reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

Miniaaa nie jesteś sama. U mnie też absolutnie nic się nie dzieje :wściekła/y: tu co chwila kolejne dziewczyny rodzą a u mnie nic... ten mój mały uparciuch chyba nie chce wychodzić :wściekła/y:

Nanusia czekamy na wieści jak po wizycie. Ja też dziś idę do gina ale popołudniu. Marzy mi się, że powie że mam już duże rozwarcie i mogę rodzić :-p

Sylwia u Ciebie ewidentnie coś się zaczęło...

A Tofilesia nic nie pisze, pewnie pojechała rodzić...

U mnie dołujący dzień, pochmurno i deszczowo, objawów brak i pozostaje nadal czekanie... mały wiercipiętek szaleje ale żeby wyjść już do nas to nie.... ;-)

reklama
Witam Dziewczynki! Ja wczoraj wieczorem miałam akcję, że już się ubierać nawet chciałam co by mnie do szpitala zawieźli, potem stwierdziłam, że jak się faktycznie rozkręci to mnie ból w nocy obudzi, a po co mam leżeć znowu na oddziale bez potrzeby i tak w nocy się wyciszyło...
Dzisiaj jadę na wizytę do lekarza ze szpitala - ciekawe co powie, czy od czwartku coś się ruszyło - ale ciśnienie bardzo brzydkie mam - więc myślę, że to na tym ciśnieniu lekarz się dzisiaj skupi i coś będzie kombinował w związku z nim...Po wizycie dam znać co i jak, ale mam dopiero po południu!
Sylwia - oby to była akcja porodowa! Powodzenia!
Miłego dnia i powodzenia wszystkim na dzisiejszych wizytach!

ja dzisiaj też na wizytę i jestem ciekawa, co lekarz powie, bo absolutnie nic się nie dzieje

dodatkowo się przeziębiłam i w sumie to teraz chciałabym, żeby malutka sobie poczekała kilka dni zanim wydobrzeję

Sylwia ja mam to samo, w nocy nie mogłam spać, bo skurcze, i ból brzucha jak na @, a teraz wszystko się wyciszyło i nadal czekam, mam nadzieję że u Ciebie się rozkręci:-) bo ja raczej jeszcze pochodzę z brzuchem

Mam to samo, noc straszna bo brzuch boli na maksa aż wstać na sikanie nie można a rano wszystko się uspokaja. Na czwartek mam skierowanie do szpitala....mam nadzieje ze może coś się ruszy samo do czwartku :eek:

nalka ja dziś zaczęłam 41 tydzień więc chyba na tą chwilę jestem najbardziej przeterminowana a oznak porodu dosłownie wielkie 0... już zaczynam się martwić. wizytę mam 22 września dopiero. czuję cały czas ruchy małego więc teoretycznie wszystko ok ale skąd mogę wiedzieć na pewno

No ja mam na razie "tylko" 3 dni przeterminowania i też zero objawów. Ja 23 idę na wywołanie więc pewnie jak Ty pójdziesz 22 to już do szpitala od razu. No chyba że do tej pory się cos u nas zadzieje - oby tak było!

Hejka!!

Miniaa, Nalka współczuję przenoszenia, mam nadzieję, że akcja lada moment się rozwinie.

U tych co jeszcze nie urodziły widzę, że każda ma jakieś mniejsze lub większe objawy nadchodzącego porodu, a u mnie nic. Pocieszam się, że może zacznie się znienacka i szybko pójdzie, oby:-) Mała ostatnio spokojniejsza więc może to taka cisza przed burzą:tak:

reklama
Do góry