miniaaaa
Fanka BB :)
jeżeli chodzi o ten szeregowiec to najpierw zobacz ile jest pokoi jak są rozmieszczone i daj znać... pamiętaj że w bloku nawet jak byś miała te 80 m to i tak będzie ciaśniej niż w domku... ja bym zrobiła wszystko żeby wynieść się z bloku i zamieszać w domku!!! mieszkam w bloku z dużym ogrodem więc nie mam źle ale wciąż marzę o domku!!!!
z tym kołataniem serca to dowiem się co i jak na wizycie u lekarki. jutro mam jakąś ale to zastępstwo bo moja ginka jest na urlopie ale 13 mam już wizytę u swojej
z tym kołataniem serca to dowiem się co i jak na wizycie u lekarki. jutro mam jakąś ale to zastępstwo bo moja ginka jest na urlopie ale 13 mam już wizytę u swojej
mam pytanie nie na temat ...
Jak to powiedział mój kolega co był obecny przy porodzie swojej pociechy, że mam darować to przeżycie M. bo to naprawdę nic estetycznego. Czysta natura.
Dla mnie najgorsze jest to ciecie krocza... reszta juz nie tak bardzo przeraza ale tego strasznie sie boje. Ze bedzie bardzo bolalo, dlugo sie goilo no i ze potem to z seksem tez juz zupelnie inaczej bedzie :-(
Moja siostra mówiła mi że przy tej ostatniej fazie jak już jest parcie to może 2połówka wyjść. Normalnie to i tak stoi niby za plecami rodzącej. Ja się zastanawiałam jak po takim widoku było by później intymnie. Mój to niby i tak nie chce być bo boi się że zemdleje (a ja że później to tak trochę dziwnie). Za to koleżanka powiedziała że jakbym chciała to ona z chęcią by mnie powspierała.
Zauważyłam, że inaczej odczuwam jej ruchy, bardziej mi brzuch faluje i to czasem w kilku miejscach, śmieszne trochę uczucie