Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Merlin najlpesze życzenia dla Ciebie! żeby spełniło się wszystko, co sobie zamarzysz! I dużo zdrówka!
I najlepsze życzenia dla naszych miesięcznych maleństw. Dla nich też dużo zdrówka,by rosły na pocieche swoich rodziców!
A ja zastanawiam się nad zakupem karuzeli, może choć trochę uspokoi mojego Małego, który coś ostatnio ma problemy z zasypianiem. NIe wiem którą wybrać, może mi doradzicie dziewczyny? Karuzela Klasyczna :: TINY LOVE - taką znalazłam używaną na allegro za 114zł Karuzela Serenada Natury :: TINY LOVE - a tak jest za 80zł
Ciekawe co tam u Miq, naszej ostatniej wrzesnióweczki? Ciężko było, ale mam nadzieję, że wszystko w porządku! Sprawdzałam w Kontakt, ale nie zostawiła numeru. Miqodezwij się!
Malenstwo, przerzucilam Twoje fotki na temat zdjeciowy ;-)
Ja dzis siedze w domku, zimno niczym w zimie, starszak czeka na kuriera, przywiezie mu duplo ;-)
No sporo osob sie juz nie udziela. jak popatrze na liste mam albo potem na liste dzieciaczkow, to duzo wiecej nas bylo... no ale moze jeszcze wrócą... :-)