reklama

wrzesień 2011

Witajcie po weekendzie. Już zupkę ugotowałam, kotlety czekają tylko żeby je usmażyć, syn sobie drzemkuje, a ja siedzę na bb i czytałam moje zaległości stronowe na bb. Dzisiaj mam wizytę na 14.30, o 14 przyjeżdża po mnie W i zawiezie mnie i oczywiście zabieramy ze sobą naszego smyka. Troszeczkę sobie w poczekalni na mnie poczekają. Jak wrócę z wizyty to zdam relację.:tak:
Witam,
Zdenerwował mnie dziś bardzo, bo w minioną sobotę jego kolega z pracy miał ślub, 244 km od nas i chciał jechać tylko po to, żeby złożyć życzenia. (w dwie strony prawie 500 km!). Kolega na nasz ślub zyczeń nie przyszedł złożyć mimo, że miał 2 km... :-( Adaś miał zmiany na oskrzelach, ja super się nie czuję, w piątek jeszcze miałam przygodę, okradł mnie gówniarz jakiś, straciłam sporo pieniędzy, dokumenty, karty... :-( A on w sobotę chciał jechać... i nie pojechał w końcu i dziś koledzy zaczeli coś mu tam gadać, że żona nie pozwoliła, że to, że tamto i wkurzył mnie strasznie!! :-( Bo pretensje do mnie ma :-(
Nie wiem czy faktycznie powinnam być zdenerwowana, czy to hormony buzują. Może faktycznie powinien jechać na ten ślub? :-(
Ehh...

Dziś dzień Ojca. Ja mojemu Adasiowi nie kupiłam nic dla taty, on nie zadbał o to, żeby dziecko mi choćby buziaka z okazji dnia matki dało... O moich urodzinach zapomniał, a jak się smuciłam z tego powodu, to jeszcze skrzyczana zostałam, bo te moje nastroje są nie do wytrzymania... Ja zawsze pamiętam o wszystkim, on o niczym. Dziś pamiętam, ale mam go głęboko w nosie!! :tak:
Faceci właśnie tak mają że nie pamiętają dat.

reklama
Dzień doberek !!

Wczoraj cały dzień przeleżałam w łóżku z przerwami na toaletę i jedzonko, nie moc mnie jakaś nawiedziła, a na wieczór zgaga przyszła i nie mogłam zasnąć. Dziś jest o niebo lepiej mam wenę na robienie :-D. Obiadek się pyrka, zakupy zrobione , pranie wstawione .

Bluetooth witamy naszą podróżniczkę, czekamy na ralecję jak było !!

Aniawos a gdzie w Słupsku teraz jest kino, jak Millenium zlikwidowali ?? Udanego seansu.

Ja w piątek załapałam doła. Najlepsze że w środę wrócił M. Oczywiście się cieszyłam co nie miara. Ale już w piątek było mi smutno z x powodów. A tu siostra czy mi przypadkiem się nie nudzi. No i oczywiście pojechałam do niej na ploty, później do M. na piwo (jego nie moje) i tak posiedziałam przez chwilkę ze znajomymi. W sobotę mieliśmy grilla przy naszej knajpce. A tam 3 dwupaki :-D i wszystkie z terminami na wrzesień (jedna chłopak, jedna dziewczynka i ja Niespodzianka). Więc sobie trochę pogadałam. Najlepsze że każda ma inny brzuszek. Ja wróciłam o 0.00 do M. a on wrócił. Jakoś nie miałam ochoty siedzieć dużej (pozostałe dwupaki już się zebrały). Bolą mnie na dodatek żebra po prawej stronie. Najgorsze że najbardziej lubię na tej stronie spać. Właśnie przez te żebra, głośną muzykę i ogólne zmęczenie zwinęłam się do domku. Wczoraj cały dzień przeleżeliśmy. Dziś i jutro M. jest jeszcze w wojsku ale już we wtorek wraca na stałe. Ja mam jeszcze do załatwienia sprawy na uczelni ale najpierw chcę załatwić wizytę u lekarza (po szpitalu jeszcze nie byłam). Niesamowite jak ten czas leci. Już w końcu 3 trymestr mi się zaczął, 28 tydzień :-D

ewelinka - ja to naprawdę ciebie podziwiam i nie wychodzę z zachwytu. Dzielna z ciebie Kobieta. Mam nadzieję że wszystko będzie w porządku z zasiłkiem.

cześć dziewczynki :-)

melduję że u mnie weekend bez rewelacji raczej... spokojnie i spacerkowo!!!
antybiotyk biorę jeszcze dziś i koniec... wciąż mam problem z oddawaniem moczu... chodzi mi o ilości i częstotliwość i cały czas jak naciskam w okolicach nerek to boli więc nie wiem czy będzie dobrze!!!!

Hejka, coś na miły początek dnia dla lubiących kabarety:

YouTube - ‪Neo-Nówka,,Niebo cz 1,,‬‏

YouTube - ‪Neo-Nówka,,Niebo cz 2,,‬‏

Ja się popłakałam ze śmiechu.
Ja wczoraj popłakałam sie ze smiechu ogladając ten kabaret
JEST GENIALNY .A numer jeden to Mariusz Kałamaga ten w żółtym sweterku
YouTube - ‪Kabaret Łowcy .B - Szpiedzy - Grali po Czesku - Kabaretowy Klub Dwójki - 20.03.2011‬‏

Mój synek dzis tez daje czadu.I to niezle musi raczkami operowac bo moje dolne partie mocno to i boleśnie odczuaja.To nózki ma mniej operatywne ;-)

Ostatnia edycja:
Igocencja został tylko Rejs na 3-go maja..bajka ok, Iga wysiedziała, podobało jej się:-)

Podjechałam na chwilę do pracy, zabrałam laptopa, powiedziałam szefowi, że nie wracam, bo on chyba myślał, że 30 czerwca się melduję..i ok.
Pogoda nawet ładna, trochę odpocznę i pójdziemy z małą na jakiś spacerek.

kurde nooooo, przyczyną mojej śmierci będzie zmasakrowana wątroba!! chyba że przy porodzie wyjmą ze mnie tą co mam i wstawią nową... bo ta jest już na wyczerpaniu, boli jak cholera!!!!!!!

kochana wiem co czujesz mój dzidziol jest na maxa wredny( po tatusiu:) ) i kopie albo w pęcherz i w szyjkę albo wątrobę i żebra ale dziś zdecydowanie wybrał górne partie.....

kurde nooooo, przyczyną mojej śmierci będzie zmasakrowana wątroba!! chyba że przy porodzie wyjmą ze mnie tą co mam i wstawią nową... bo ta jest już na wyczerpaniu, boli jak cholera!!!!!!!
Aż tak daje?;-)ja mam miednice już chyba roztrzaskaną bo czuje się jak bym cała połamana tam była.
Dziewczyny teraz tak dają, a zobaczycie co potem będzie:baffled:
Słuchajcie, co mażna mężowi na imieniny kupić??? Mój ma już pojutrze a nie mam pomysłu na nic, bo cały limit już wyczerpałam, może Wy kochane coś podpowiecie?:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ja właśnie wróciłam z dosyć długiego bo 4 kilometrowego spaceru... niestety brały w nim udział 3 i 4 lotnie dzieci co spowodowało że można było zasnąć... tępo masakrycznie wolne!!!! teraz zrobiłam obiadek i czekam na S!!!!! rano dzień zapowiadał się na chłodny a okazało się że jest całkiem fajnie cieplutko!!!!!:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry