reklama

wrzesień 2012 ;)

hejka laski

No właśnie wybieram sie jutro na jakies zakupy z mała, musze prezent dla ojca kupic a M nie wysle bo wiadomo :laugh2:. Ja tez zreszta pomysłu nie mam:errr:

do__ti Ty sie kobito komentarzami nie przejmuj, mnie tez sie wszyscy pytaja czy piersia karmie i ja odpowiadam Taaaaaaaak, chociaz mala MM tez dostaje, nic nie poradze ze mam mniejsza produkcje i jej nie wystarcza tylko moje mleko, to samo milam z synem i mi kazdy mowil podawaj piers a zobaczysz ze wkoncu bedziesz miec tyle mleka ze bedzie sie najadal i gów.... prawda!! 3tyg noc i dzien wisial na cycu, on plakal i ja plakalam, okazało sie ze stracil na wadze 500gr od wagi urodzeniowej przez 3tyg nic nie przybrał a stracił i mi lekarka kazała natychmiast kazała podac MM i nagle problemy sie skonczyły !!! Takze teraz moga sobie gadac ile wejdzie az im odciski na jezykach sie porobia od gadania a ja i tak zrobie swoje.
Mała piers dostaje a pózniej MM i mi to pasuje a ona najedzona idzie spac.
Nie przejmujcie sie dziewczyny opiniami innych to jest wasze dziecko wasz wybór.

jasminum82 ,to wszystko przez to ze gospodarka hormonalna została zachwiana przez poród i to nie jest zadna depresja, to normalne, jak hormony przestana szalec wszystko wroci do normy.

Mój starszy podobny do mnie a mała do taty, i jestem w szoku bo myslalam ze mam geny dominujace
:szok: u mnie wszyscy w rodzinie ciemne oczy maja, dzieci moich sióstr równiez, mój syn tez, a tu ci surprise córka ma zielone!!!!:szok:

Identyko jak mąż.

Dzisiaj zabieram sie za szafe
:-)musze powywalac ciazowe łachy i wkoncu popatrzec co moge juz na siebie włożyc z przed ciazy bo jeszcze tego nie robilam tylko w dresach latam i juz mi zbrzydło, ale po cc to nie łatwo biodrowki włożyc bo ocieraja o rane:wściekła/y:

reklama
Hallo Kochane!
Ależ zimno u Nas i ponuro! Mnie za to teraz doły jakieś dopadają:eek: Nieatrakcyjna się czuję:cool:
Wczoraj się uryczałam, wiem, wiem, to dopiero trzy tygodnie, ale lipa jest i już!
M też jakoś bokiem chodzi:sorry:
Megan właśnie i jeszcze nie mam w co się ubrać! Niby z brzuchem ok, ale jak coś ciaśniejszego na brzuch założę, to mnie boli, i wcale nie chodzi mi o bliznę, tylko tak wyżej. Ja to jeszcze śmigam w tych majteczkach wielorazowych, bo w domu mam tylko takie, które na bliźnie się kończą, a jeszcze nie kupiłam innych:-p

Miq Kochana to czekamy na Was!!!! Grunt, że już się zacznie! Trzymam kciuki za szybki poród!!!
Doti a jak Ci idzie z tymi wielorazowymi pieluszkami? Ok jest?l

Ostatnia edycja:
Megan staram się nie przejmować, ale ja bardzo do siebie biorę to co inni mówią - niestety taki nadwrażliwiec ze mnie jest.

Risia ;) głowa go góry :D. Jak znajdę chwilkę to będę się uczyć z youtubea

Lotka dokładnie olać - najważniejsze żeby dziecko było pojedzone i szczęśliwe i my też :D

Axarai póko co nie mieścimy się - tzn. pieluszki onesize są za duże w udkach. Ale próbowaliśmy otulacze i fajnie jest, ale póki co jednorazowe królują, a wielo czekają

axari ja tez jeszcze w tych sexy majtach :zawstydzona/y:, mierzylam inne ale niestety :no: nie dam rady jeszcze w nich smigac. No coz na wszystko przyjdzie pora. Ja to jakas niecierpliwa jestem bo juz bym chciala wskoczyc w cos fajnego. a wg to buty na obcasach hmmmmm marzenie :-D

Ale za pasem swieta i bedzie mozna sie wkoncu wystroic, ja juz sie za sukieneczkami w necie ogladam i znalazlam taka jedna i ciagle wchodze na strone sprawdzam czy jeszcze dostepna jest hahaha. Dla malej ksiezniczki tez juz sukieneczki mam i juz chcialabym jej to zakladac a ona jeszcze taaaaka malutka to tych wszystkich fajnych ciuszkow ;-)
Ja strasznie sie niemoge doczekac swiat.

Dobra spadam objad konczyc robic poki mała spi

Milego dzionka kochane

Megan tak szczerze, to teraz gorzej mi się ubrać niż w ciąży:szok:
Dziewczyna jak robisz "odpowiedź" w drugiej linijce tam gdzie pogrubienie jest taki ekranik, dokładnie 13 ikonka. Wchodzisz w to, i zaznaczasz "from computer" wybierasz zdjęcie ze swojego folderu w komputerze i robisz dodaj plik, a później wgraj plik. Nie musisz zmniejszać zdjęć, forum samo przerabia rozmiar.

DSC_0322.jpg Dziewczyny dzięki za pomoc :) Dzisiaj Julian skończył 3 tygodnie :)

reklama
Dziewczyny dzis normalnie wiem,że zyje :) jaka jestem szczesliwa!!! normalnie pierwsza noc od dwoch tyg gdzie synek budzil sie na cyca co 3 i 2 godziny !!:) dzis je i spi :) okazalo sie,że ja mam za malo pokarmu sciagnelam zobaczylam ile mam z dwoch cycow no i mialam 80 czyli za malo bo maluszek potrzebuje 100 wiec poprostu daje mu cyca i dokarmiam 60ml MM i spi wtedy i jest spokojny:) takze najwazniejsze ze mu dobrze :) ja spokojna i on :) i w ogole moje dziecko nie lubi ciszy :szok::szok: normalnie spi najlepiej przy muzyce i to glosno wieza jest wlaczona:-D:-Daz mnie juz glowa boli

Kochane a jakie Wy macie te lezaczki bujaczki?bo nie wiem jaki mam kupic... niby najlepszy ten z FP cudowna planeta taki macie czy inny ? bede wdzieczna za porade :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry