wrześniowa
Fanka BB :)
Hej Dziewczyny 
kasiula Franuś jest większy, starszy, więc potrzebuje więcej jedzonka no ale faktycznie szkoda, że się dodatkowo budzi, może spróbuj zrobić więcej niż 120ml
Nie chcę nikogo straszyć ale sama się zastanawiałam kiedy kolezanka opowiadała mi o swoim 4m synku, który przez miesiąc spał i jadł regularnie (spał po 7h w nocy) a teraz mu się pozmieniało i budzi się co 3h i czasem je a czasem wojuje, ach te nasze dzieciaczki...
klementyna ale super trampeczki
ja to antytalent...ale znam kogoś kto zrobi to w pare minut jest więc nadzieja ;-)
kachasek Ty jesteś przeagentka i nocny marek
jak Wojtuś zasypia na noc to ja po godzinie padam ze zmęczenia...Widocznie Twoja dziecina jest za grzeczna ;-)
My wczoraj byliśmy na zakupach z małym i...nigdy więcej...nie dość, że było po 10tym czyli po wypłatach więc wszystkie górniki z rodzinami na zakupach to jeszcze ten długi weekend i wiadomo jak ludzie na to reagują...
mały obudził się po wejściu do galerii, płakał, zjadł, zrobił kupooona i marudził do końca, wszystko na rękach i w pośpiechu
masakra. Nigdy więcej. A ja na 19 do gina jeszcze jechałam, miał niezły poślizg więc do domu dotarłam o 21 i byłam zajechana jak po maratonie. W południe w ramach odstresowania jedziemy z Wojtusiem w odwiedziny do mojej przyjaciółki, 24km sami w aucie, zobaczymy...ale mam to szczęście, że lubi jeździć samochodem 

kasiula Franuś jest większy, starszy, więc potrzebuje więcej jedzonka no ale faktycznie szkoda, że się dodatkowo budzi, może spróbuj zrobić więcej niż 120ml

klementyna ale super trampeczki

kachasek Ty jesteś przeagentka i nocny marek

My wczoraj byliśmy na zakupach z małym i...nigdy więcej...nie dość, że było po 10tym czyli po wypłatach więc wszystkie górniki z rodzinami na zakupach to jeszcze ten długi weekend i wiadomo jak ludzie na to reagują...