Bluetooth
Fanka BB :)
asia, ja niestety nawet tutaj nie zaznalam do dzisiaj zyczliwosci jesli chodzi o przechodzenie bez kolejki. Jedynie w Portugalii na lotnisku obsluga byla super. Bez pytania i proszenia przepuszczali mnie wszedzie sami jak tylko brzuchol zobaczyli. Fakt ze najdziwniejsze jest to, ze to wlasnie kobiety sa bardziej znieczulone na ciaze innych kobiet tak jakby nie wiedzialy jak ciezko jest w tak zaawansowanej ciazy stac i to jeszcze w upale. Mam czasami wrazenie ze one specjalnie na zlosc, zeby inna kobieta sie po prostu specjalnie meczyla udaja ze nie widza albo po prostu bezczelnie odmawiaja obslugi poza kolejka. Straszna znieczulica...
aniawos a jak Ci na L4 w ogole? Pracujesz z domu jeszcze czy sobie odpuscilas? Jak Iga sie czuje?
aniawos a jak Ci na L4 w ogole? Pracujesz z domu jeszcze czy sobie odpuscilas? Jak Iga sie czuje?

.A najbardziej to mnie wpieniaja te starsze panie które wszędzie wscibiaja swoje 4 literki i są obłożnie chore i z byle z pierdołą lecą do lakarza jak by nie wiem jak cierpiały
.Choć wiem że młodzież też nie nalezy do lepszych ech:-(
.Ostatnio jak byłam to mi się słabo zrobiło i przede mną był młody chłopak i mnie przepuścił ale te babcie miały miny.
no chyba dwa razy takiego szczęścia nie będe miała.I jeszcze muszę młodą wziąść bo mąż w pracy będzie