dziuba127
mama Martysi i Maleństwa
cześć wszystkim,
ja jak zawsze po okropnej nocy, normalnie powinni mi dać na drugie Marek, a nazwisko Nocny
na dodatek uszy mi sie zatkały i nijak nie moge sobie z tym poradzić, strasznie szumi w uszach, nic nie słysze, cholera a do laryngologa kolejka pewnie na 2miesiące
co za popieprzony kraj!! byliśmy też na zakupach z rodziną, mała ma już buty na jesień, teraz ja się będę obkupowywać po porodzie, bo pewnie w żadne jeansy od razu nie wskoczę, więc kupię jedne nowe, niestety szersze... więc niech ten poród sie w końcu zacznie!
karola - mega współczuję tej rodzinie, jako matka nie wyobrażam sobie stracić swojej córeczki, to chyba najgorsza rzecz jaka może spotkać rodziców.
ellsi - zazdroszczę Ci, przynajmniej sie wyspałaś!! pogoda beznadzieja, masz prawo spaaaać!!
ja jak zawsze po okropnej nocy, normalnie powinni mi dać na drugie Marek, a nazwisko Nocny
na dodatek uszy mi sie zatkały i nijak nie moge sobie z tym poradzić, strasznie szumi w uszach, nic nie słysze, cholera a do laryngologa kolejka pewnie na 2miesiące
co za popieprzony kraj!! byliśmy też na zakupach z rodziną, mała ma już buty na jesień, teraz ja się będę obkupowywać po porodzie, bo pewnie w żadne jeansy od razu nie wskoczę, więc kupię jedne nowe, niestety szersze... więc niech ten poród sie w końcu zacznie!karola - mega współczuję tej rodzinie, jako matka nie wyobrażam sobie stracić swojej córeczki, to chyba najgorsza rzecz jaka może spotkać rodziców.
ellsi - zazdroszczę Ci, przynajmniej sie wyspałaś!! pogoda beznadzieja, masz prawo spaaaać!!