reklama

wrzesień 2011

Magda gratulacje! superowo! :-)

wrześniówka Pare sztuk na 56 wystarczy bo dzieciaki szybko rosna, a w te wieksze tez zawsze mozna ubrac i co najwyzej podwinac rekawki. Ja z Christianem kupowalam od 56 a jak sie urodzil (44cm) to dokupowalam na rozmiar 50.

reklama
magda1977 gratulacje! :-)
Dzięki dziewczyny, po tym jak mój gin stwierdził, że synuś jest naprawdę duży... to faktycznie 62cm będzie najbardziej odpowiednie. :tak: Dobrze, że ktoś wspomniał jeszcze o torbie.

magda GRATULUJE:-D
Wiecie ja to już mam stresa z tą wyprawką bo sama jeszcze nic nie mam, no prócz tego co po Ewie mi zostało ale to raczej ta po domu bardziej:-( wczoraj tak mnie naszło, że mało sie nie poryczałam jak wspomniałam do M, że nic nie mamy:no:
Nawet nie wiem za co się zabrać najpierw, tyle do kupienia, pokój do zrobienia cały od podstaw, wózek zamówić i cała reszta,nie wspomne o torbie dla siebie:-(

Witam. U mnie noc fatalna, co róż się budziłam i nie mogłam zasnąć ,ale to przez to ,że w dzień zrobiłam sobie drzemkę z synkiem, a jak w dzień się prześpię to w nocy nie mogę spać.
:-D:-D:-D

Bafinka; dziuba: To ja się dołączam do waszego grona bo też dopiero mam zamiar kupić torbę i inne rzeczy:tak:

Ja tez jeszcze nic nie mam do szpitala, oprócz jednej "starej" koszuli;), ale to mam zamiar kupić dopiero w sierpniu, ewentualnie pod koniec lipca;)

Wyprawkę ciuszkową dla maluszka mamy. Wczoraj koleżanka męża z pracy powiedziała, że ma dla nas jeszcze 3 torby ciuszków, do tego druga nasza znajoma, ma dla nas przygotowaną torbę z zabawkami na początkowy okres życia maluszka:)

Tak naprawdę, to brakuje nam dla małego tylko wanienki, nowej pościeli. Do pokoju małego firanki i dywanik.

Co do figlowania naszych maluszków, to mój uwielbia mnie kopać jak się położę, a zwłaszcza wieczór to jego ulubiona pora;),
więc nie daje mi szybko zasnąć:). Wogóle ostatnio mam problem z zaśnięciem, ale za to zauważyłam ,że jak już zasnę to tylko dwa razy wstaję do wc:).

Magda, gratuluję zdanego egzaminu. Teraz tylko auto kupić i jeździć, bo ja niestety nie jeździłam zaraz po otrzymaniu prawka i niestety ale teraz mam stracha.

Magda, GRATULACJE!! Planujesz teraz zakup autka?
Wrześniowa, dzięki za rozstępowe rady!:-)
Ewelinak,dzięki, czekam zatem na nazwę tego specyfiku; myślisz, że w PL też można go zdobyć??

Ja też jestem w lesie z wyprawką, nie mówiąc o wyposażeniu szpitalnej torby dla mnie, ale jeszcze jakoś bardzo nie histeryzuję;-). Od lipca zaczynamy konkretne zakupy, a w międzyczasie kupuję jakieś drobnostki np. wczoraj w lumpeksie kupiłam 10 sztuk (głównie pajace) za 5 zł(!!), a dziś wygrałam na aukcji śliczny kombinezon i cieszę się jak głupia:-D

Magda gratulacje, wiem jakie to szczescie zdac prawko, ja podchodzilam 4 razy, wyobraz sobie ten placz po kazdej porazce. Dlatego tez gratuluje tym bardziej!
Ja nie mam ani torby, ani koszuli ani nic do szpitala. Ciuszki prawie wszystkie mam no i duzo jeszcze dostane. Łozeczko jeszcze trzeba kupic, wanienke, przewijak i takie tam te wszystkie najwazniejsze *******y, ale to sie nie martwie bo nawet na all moge zamowic.
Ani sie obejrzymy a bedziemy bawic dzidziolki!

Dziewczyny - polecałyście kiedyś termos z Ikei, Chyba Dziuba i Aniawos ( ale nie jestem pewna) - teraz nie mogę znaleźć na jakim wątku i w ogóle, jeżeli byłaby taka możliwość mogłabym prosić o link do tego termosu?? Jutro mój szwagier będzie w Ikei więc okazyjnie kupiłby mi ten termos..Z góry dziękuję!!

magda wieeelkie gratulacje :-)super
ola dobrze że wyniki w normie :-)
Ja nie mam nic dla siebie ani dla maleństwa jedynie to co po Krzysiu, ale bardzo małe ilości. Mój K twierdzi że jeszcze dużo czasu, najwyżej to on będzie ganiał po sklepach

reklama
Ola -dokładnie to ten co podała BachSY linka :-D różne wzory i kolory, do wyboru :-D

kurcze robi się tu wątek o zakupach powoli... ;) ja właśnie kupiłam sobie kosmetyczkę, bo nawet takich rzeczy nie mam!! oo taką - CLINIQUE KWIATOWY ZESTAW KUFEREK i KOSMETYCZKA (1662111460) - Aukcje internetowe Allegro. Jutro sie wybieramy do jakiegoś Kerfura czy czegoś takiego po większe zakupy do domu, to może upoluję majtasy z kosza za 1,49 :cool2: już widzę minę męża jak będzie je wykładać na ladę przy kasie...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry