Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
znowu pójdzie kasa...
i mam nadzieje że będę zadowolona z efektów bo mam średnie uczucia na ten temat... w każdym razie będziemy próbować.
na samo wyjście z domu mała nagle siku chce, a miałam 4min do odjazdu autobusu, który co pół godz jezdzi, musiałąm po bilety lecieć i oczywiscie w jedynym sklepie w okolicy ani jednego nie mieli
w drodzae powrotnej autobys miał być za pół godz więc z buta szłyśmy z małą kawał drogi, a wieje dziś u nas jak ch....a. Zaraz sie szykujemy i jedziemy do mojej mamy bo chyba coś mnie trafi dziś w domu. Wiec czeka mnie jazda z przesiadkami jakąś ponad godzine:-(ale dzień się zaczął ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
40 stron tylko tutaj 
W takim wypadku musi wszystko sie udac no i sie udalo. Jeszcze raz, gratuluje i bardzo sie ciesze :-)Jakbym widziala mojego M. Ja mam wrazenie ze on czasami naprawde jest z Marsaewelina - kumam Cię,
ja z jednym niby dorosłym se nie mogę dać rady!! nawet jeszcze nie spojrzy do szafki już sie pyta "a gdzie jest sól?"kurna, no gorzej niż Martyna. Albo ciągle łazi po domu i szuka skarpetek... nosz kurde czy ja sie go pytam gdzie moje stringi? jak by ich nie kopnął gdzieś pod łóżko czy za szafkę to pewnie by były na samym środku pokoju, a tak - sorry...
wkurza mnie to tez niezle jak widze ze jesli ja czegos nie rusze to moze lezec i lezec i lezec i jakos niewidzialne dla niego sie robi. Jak mu zwroce uwage ze pora rzeczy na miejsce polozyc to albo nie teraz albo nie ma humoru albo co innnego...ehhhh....jedyny plus to taki, ze teraz jak jestem w ciazy to nie odmawia, bo nie chce mnie denerwowac. Mam nadzieje ze wejdzie mu to w nawyk i tak juz po porodzie zostanie 
Normalnie szok....ten suit byl wielkosci naszego mieszkania. Pokoj na dole z w pelni wyposazona kuchnia i balkonem. Na pietrze duza sypialnia rowniez z balkonem...normalnie do dzisiaj jak sobie pomysle to nie moge uwierzyc. Mieli takich pokoi w sumie tylko 2 i nam sie wlasnie dostal jeden :-)Do tego okazalo sie ze polowe obslugi baru i restauracji to rosjanie wiec jak sie dowiedzialy ze po rosyjsku mowie to mnie jak swoja traktowali
Prawdziwa rodzinna atmosfera. Bylam zdziwiona, bo bylo tam sporo ciazowek. Co prawda ja z najwiekszym brzuchem ale milo bylo popatrzec i wiedziec, ze nie jestem jedyna 
Nie wiem co by bylo gdybym wziela krem z mniejszym filrtem 
Byl moment ze nie wiedzialam co robic ale zaczelam ja glaskac i z nia rozmawiac i jakos sie uspokoila. Z powrotem nie bylo juz takiej reakcji, chyba sie po prostu przyzwyczaila :-) Sam lot trwal 3,5 godziny i pierwsze 2 godziny byly ok ale potem brzuch stal sie taki ciezki i twardy ze juz tylko liczylam minuty do ladowania. Na pewno wiecej w takie dlugie podroze w 7 miesiacu sie nie wybiore.
no i tradycyjnie powrocily klopoty z oddychaniem, zapchany nos, poranne skurcze lydek i niestety nasilily mi sie bole miesniowo - kostne w stopach. Najgorsze jest to ze wlasnie jak sie poloze to najbardziej te bole odczuwam. Probuje je wtedy jakos rozciagnac co powoduje jeszcze wiekszy bol i w ten sposob nie jestem juz w stanie zasnac wiec sie wierce bardzo dlugo. Mam tak juz od kilku dni wiec jedyne co robie w ciagu dnia to marudze mojemu M. Jest wyrozumialy i kochany, bo tylko mnie przytula i caluje a nawet robi masaz stop
ale niestety nie pomaga mi to w zasnieciu :-(
U niej ruchy w fazie pobudliwej mozna liczyc setkami a oni pisza ze powinno byc 10 na godzine
u mnie to jest 20 na minute
Ciekawe czy taka lobuzica z niej bedzie jak sie urodzi :-)

super że urlop sie udał i wypoczeliście.