nikt nie zapytał... ale się cieszę w sumie, bo to ostatni gwizdek żeby gdziekolwiek jechać, w dodatku nasz pierwszy prawdziwy wyjazd od ślubu (w sam raz prezent na prawie 3.rocznicę ślubu![]()
)
a więc jutro Żywiec welcome tooooo![]()
okaże się za jakiś czas ... 
Witam serdecznie wszystkie wrześniowe mamusie! Chciałabym się do Was przyłączyć. PTP to 03 września![]()
Jestem pod wrażeniem tych 606 stron...nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać... Wiecie, trochę czuję się jakbym wchodziła pomiędzy dobrze znające się przyjaciółki.Mam nadzieję, że i mnie zaakceptujecie. Pozdrawiam!
a co dopiero tyle strona, zanim doszła byś do drugiej połowy to pewnie po części już byś nie pamiętała co było w 1 połowie

:-)Dziuba to wybierasz sie w moje stronysłuchajcie, wpada S do domu, oświadcza że jytro o 20.00 wyjeżdżamy w góry![]()
S się już w pracy ustawił żeby mieć wolne, znajomi pobrali urlopy, a że ja mam szkołę w weekend to sie nikt nie zapytał... ale się cieszę w sumie, bo to ostatni gwizdek żeby gdziekolwiek jechać, w dodatku nasz pierwszy prawdziwy wyjazd od ślubu (w sam raz prezent na prawie 3.rocznicę ślubu![]()
)
a więc jutro Żywiec welcome tooooo![]()
Witam serdecznie wszystkie wrześniowe mamusie! Chciałabym się do Was przyłączyć. PTP to 03 września![]()
Jestem pod wrażeniem tych 606 stron...nie byłam w stanie wszystkiego przeczytać... Wiecie, trochę czuję się jakbym wchodziła pomiędzy dobrze znające się przyjaciółki.Mam nadzieję, że i mnie zaakceptujecie. Pozdrawiam!
kate - to wpadajcie na weekend, jak zobaczysz babe z wielkim brzuchem a obok nieokiełznane dziecko latające we wszystkie strony i zapewne całe brudne od loda - to my!! Fajnie że dzień się miło zapowiada, nie będziecie się nudzić!!
kardamon - 90h????myślałam że moje 80g już jest szczytem możliwości!!
![]()
witam sie z rana, moi jeszcze śpią, wykorzystam chwile i ide na spokojnie kawkę wypić, bo dużo spraw musze pozamykać przed wyjazdem. Buźka i wszystkim miłego dnia!