reklama

wrzesień 2011

Hej
Big child może to od żołądka i czyms sie strułaś?
Bluetooth oj ja bym zniosla dwa razy gorszete nie dogodności podrózy by powylegiwac się w takich wrunkach:-D.Ale wystraszyłaś mnie ze brzuszek sie tak stawia w czasie lotu:sorry2:.Słyszałam ze nie zaleca sie podrózy w III trymestrze.
Ja mam nic nierobienie.Musze jedynie wpisy do kart kolonijnych u lekarza załatwic u siebie na rejonie i iść do mojego gonka poprawic zwolnienie bo mi daty urodzenia nie wpisał ale to mam dosłownie obok wiec nie musze wybierac sie na miasto.

reklama
Magda wlasnie nie za bardzo mam czym sie struc, bo juz mam taka diete, zeby nie podrazniac zoladka, ale moze jednak jest wrazliwy i sie buntuje. Moj maz juz mnie beszta ze zle sie odzywiam ze maly sie buntuje pewnie...

U mnie pomimo wczorajszego deszczowego popołudnia - od rana słońce - więc pranie zaraz wrzucę, żeby wykorzystać pogodę.
Na szczęście nie ma takiej duchoty i upału jak wczoraj przed południem. Dzieci w szkole - cisza i spokój ;-)
Bluetooth - niestety byłam na konsultacji w biurze pomocy i stwierdzili, że takie jest prawo i że nawet jakbym musiała do końca ciązy w szpitalu leżeć to nie dostałabym pieniędzy - sytuacja byłaby inna gdybym nie była studentka na full time. Szybko skompletowałam dokumenty dotyczące macierzyńskiego i już wysłałam. Mam nadzieje, że szybko przyślą mi decyzję - żebym nie musiała się już martwić. Jak będzie ok - to od poczatku sierpnia będę już na macierzyńkim - przez 39 tygodni - do końca kwietnia 2012.

Ok - zmykam zjeść śniadanko i ogarnąć wszystko. Miłego dnia i dobrego samopoczucia zyczę :-)

witam dziewczyny bardzo serdecznie.

Ja wróciłam z wesela na którym byłam 300km od domu.
Zabawa była super... wysiedziałam do 2 bo dwa dni wcześniej byłam na innej imprezie na którym mój M zabalowal i do 5 rano nie spałam. :wściekła/y:
Muszę przyznać, ze cały czas odsypiam.... śpię po 12-13 godzin i czuję tylko, że Ktosik kopie i się wierci.
Jeśli chodzi o dolegliwości III trymestru to i u mnie się zaczyna.
Wczoraj mialam spory skurcz ale jak się położyłam to zaczął przechodzić. Najbardziej mi doskwiera ból pośladków jak leże na jednym lub drugim boku ... sa to takie skurcze, ale jak się przełożę to dyskomfort przechodzi.
Maluszek daje o sobie znać, jak narazie tylko pęcherz jest workiem treningowym wiec w porównaniu do waszych doświadczeń mam luz.

Big child ja mam często biegunke, tym bardziej po kilku dniach braku wizyty w ubikacji. Polecam kilka kostek gorzkiej czekolady.

Bluetooth zazdroszcze wyjazdu i płaszczenia się na słoneczku.

Nanusia trzymam kciuki za wizytę ...daj znać co się okazało

Trzymam kciuki za dobre samopoczucie nas wszystkich...milego i udanego dnia

BigChild mam nadzieje ze to nic powaznego i przejda Ci te dolegliwosci.
Magda ja tez to przezylam, chodzilo tylko o to ze strasznie sie zamartwialam czy przypadkiem malej krzywdy tym lotem nie zrobilam. Mimo tego ze ciaza bezproblemowa i lekarka pozwolila to czlowiek zawsze martwi sie na zapas.
ewelinak to beznadziejne maja pod tym wzgledem prawo. Chyba taka kara za to ze studiujac dziennie jestes na tyle obrotna zeby jeszcze pracowac... Mam nadzieje ze macierzynski bez problemow dostaniesz.

Dzień dobry!!

Przeleciałam tylko...
3ki Adasiowi dają w kość, więc rano nic przy nim nie zrobiłam :-( teraz śpi, a musze obiad zrobić, pranie wywiesić, wstawić kolejne i posprzątać! I jak brzuch ma nie twardnieć? :-(

Nanusia trzymam kciuki za wizytę!! Co z Twoją szyjką? Ojjj uważaj na siebie i wracaj szybko do nas!

BigChild Ty też uważaj na siebie!! Może za bardzo się przemęczasz w ciągu dnia? Coś chyba nie tak z Twoim suwaczkiem :-) Z tym od wizyty :-)

Dziuba super sprawa z sesją!! :-) Też sobie taką zrobię :-) rodzinną z brzuszkiem ;-)

Dobra, lecę, później zajrzę!!
:-)
Miłego dnia!!

A na skurcze żołądka i dolegliwości żołądkowo-biegunkowe dobra jest coca-cola ;-)

to fakt!! ja moim dzieciakom w szkole zawsze mówię że na podróż autobusem każdy ma przy sobie Colę mieć żeby wymiotow nie było po drodze!!

Bluetooth - super wspomnieia z wakacji, też bym, chciała na złote piaski i czyściutki ocean... nasze morze porażka, same kipy glony butelki po piwie, strach wejść do wody!!

na pewno pokażę Wam zdj jak je sama dostanę, a teraz idę się kąpać, zbierać i ruszamy!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry