reklama

wrzesień 2011

cześć wszystkim,
ja jak zawsze po okropnej nocy, normalnie powinni mi dać na drugie Marek, a nazwisko Nocny :wściekła/y: na dodatek uszy mi sie zatkały i nijak nie moge sobie z tym poradzić, strasznie szumi w uszach, nic nie słysze, cholera a do laryngologa kolejka pewnie na 2miesiące :wściekła/y: co za popieprzony kraj!! byliśmy też na zakupach z rodziną, mała ma już buty na jesień, teraz ja się będę obkupowywać po porodzie, bo pewnie w żadne jeansy od razu nie wskoczę, więc kupię jedne nowe, niestety szersze... więc niech ten poród sie w końcu zacznie!

karola - mega współczuję tej rodzinie, jako matka nie wyobrażam sobie stracić swojej córeczki, to chyba najgorsza rzecz jaka może spotkać rodziców.

ellsi - zazdroszczę Ci, przynajmniej sie wyspałaś!! pogoda beznadzieja, masz prawo spaaaać!!

reklama
Cześć Kobietki!
My dzisiaj wysiedzieliśmy się u fryzjera chyba z 3 godziny a teraz leżymy i leniu****emy. Na 18 idę do szkoły rodzenia na I zajęcia. Pogoda jest okropna i nic nam się nie chce...
Pozdrawiam wszystkie mamuśki!

Ja od rana na nogach. Byłam zanieść do pracy zwolnienie i trochę tam posiedziałam, potem do mamy na obiadzik i na spacer z mamą i bratanicą.
Zaszłyśmy z mamą do lumpka i oczywiście kupiłam małemu dwa pajacyki, jeden cieniutki a drugi ocieplany w sam raz na jesienną pogodę.:)

10.08.11 będzie dla mnie i męża wspaniałym wspomnieniem. Właśnie dziś przed 9rano mąż dostał telefon z urzędu,że otrzymał polskie obywatelstwo. Jesteśmy przeszczęśliwi. Gdyby nie ciąża to pewnie bym się upiła;).
Jednak imprezkę z tej okazji szykujemy na zakończenie Ramadanu. Mam w planach zamówić dla męża tort z dwoma flagami, no i oczywiście nie obejdzie się bez koszulki w barwach Polski. A więc od dziś mam męża Polaka;)

hej
nanusia super :) gratulacje

A mnie dziś tak kręgosłup boli, nogi bolą i wogóle czuje sie jakby mnie walec rozpłaszczył. A do tego dziecko samo sie bawić nie za bardzo chce, spakować sie trzeba bo na nockę jedziemy do Krakowa a i na ostatek to mąż dziś długo w robocie i wpadnie to od razu mamy jechać, czyli sama muszę wszystko przygotować. Chyba strzele sobie gorące kakao z pianką i odrobinę poleżę a dopiero potem zabiorę sie za pakowanie.

Dawno nie byłam taka zdechnięta :(

Dziuba mi też kilka dni temu zatkało uszy- i szumiało, słyszałam każde uderzenie serca- strasznie to wkurzające. Nigdy wcześniej czegoś takiego nie miałam- nawet się wystraszyłam. Ale mężul wyczytał, że to się może przydarzyć ciężarnej, że coś tam z ciśnieniem. Na szczęście było to wieczorem ok 20-stej, poszłam spać i rano już nie szumiało. Może masz podobnie.
Nanusia gratuluje obywatelstwa męża :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry