reklama

wrzesień 2011

Nie, całą ciąże latałąm do porodu, teraz mam tak samo. Taki nasz urok kochana, budowa, nasze maluchy widać wolą być bliżej wyjścia;-)nie martw się. Z drugiej strony lepiej dostawać kopniaki w dół niż w zebra bo to podobno bardzo boli.

reklama
Nie ma za co:-) my mamuśki musimy się wspierać choćby dobrym słowem:-)dobrej i spokojnej nocki.
A na dodatek jesteśmy sąsiadkami i jak po nicu widze rówieśniczkami;-)

Dzień dobry o świcie:-)
Obudziłam się o 6 i spać nie mogę, choć pod oczami piasek, bo wrócilismy do domu z imprezy urodzinowej kumpla o 2:wściekła/y: No trudno, upiekę za to bułeczki na śniadanie i zrobię pastę jajeczną:-)

Ja też mam kresę, od połowy ciąży około, może nawet wcześniej, przez cały brzuch się ciągnie, od niewymownej, po same cycki prawie:-D

Pies w domu... temat rzeka:-) nie zazdroszczę Wam sprzątania. W naszym domu pies był od 10 roku życia (pierwszego kupiłam za pieniądze, które dostałam na komunię:-D), Teraz też mam, ale zawsze ta sama rasa z szorstką sierścią, która praktycznie w ogóle nie linieje, więc problem kłaków właściwie nie istnieje:-p Pies ma wycierane łapy po każdym spacerze, a jak jest sucho, to biega po ogródku i domu wedle uznania i z piachem na podłodze nie ma wielkiego dramatu, zamiotę, albo odkurzę i już:-) Za to walki z sierścią sobie nie wyobrażam... Zawsze marzyłam żeby mieć też kota, ale nie wiem czy zniosłabym włosy na kanapie, w jedzeniu, na ubraniu....:no:

Miłego dnia Dziewczyny!!

I ja witam z rana,

Też obudziłam się do wc około 6tej i już zasnąć nie mogłam, wierciłam się, kręciłam i stwierdziłam,że to nie ma sensu i pora wstać.
Chyba zapowiada się dziś całkiem ładna pogoda, ale ja raczej poleniu...je trochę.
Wczoraj byliśmy u znajomych i dostaliśmy 2 reklamówy ciszuków dla małego, pełno pajaców i bodziaków i kilka par ciepłych spodenek i kurteczkę wiosenną. Do tego dostaniemy karuzelę do łóżeczka i zabawki edukacyjne. A dziś mąż jedzie do swojej koleżanki z pracy,bo ta ma 3 reklamówy ciuszków przygotowane - prawdopodobnie na późniejszy okres, więc super. Mamy już wyprawkę ciuszkową na jakieś 1,5 roku;). Więc cały lipiec zejdzie mi hyba na praniu i prasowaniu tych maleństw;).

Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli;).

Właśnie wróciłam z pracy, wszyscy jeszcze śpią - i zastanawiam się czy kłaść się, czy zacząć robić śniadanie...
Pogoda piękna. Słoneczko świeci. Chciałabym z chłopcami gdzieś na spacerek pójść, ale weekendy to dla mnie masakra. Tak kręgosłup boli - przez te podłogi, wiadra... i jak wstaję o 5 to później jakaś śnięta chodzę... Ach niech ten czas lepi - chcę już sierpień! Pracuje do końca lipca...

Miłęj niedzieli życzę Dziewczyny :-)

Hej
Ja własnie co nie dawno wstałąm a dzieci jeszcze śpią.Teraz jak są akacje to pozwalam im dłuzej się bawić to nie robią mi wczesnych pobudek ;-)
A co do brudasków piesków to my tez posiadamy pieska ale on tak nam nie brudzi bo nie ma sierści tylko włosy i one nie są tak dokucziwe jak sierść no i nie mamy w domu wykładzin i dużych dywanów to tez łatwiej nam sprzątnąć jak nam lapkami podłoge zabrudzi
Ewlinka ojej że tez musisz tak ciężko pracowac ;-(.Wyobrażam jak ci jest już ciężko tak pracować bo wiem po sobie że umycie podłogi teraz dla mnie to spory wysiłek.

reklama
cześć Laski,
my dziś spróbujemy wyjść na krótki spacer, choćby na plac zabaw obok bloku, bo siedzieć w domu piąty dzień nudno, mała chce zajęcia, a je z nią robię dużo plastycznych rzeczy, daję jej karty pracy do zrobienia, uczymy sie wierszyków, ale już ona sama chce wyjść... kaszel wciąż ma, ale na pół godzinki jak ją lepiej ubiorę mam nadzieję nie zaszkodzi.

ewelina - Ty odpoczywaj sobie Kochana, trzymam kciuki żeby czas do końca lipca Ci szybko zleciał!!

nanusia - podziwiam zasób Twojej wyprawki, już to wcześniej mowiłam, Twój synek będzie jak królewicz chodzi ubrany, codziennie coś nowego!

Magda i reszta dziewczyn co już mają pociechy - co myślicie o kupowaniu używanych zabawek? próbowałyście kiedyś? moja Tysia wkracza właśnie w świat Polly Pocket, LPS, koników Pony... chciałaby bardzo domek dla koników, a jak spojrzałam na Alle jakie ceny nowych to szok normalnie! a są fajne zestawy używane, można w fajnych cenach dostać, ale nie wiem, nigdy jej nie kupowałam nic używanego... a skoro druga ma też być dziewczynka to może jednak warto w nowe inwestować?? wiadomo że pewnych rzeczy nie kupiłabym używanych, ale jakieś plastikowe domki, które są markowe firmowe, może przetrwają co??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry