reklama

wrzesień 2011

Dzieńdoberek brzuchatki:-)
Jak się miewacie po weekendzie?
My jeszcze tydzień w domku a w sobote na działeczkę z moją mamusią;-)M w tym czasie będzie robił pokoik dla Karolci wiec czeka nas w tym tyg kupowanie mebelków:-)wczoraj już upatrzyłam sklep internetowy w którym wózek zamówie, musze jeszcze znalezc jakiś fotelik.
Kochane czy Wam też stawy siadają? bo mnie od kilku dni strasznie boli kolano i biodro, z siedzącego ledwo wstaje. Na szczęście w czwartek mam wizyte bo te skurcze też mnie martwią:-(a 4 zobaczę moją kruszyneczkę i już sie doczekać nie potrafię, w końcu dowiem się ile maleństwo waży bo do tej pory nie miałam takich informacji.

Miłego dnia:-)

reklama
Witam, u Nas słoneczko nie tylko na niebie :-) synek zdrowy, z mężem odbyłam wczoraj męską rozmowę i jakoś tak lżej na duszy :-)
witamy urlopowiczów :-)
U mnie weekend w miarę fajnie minął, sob w domku, wczoraj wieczorem piwko mężuś a ja soczek u znajomych sączyliśmy. Troszkę się rozerwałam i pośmiałam
Miłego dzionka życzę i udanych wizyt

Cześć, a ja zaraz jadę z małą do kina. Grają jakąś bajkę o papudze, Iga w kinie nie była, także mam nadzieję, że będzie jej się podobać.
Potem do pracy, zabiorę laptopa, żeby coś zrobić w domu.
Jak robiłam śniadanie to niechcący kapnęła mi na brzuch kropla wrzątku..nie jestem przesądna, ale sobie pomyślałam, żeby dziecko nie miało żadnego śladu:confused:
bluetooth miłego czytania, trochę się tego nazbierało zapewne:rofl2:

Cześć Dziewczyny! Mąż już w drodze do Holandii, więc ja mam czas żeby napisać...Wczoraj oględziny chyba udane - ostatecznie chyba:) zdecydowaliśmy się na X landera XA - przejechałam się nim po sklepie, pokręciłam trochę kółek, sprawdzając zwrotność no i jakoś taka zadowolona jestem z niego najbardziej...tylko w sklepie na stanie pani miała wyłącznie czarny wózek, a na to dziecka nie skażę, więc po ostateczny zakup wybierzemy się następnym razem jak M przyjedzie i wtedy to chyba poszalejemy i zrobimy już całe zakupy, bo potem to nam czasu nie wystarczy na wspólnych weekendach...Więc będzie TIR potrzebny na przywiezienie tych wszystkich bambetli dla Małej
biggrin.gif

Miłego wieczoru

ja też kupiłam x landera xa kolor zielony i juz nie mogę się doczekać jak będe nim powozić:):)

cały tydzien nie wchodziłam na wagę a folgowałam sobie i dziś dostałam szoku!!!! musze reżim sobie zastosować....
a u mnie już mniej fajnie ciąża mi już dokucza a jeszcze dziś zapowiada sie mega upalny dzień... nie mam czym oddychać...

Hej,

U nas też zapowiada się ciepły dzień, ale ja nwet nie mam ochoty gdzieś wychodzić.
Jutro mam wizytę u gina, jego nie będzie, ale zastępuje go jego koleżanka. Przeczytałam w necie opinie o niej i ma bardzo dobre, więc to najważniejsze. Niestety mąz nie będzie mógł mnie zawieźć, więc będę tłukła się PKSami, ale mam nadzieję,że jakoś to przetrwam.

Mnie póki co dokucza ból tam na dole, zwłaszcza przy wstawaniu, ale to pewnie od rozrsatania się miednicy itp itd. Poza tym w miarę ok.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

P.S. Ja nadal choruję na X-landera pomimo,że zdecydowaliśmy,że raczej nie kupimy nowego wózka, a zostawimy ten po mojej bratanicy, to nadal oglądam w necie i liczę, że uda nam się trafić jakąś okazję, no chyba,że wygram w Totka;)

Ostatnia edycja:
Czeeeeeść Bluetooth!! Jak było na wakacjach?? Wypoczęłaś?
Sylwia, cieszę się, że z synkiem już lepiej:-)

Dzień nieco pochmurny się zapowiada, szkoda, miałam w planach wyszorować i wyprać wszystkie elementy wózka, a teraz sama nie wiem czy zaczynać...:confused:
Jutro rano lecę na badania lab. żeby były świeżutkie na czwartkową wizytę. Już się nie mogę doczekać, będzie usg, może ustabilizuje się kwestia płci..? Chciałabym już wiedzieć na pewno, choć na pewno to się dopiero po porodzie okaże:-D Tymczasem trzymam się wersji, że to RACZEJ chłopak, ale jakieś takie niejasne mam przeczucie(albo może ukryte nadzieje;-), że będzie dziewczynka...

lecę na śniadanie, miłego dnia wszystkim!!

Dzień dobry!! :-)
Miłego dnia!! :-)
Zmykam robić ;-)
Do później!! ;-)

Tylko...

Bluetooth ale szybko wróciliście!! :-) Czas tak leci... ;-) Brakowało tu Ciebie ;-)

Sylwia super, że mały zdrowy!! I rozmowa meska z mężem się odbyła, czasami takie potrzebne są :-)

Nanusia dasz radę z wizytą!! Już trzymam kciuki!!

Biedrona Biodro u nas lekarz powiedział, że ma być dziewczynka 4 razy już :-) Mam nawet dowód w postaci zdjęcia, a wczoraj mówiłam mężowi, że w razie gdyby wyskoczył chłopczyk, to damy Mu na imię Wojtuś :-) Różnie to może być z tą płcią ;-)
Moja sasiadka w dniu porodu miała usg i chłopczyk był, zresztą tak od początku jej mówili, a wyskoczyla Weronika :-) chłopczyca nr 1 ;-)

Aniawos nic nie będzie dzidzia miała, na pewno!! :-)
Udanego seansu!! ;-)

Ola, Bafinka gratuluję wyboru i zakupu i prawie zakupu wózka!! :-)

Dziuba ja kupowałam Adasiowi używane zabawki, sporo też dostał po kuzynostwie :-) zawsze jak przychodziły te kupione były ładne, czyste, ale i tak zaliczały mega pranie :-) nigdy nie pachniały nieładnie np papierosami. Zadowolona byłam :-) Myślę, że jak jest okazja, to nie ma co przepłacać ;-)

Ewelinak1 jesteś bardzo, ale to bardzo silną kobietką i dasz radę!! Kto jak nie Ty?!!! Moc buziaków!! :-*

Idę robić, bo mnie tu wieczór zastanie :-D

To raz jeszcze miłego dnia!!

Cześć Dziewczyny!
Bluetooth - witamy z powrotem Portugalkę! a nawet Dwie:-)
Ja dzisiaj od rana byłam u stolarza - chcieliśmy kupować nowe łóżeczko - ale mam jeszcze jedno po moim siostrzeńcu w stanie idealnym więc doszłam do ostatecznego wniosku, że je trochę pozmieniam pod siebie, czyli dorobię szufladę i przemaluję kolor i będzie jak nówka - bo co ja potem bidula pocznę z dwoma łóżeczkami jakbyśmy kupili nowe dla Małej...
Pogoda superaśna - póki co - chociaż zapowiada się chyba upalny dzień, ale ja już się nie ruszam z domu - no może za wyjątkiem wyjścia na balkon rozwiesić pranie - więc jakoś zniosę te upały:-)
Mała kopie jak szalona - wczoraj się śmiałam, że ona to ma ADHD - tylko po kim, bo po mnie to raczej nie ;-) więc spadło wszystko na M...:-D
Bafinka - jakby Pani w sklepie miała mój kolor to pewnie też już bym wróciła z wózkiem, a tak czarny to mnie nie przekonuje więc za dwa tygodnie jedziemy do innego sklepu i wracamy obładowani:-)
Miłego dnia

reklama
bluetooth jak tam Portugalia?? napisz coś troszkę jak tam wakacje się udały??

ja jakoś nie umiem leniuchować, bo taki był na dzisiaj plan, ale juz przed 8 poszłam do lidla na zakupy i to na nogach w ramach sportu:-) nie powiem zmachałam się trochę, bo mam z 1,5 km w jedna stronę, a i kupiłam sobie tą pościel co reklamowali suuuper jest! Potem sprzatanie, no i pyszną zupke ugotowałam...kalafiorową, a teraz zmykam do Zus-u zanieść zwolnienie
aniawos ja mam nadzieję że z tymi oparzeniami się nie sprawdza, bo sama paluchy już przysmażyłam pare razy

widzę, ze X-lander króluje, ja mam taką bryke niebieska

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry