reklama

wrzesień 2011

Kołysanka86- to może być nadżerka a upławy jako odpowiedź na stan zapalny,ja na Twoim miejscu pędziłabym go gina,wszystko jedno jakiego,prowadzącego czy zastępcy...obojętnie.Ciąża to nie zabawa a upławy normą nie są...zwłaszcza gęste i podbarwione.

reklama
ewelinak super, kiedyś wprawdzie gdzieś czytałam ale myślę że warto sobie przypomnieć na co się piszemy. Ja to trochę mam lęki przed małymi dziećmi. A jak jeszcze moja mama przypomina mi że miałam milion pytań do i nie dałam się byle czym zbyć to wiem że będę miała ciekawie jeśli maleństwo się wda we mnie.

BigChild to sobie zobacz Chirurgów. Tam za to uratowali takie maciupenkie dzieciątko. 23 tydzień. Na początku strasznie wyglądało podłączone do tych wszystkich rurek, miało operacje na serduszku ale w końcu wyszło i mamusia zabrała je do domku. Ja ostatnio przeczytałam na lipcówkach że dziewczyna urodziła w 26 tygodniu drugiego dnia (w kwietniu:szok:). Maleństwo ważyło 800gramów a teraz jest już z mamusią w domku :-)

cześć dziewczynki:-)
witam się pochmurnie... i z pogody i z nastroju...

dziś cały dzień boli mnie brzuch i jest mi słabo.... staram się odpoczywać!!!!

dziś na tvn style widziałam perfekcyjną panią domu i tam kobieta z 3 dzieci miała taki syf w domu że byłam w szoku... przyznała się do tego że od kont mieszka w tym domu (czyli 4 lata) nie umyła ani razu toalety,,, widok był okropny.... ja pedantką nie jestem ale żeby żyć w takim syfie z dziećmi. masakra!!!!

Witam się bardzo serdecznie.

Kołysanka... nie ma żartów z upławami ... ja dostałam od mojej gin Clotrimazolum w maści i mam smarować raz dziennie mimo dobrych wyników. Idź do lekarza dla świętego spokoju.
ewelinak... uśmialam się razem z moim M ... i stwierdził że bardzo sobie chwali obecny stan spokoju i ciszy.

U mnie też dzisiaj smutna pogoda była ...ale najadłam się czereśni i słodkiego z moja mamą i humork się poprawił.
Dzisiaj Ktosik spokojniejszy ale po dwóch dniach pieszych wycieczek w brzusiu jest to miła odmiana i dla mnie .
Życzę miłego wieczoru

Witam
ech roztepy ja po dwóch ciążach nauczyłam się z nimi zyc.teraz stosuje tylko balsam nawilżający i jeśli sie nowe pojawia to trudno ale mysle że już moja skóra po porzednich ciążach jest juz dobrze rozciągnieta a i tez nie przybieram jakoś drastycznie więc brzuszek tez mi rosnie dosyc wolno ;-)

A i chce was prosic o jutrzejsze wsparcie duchowe bo zdaje po raz 6 prawko o 9.30!!!
Dziuba witaj!!! i ciesze sie że wyjazd udany :-D

Witam.
Kciuki juz zacisniete musi sie udac:tak:.

Co do tych upławøw to miałam tez i nawet "mała" mi napuchła i bolała dostałam od lekarza recepte z jadna tabletka dopochwowa i krem zeby smarowca i czuje zmiane na lepsze.
To jest to co dostałam
http://www.przychodnia.pl/el/leki.php3?lek=2413
oczywiscie nie polecam stosowac tego na własna reke tylko skonsultowac sie z lekarzem.

Kołysanka - podziwiam Cię, że nie idziesz do lekarza przy takich upławach. Może po prostu idź do szpitala na dyżur i o tym powiedz. Nie wiem - nie czekałabym.
To Twoja pierwsza ciąża ? - przepraszam jesli pisałaś a nie doczytałam...

Magda kciuki zaciśnięte powodzenia !!

ewelinak dobreeeee !! uśmiałam się co nie miara !!

kołysanka popieram dziewczyny, ja bym nie czekała i poszła do lekarza.

Ja narazie nie zauważyłam u siebie rozstępów, smaruję się na przemiennie ziajką, oliwką i mustelą, zobaczymy jakie będą efekty :-D

Na szkole rodzenia mamy kobitkę która naczytała się róznych rzeczy i wypytuje o statystyki śmierci przy porodach, o komplikacjach przy porodzie np pękaniu szyjki odbytu i pochwy, wszystko co najgorsze, aż się włos na głowie jeży, powinno się takim osobom internet wyłączyć.

reklama
I ja się dołączam do dziewczyn kołysanka to pewnie jakaś infekcja która może grozić przedwczesnym porodem.lepiej udaj się na jakąś kontrolę a najlepiej na dyżur do szpitala .

A ja Wam powiem coś co może was zdziwić ale ja to lubię oglądać wszelkie kryminalne,medyczne czy katastroficzne filmy i nie wzbudzają u mnie jakiś dużych emmocji.No ale ąz takich danych to za chiny bym nie chciała posiadac co ta kobieta w szkole rodzenia.
A Ignocencja nie wiem czy już się informowałyśmy w jakim szpitalu zamierzasz rodzić?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry