Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

co za pogoda!!!
i co z tego, że studiujesz???? przecież jestes też pracownikiem i do diabła należy Ci się kasa!!!!!
to chore naprawde co Ci ludzie wyprawiają. pamiętam jak ja pracowałam jak zaszłam w 1 ciażę, na umowe zlecenie w pelnym wymiarach godzin, świątki, piątki i niedziele na 3 zmiany i jeszcze studiowałam i nic mi się nie należało, ani ubezpieczenie, ani macierzyński, a do tego szef mnie dupił bo nie znosił dziewczyn a, że w ciaży byłam to bardziej na niego działałam wnerwiająco choć zasuwałam za niego. Musiałam sama odejść i nawet zasiłku nie dostałam bo umowa zlecenie i cop z tego, że rok przepracowany dawno miałam. takie prawo nasze
w domu wieczny syf przez psa i normalnie ręce opadają bo inaczej bym latałam z odkurzaczem kilka razy dziennie a tak nie moge, M sprząta ale co z tego jak mija połowe dnia i to samo, piach, sierśc na wszystkich piętrach i woda porozlewana, no jak bym świnke w domu miała
dziś to się aż poryczałam, kocham psy ale ten to wyjątkowy BRUDAS