kolysanka86
Zaciekawiona BB
Termin mam jutro na 12:00 u tego lekarza, ktory zastepuje mojego prowadzacego Ktos pytal, czy to moja pierwsza ciaza ? Nie , druga
ehhh pozdrawiam i milego wieczorku ;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Termin mam jutro na 12:00 u tego lekarza, ktory zastepuje mojego prowadzacego To cie pociesze że ja tez jeszcze w polu z wyprawką ale ja sporo tych droższych rzeczy to dostanę w spadku.Tylko czeka kuno ubranek ,pieluszek kocyka i tych drobiazgów.Napewno jak sobie usiądziesz na spokojnie to jakos sobie rozplanujesz co i jak.Najwarzniejsze to mieć łózeczko,pościel,ubranka,kosmetyki,kocyk,pieluszki jednorazowe i kilka tetrowych,ręczniczek.To tak na szybko co mi do głowy przyszło.magda GRATULUJE
Wiecie ja to już mam stresa z tą wyprawką bo sama jeszcze nic nie mam, no prócz tego co po Ewie mi zostało ale to raczej ta po domu bardziej:-( wczoraj tak mnie naszło, że mało sie nie poryczałam jak wspomniałam do M, że nic nie mamy
Nawet nie wiem za co się zabrać najpierw, tyle do kupienia, pokój do zrobienia cały od podstaw, wózek zamówić i cała reszta,nie wspomne o torbie dla siebie:-(
ja mam kumpla policjanta to jak sie go pytałam to mówił że jeśli ciąża widoczna to można jeździć bez pasów. Ja po mieście to raczej nie zapinam jak gdzieś krótką trasę mam do przebycia, ale przez całą Polskę teraz to jednak w pasach jechałam, jakoś mi bezpieczniej sie wydawało...