Bafinka krew ma papierze to napewno hemoroidy. Tydzień po porodzie dopiero sie wyproznilas

Bezwzględnie trzeba do 3 doby bo potem wlasnie są problemy. Tak jak radzą dziewczyny jedz owoce a jak to sie nie zda to czopki glicerynowe, ale tez nie za często bo rozleniwiaja jelita. Ja pomagam sobie tez płatkami owsianymi na mleku i dziennie porcja, dwie owoców: banany, gruszki,jabłka, pieczywo ziarniste i w herbatce hippa tez jest sporo przyspieszaczy zarówno dla mamy jak i dziecka.
Ola niezła jestes z tymi przysiadami

rozumiem Twoje zniecierpliwienie ale masz racje mała sama zdecyduje kiedy pojawić sie na świecie.
Wrzesniowa wspolczuje krótkich drzemek i problemów brzuszkowych, może jednak mina.
Big Chile prawie sie udało wiec finał tuż tuż
Dziuba super gratis dostałas tez bym sie cieszyła:-) udanych zakupów.
Mu Leosia zarejestrowalismy juz w piątek bo urodził sie w innej miejscowości zeby nie jeździć w kółko. Takze jest juz Leon Janusz ( mój tata pęka z dumy) teraz czekamy na pesel. A dzis załatwilam z macierzyńskim.
Nie omieszkalam tez zadzwonić do pracy i wydać dyspozycję na ten tydzień bo w piątek przy okazji wizyty z małym tam zajrze;
Bebzonik ja miałam rozpiszczalne ale cos mi tam Polozna wyciągają po sn. Najlepiej zapytaj przy wizycie jeśli jeszcze Was odwiedza.
Trzy tygodnie to juz jednak troche jest...
Ewelinka wróżka zebuszka oczywiście ze była i zostawiła 10zl. Tym bardziej ze dzielna corcia sama sobie zabka wyrwała.
Moi dzis na spacerku byli 1,5h i Leos ślicznie spal. Teraz tez kimka pierwszy raz na brzuszku i bardzo mu sie podoba. W sobotę robimy Majci urodziny w sali zabaw bo nie mam siły na urodziny w domu. Chyba tez troche przesadzilam z mobilnoscia bo blizna troche boli a plecy to same chyba wiecie...