reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

Kacha hahahahah wiem, że to smiesznie brzmi. :-)Sama jak się zobaczyłam z tym sprzętem na rękach to stwierdziłam "boszzzz chyba na głowę upadłam". Ale jak sie okazało nie miałam w domu nawet bandaża hahahahah\
Bebzonik, dobrze że coś pomogło. U mnie też kolejna noc znośna ;-)
A jaki miałam sen, mąż to się rano tak uśmiał jak mu opowiedziałam. Śniła mi sie koleżanka z liceum, że jest w 9 m-cu ciąży i że przeprowadzają z nią wywiad w tv, który właśnie oglądam. I spiker mówi "Asia jest obecnie w 9-tym mc, ale nie śpieszy jej się, żeby jechać do swojego ukochanego szpitala słuchać przy porodzie ulubionego zespołu Modern Toking" I nagle kamera najeżdża na nią, a ona stoi przy takim wieszaku na ubrania na kółkach, na którym wisi jej pępowina, która ma kształt węża ogrodowego w kolorze czarno- żółtym. I ten wąż do połowy jest pusty, a do połowy taki nabrzmiały jakby była w nim woda. I ona ten wąż sobie układa na tym wieszaku. I ja tak oglądam ten wywiad i zaczynam sie zastanawiać "Kurcze, czemu jak na to nie wpadłam, żeby sobie zawinąć pępowinę na wieszaku na kółkach. Mogłabym bez problemu z nią wszędzie chodzić". hahahahahaahahahah I obudziłam się. Co za durnota, chyba mi wczoraj słońce w głowę przygrzało.:-)

reklama
teofelisia a myślałam, że to ja mam głupie sny... HAHAHA Twój pobił wszystkie moje na głowę!!
Ostatnio niestety mi tylko koszmary się śnią... brrrr, to niezbyt ciekawa dolegliwość ciążowa...

Hej
Teofilosia alez sen
c035.gif
a metoda na ręce grunt że pomaga ;-)
Kasiula o kurcze ,widziałam w tvn 24 ten wypadek :-( Właśnie oglądam zdjęcia z tego rejonu.Teraz to widac jaka to tragedia.

A ja włąśnie dostałam materacyk bo kurier go dostarczył.Więc po południu będe łóżeczko do końca szykowac ;-)

Cześć..
tofilesia metoda na rękę i sen- nieźle...:-D:-D
Mi się dzisiaj śniło, że byłam z P w Egipcie, sami bez dzieci..ale wczoraj mówił, ze znajomi tak pojechali..stąd ten sen.
Nocka ok, 3 razy siku plus lekko zdrętwiała noga..
Miało być ciepło, a tu od rana pada, w nocy tak lało, że nie mogłam zasnąć. Planów na dzisiaj brak.
P będzie tylko kombinował coś z szufladą w łóżeczku, bo jakoś tak na siłę wchodzi..nie wiem czemu. I stwierdził, ze możemy przenieść już łóżeczko do sypilani..jeszcze wcześnie, ale jak chce niech mu będzie. Może powlekę już pościel...zobaczymy..

Witam, ale mam dziś lenia od rana jakos mi sie nie chce nawet ubrać, a miałam w planie rano sie zebrać, bo trochę załatwień mam, ale w taki upał to najchętniej bym poleżała w domu....
dzisiaj mam dostać paczke z ciastami od znajomych po weselu i myślę o tych pysznościach od rana....jak dziecko już się doczekac nie mogę

aniawos, toflesia sny ciekawe:-D ale jak bym mogła wybierać to wybieram Egipt:-D mi się tez coś tam śni, ale rano już nie pamiętam

Witam z rana :)
Ja mialam za to noc nie ciekawą - obudził mnie ból brzucha - skurcz przez 5 min. :/ Potem przez całą noc dzidzia dawała czadu w brzuchu i zaczęła mnie boleć kość łonowa...o ile tak to sie nazywa. Chyba dziecko sie obniża...
Ufff...jeszcze pare tygodni...

Teofilosia - fajne masz sny :)

miłego dnia!!

Witam,

Kasiula cieszę się, że Twoi rodzice cali i zdrowi...

Tofilesia śiwtny sen o pępowinie!
I mnie rozbawił Twój sposób na nadgarstek :-) najważniejsze, że działa :-D

Sex... Od 29 tygodnia go brak... I jakoś specjalnie nie tęsknie... Może dlatego bo wszystko mnie boli i nawet nie myślę o tym...

Noc miałam koszmarną, zasnęłam o 19, pospałam do 22, obudził mnie telewizor, pan mąż sobie oglądał ;/ otworzyłam oczy i masakra, nos zawalony, tzn jedna dziurka, ale to denerwowało, za chwilę burczenie w brzuchu... Wstałam siusiu, poszłam do mamy, obejrzałyśmy sobie razem tvn 24, mama dała mi jeść i poszłam spać :-) a ok 1:30 jak zaczął dzwonić domofon, to się zerwałam jak głupia, dzwonił bardzo długo, poszłam do okna zobaczyć, a tam mój pijany kuzyn, obok wszyscy spali i zadzwonił do nas... Adaś się obudził, płakał, wystraszony... Niech dziś dorwę tego kuzyna... ;/
A później komar za komarem, skurcze, ból spojenia, bioder, stóp! Wszystkiego...

Ehhh.. Idę się pobawić klockami, zaraz Adaś spać, a ja korepetycje..

Miłego dnia!

Tofilesia ale się ubawiłam...hehehe :-D dobry sen....hihihi siedzę tu sama i się chichram... Chyba za dużo jemy przed snem cio skoro nam się śnią takie bzdurki hehehe

Ktosik tu wspomniał o sexiku...i braku chęci... Ech... jakże bym pogrzeszyła... Niestety od początku ciąży nici ze względu na skurcze...biedny mój małżowinek - ale chyba sobie jakos radzi (w taki czy inny sposób);-)

Pozdrawiam wszystkie kobietki bardzo cieplutko z upalnych Gliwic... wiaterek co prawda fajniusi ale tyćkę za ciepło ;-)

reklama
Wszystkim mamom które niedługo powitają swoich maluszków życzę łatwego i mało bolesnego rozwiązania, mi zostało równe 21 dni...stresik jest nie ma co:zawstydzona/y: ale ja z tych bojaźliwych:p....pozdrawiam

Do góry