kasica212
Sanka & Samka
W dodatku mnie nastraszyl ze moze to zzo to zly pomysl, bo jak mi uszkodza kregoslup? Jest taka opcja? Mi mowila babka ze owszem nie mozna sie ruszac i wogole, ale nic o uszkodzeniach ciala nie wspominala.
Bo żaden lekarz Ci o tym nie wspomnie

Sanki reakcja na Samantę we wtorek była raczej przejawem zazdrości, wczoraj rano kazała mi dać cyca bo Samanta głodna, popołudniu cały czas mówiła "Moja Samanta" i głaska po główce, doszło do tego, że koło 18 to ona chciała jej dać cycka jak mała zaczęła manifestować głód. Moja mama kupiła taką gumową książeczke z rysunkami zwierzaków i Sanka cały czas małej czyta i pokazuje obrazki

Co do Samki to znowu trafiło mi się spokojne dziecko, odkąd wyrobiłam laktacje i najada się moim pokarmem to karmie średnio co 2,5-4h w przerwach mała śpi. Kąpiemy ją po 22, gdzie ja pierwszy raz śpię od 20 do 22, M w tym czasie pracuje i budzi mnie na kąpiel małej. Cycka dostaje przed 23 potem chce w okolicach 3 i 6, więc wyspać się idzie.
Denerwuje mnie jej mentalność do czkawek, po każdym jedzeniu ma, i nie odbija po jedzeniu tylko ulewa

ok idę do prania bo zaraz głodomorek się obudzi