Witam z rana 
Ellsi - współczuje chrapania. Niestety w ciąży czesto tak sie zdarza...
Anisen - dlaczego tak wczesnie na KTG? Nie można do szpitala o którejkolwiek pojechać? Ja mam czesto mdłości przed jedzeniem, a po zazwyczaj mam zgage. Może spróbuj wziąśc Rennie.
ewelinak1 - kciuki - są
Trixi - tydzien przed, to bym sie cieszyła. Chcą mi robić cesarke tydzień PO terminie i do tego nie bede mogla nawet na KTG podjechac, bo szpital całkowicie zamknięty :/
BigChild - współczuje buli
Czasem w nocy też mi sie skurcz zdarzy, ale nie tak jak Tobie. Ehhh...jeszcze miesiąc...
agusia_x - gratuluje zakupu
Po wczorajszej wizycie u lekarza tak mnie pachwiny zaczęły boleć, że jak miałam wstać, to płakałam - tragedia
Na szczeście dzisiaj już lepiej - moge chodzić, choć czuje cały czas. Też macie problem z nimi? Coś z tym robicie?
Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon - poprosze o głosy
Dziekuje za radę ze zmianą lekarza - byłam u tego, bo teoretycznie "po znajomości", ale jak widać nie zawsze warto. Dobrze wiedzieć, że wy tez jesteście tego zdania co ja, bo już myślałam, że to coś ze mną...
Rozmawiałam już z przełożną - może ona coś pomoże.
Ellsi - współczuje chrapania. Niestety w ciąży czesto tak sie zdarza...
Anisen - dlaczego tak wczesnie na KTG? Nie można do szpitala o którejkolwiek pojechać? Ja mam czesto mdłości przed jedzeniem, a po zazwyczaj mam zgage. Może spróbuj wziąśc Rennie.
ewelinak1 - kciuki - są
Trixi - tydzien przed, to bym sie cieszyła. Chcą mi robić cesarke tydzień PO terminie i do tego nie bede mogla nawet na KTG podjechac, bo szpital całkowicie zamknięty :/
BigChild - współczuje buli
agusia_x - gratuluje zakupu
Po wczorajszej wizycie u lekarza tak mnie pachwiny zaczęły boleć, że jak miałam wstać, to płakałam - tragedia
Bebilon - Mleka, preparaty dla niemowląt i dzieci Bebilon - poprosze o głosy
Dziekuje za radę ze zmianą lekarza - byłam u tego, bo teoretycznie "po znajomości", ale jak widać nie zawsze warto. Dobrze wiedzieć, że wy tez jesteście tego zdania co ja, bo już myślałam, że to coś ze mną...
Rozmawiałam już z przełożną - może ona coś pomoże.
Pogoda jesienna wiec przynajmniej tyle dobrego.
Pogoda jakaś z dupy.