reklama

wrzesień 2011

reklama
Witam,

Nanusia gratuluję Męża Polaka!! :-)

Bluetooth, Sińka piękne kąciki mają Wasze Maleństwa!! :-)
Moje, młodsze, jeszcze nie ma... Z łóżeczka zrobiłam przechowalnie niewyprasowanych rzeczy :-(

Trixi, dasz radę, środa blisko! Ściskam!

Dziewczyny, gratuluję udanych wizyt, Wrześniowa, Tobie w szczególności!! :-)
Ewelinak przykro mi, że nie jesteś zadowolona, mam nadzieję, że tak jak Pani powiedziała, po porodzie Ci pomogą...

Ranyyyy, przeleciałam wątki i piszę wsio tutaj!!

U nas... Wczoraj nie wstałam chyba z łóżka w ogóle (poza siusianiem), dziś za to się obudziłam i nawet łóżko zrobiłam i dobrze się złozyło, bo kuzynka nas odwiedziła :-) Adaś w 7 niebie ;-) z dzieciaczkami się pobawił...
Ja mam wciąż bóle, brzuch znów dziś niżej, no i dziś w końcu ta magiczna data - 11 sierpnia! Czyli miesiąc do porodu! :-) Hihi :-)
Kacha, Bafinka, Sińka - cieszycie się? :-) hihihi :-)

Weszłam poczytać, obiad już prawie się zrobił, czekam na męża, bo jakoś stęskniona za nim dziś jestem :-) wczoraj w pracy miał mały wypadek, trochę ma buźkę 'popsutą', nosek (nie wiem czy można było go bardziej popsuć) i kilka ranek na ciele :-( więc pewnie dlatego chcę, żeby już był w domku :-) źle się nie czuje, bo jakby się źle czuł, to by do drugiej pracy nie szedł :-) więc nie panikuję, ale już go tutaj chcę :-) niepotrzebnie mi jego dowódca to tylko do telefonu wykrzyczał, bo się zdenerwowałam nie na żarty wczoraj :-)

No nic, lecę ziemniaczki potłuc :-) i surówkę doprawić! Miłego dnia!

Witam się po południowo!
Nanusia - gratulacje za pozytywną decyzję i męża Polaka!;-)
Dziuba - o kurkach nie wiem, ale inne grzyby po odgotowaniu mrozimy, albo mama wkłada w słoiki takie większe zasolone, więc kurki chyba też się do tego nadają;-)
Agusia, Teofilesia - ja też zawsze śpię w stoperach i tak się ostatnio zastanawiałam, że chyba czas zacząć je odstawiać, żeby się przyzwyczaić do spania bez nich jak Malutka pojawi się na świecie...ale nadal codziennie wieczorem zawsze je wkładam;-)
Zabieram się za podgrzanie obiadu, bo za chwilę czas na podanie - do usłyszenia potem:-)

hej
Nanusia wieeeelkie gratulacje dla Was.Wyobrażam sobie jak się z tej wiadomości ucieszyliście to jak drugie życie i możecie sobie juz mieszkać w polsce bez żadnych przeszkódi problemów urzędowych ;-)

Widziałam kąciki dla maleńst i super sie prezentują.U mnie jeszcze nie gotowy bo dopiero będziemy wynosić z pokoju dziewczynek pietrowe łóżko na działkę ale łóżeczko dla synka czeka tylko na skręcenie i ułożenie materaca i pościeli ;-)

Mnie z dolegliwości to tylko dopada kręgosłup jak sobie za dużo pozwolę ale żadnych bóli ani skurczy nie czuję.I przez to mi sie tak wydaje że jest jeszcze tyyyyle czasu do rozwiązania bo nic sie nie dzieje choć po wizycie mój ginek powiedział że jednak już coś się w srodku zmienia ;-)

A na obiadek zrobiłam placka po węgiersku ale takiego uproszczonego by córki mogły zjęść .

Igcencja w ten weekend na zdrowiu będzie Akademia Zdrowego rozwoju Instytutu pampers .
http://www.pampers.pl/pl_PL/AkademiaZdrowegoRozwoju

Ostatnia edycja:
Nigdy nie spałam w stoperach..i teraz raczej przy dwójce dzieci nie pośpię..ale kiedyś..chyba lepsze to niż ciągłe kopanie męża;-)

Byłyśmy dzisiaj w mieście i wypatrzyłam fotel, który też jest bardzo wygodny, w podobnej cenie jak ten z IKEA..i sama nie wiem co robić. P jutro jedzie do Gdańska i może kupić tamten..ale zastanawiam się, że może lepiej ten? zawsze na miejscu...po dwa boję się trwałości mebli z IKEI..ale minus tego jest taki, że nie ma żadnego obicia w kwiatki..musiałabym wziąć jakiś jednolity kolor...i mam dylemat:tak: ech..zawsze sobie człowiek sam wymyśli problem..
Kupiłam Idze w Re kids berecik i szalik na jesień..super już ciuszki są z jesiennych kolekcji..dla siebie nic..bo jeszcze miesiąc i wtedy będzie można ruszyć po mniejsze rzeczy:-). Potem pojechaliśmy całą rodzinką na obiadek do nowej knajpki, w której jeszcze nie byliśmy..i do domku..

U nas od rana leje, nawet na 3sek nie przestało padać..a raczej lać.
sińka z tymi prezentami to zawsze problem...książka fajny pomysł, ja często kupowałam jakiś ciuch albo perfumy...mało oryginalne, ale przydatne:-)

Moja teściowa ma jutro urodziny, ale nic jej nie kupuję, bo ile razy jej coś kupiłam, to widzę że nie używa. JA się staram, a potem się wkurzam..bo kupuję jej nowe rzeczy typu jakiś obrus, poduszki itd..raczej coś do domu a ona i tak ma stare- jeszcze pamiętające dzieciństwo mojego męża...dla mnie nie ma kompletnie gustu, a ja nie umiem takich "brzydkich" rzeczy kupować;-) i powiedziałam P, że nic jej nie będę już kupować..kwiaty i wino i dziękuję..

Ania - fakt, też patrzyłam na jesienne kolekcje, zawsze jestem zachwycona i generalnie wszystko mi się podoba :zawstydzona/y: z letnimi kolekcjami tak nie mam jak z jesiennymi.

Ja dziś byłam w Galerii, kupiłam dla Mileny czapeczkę, oo taką: beret na PODSZEWCE czapka H&M nowa FIOLE 74/80 (1742104260) - Aukcje internetowe Allegro, z tym że w sklepie kosztuje 19,90 ;-) dla Martyny też chciałam ale nie było rozmiaru, może w innym H&M będą... i bodziaki w Cubusie bo tanie, a wiem że dobre jakościowo. Wzielam już na 68cm, bo myślę że tych na początek wystarczy. Są też fajne pajace po 20zł, więc jak dostane wypłate i jeszcze będą to kupię :)

Paula właśnie dziś sie kapnełam, że jest 11 i miesiąc został równo:szok: ehhhhhhhhhh ciekawe czy któraś urodzi w pierwszym terminie jaki miała podany:-)Współczuje mężusiowi, biedactwo:-(ale skoro miał siłe na druga pracę to widać aż tak nie cierpi z bólu:tak:
ania czyżbyś też miała problem z małżowinowym chrapaniem??? mój to regularnie kopy dostaje:-D
Wiesz mój perfumy i koszule też ciagle dostaje a na rocznice chciałam coś innego ale pewnie nic nie wymyśle lepszego:dry:

Witajcie kochane

znowu was troche zaniedbałam ale troche miałam zajęć. we wtorek były urodziny mojego męża wczoraj moje i ciągle ktoś był albo cos do zrobienia było i czasu mi brakło na pisanie :)

wizytę poniedzialkową opisze w odpowiednim wątku.

ja tez sie zastanawiam nad tymi naszymi porodami:)kiedy się posypiemy :) ja to bym chciala wczesniej troche urodzić:) juz bym chciała moją Milenkę przytulać:) choc wiem ze im dłuzej posiedzi w brzuszku to będzie jej lepiej:)

co do stoperów to ja tez nigdy nie używałam:)

Dziuba śliczna czapeczka :)

miłego wieczorka i do juterka :*

katezzb spóźnione życzenia urodzinowe dla Ciebie i męża:happy2:

Dziuba, Ania ja mam podobnie, że wszystkie ciuchy w Galeriach mi się podobają, a na dodatek kolekcje jesienne zawsze lubiłam najbardziej, ale ciążowych ciuchów już się nie opłaca, a w resztę nie wchodzę, ale obiecałam sobie że odbiję sobie wszystko jak już dojdę do formy, bo ostatnio tylko dziecięce ciuszki:-p Dziuba byłam akurat dzisiaj w h&m i widziałam te czapeczki śliczne, ale mojemu Frankowi błyszczący fiotet chyba nie pasuje, haha

paula zdrówka dla męża

reklama
dziuba fajny berecik..ja mojej też w fiolecie kupiłąm tylko w paski i bez pompona..a do h&m jutro się wybieram..
kasiula no my z jesiennymi kolekcjami dla siebie zaczynamy szaleć od końca września:-)
sińka no chrapie...jeszcze bez tragedii..ale z wiekiem..pewnie będzie gorzej. Na razie jak kopnę, to się przekręci na bok i spokój..ale lubi spać na plecach, więc wiecznie się przekręca..ale kopanie na razie pomaga;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry